kenzap Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Arkadaşlar 2 aydır hiç birşey mutlu etmiyor kaza yaptım astra pelt ettim çok seviyordum arabamı bu 2 ay arasında kız arkadaşımdan ayrıldım ki gerçekden severdim ama kendimide severim hemde çok sonra bi an boşluğa düştüm kendimide sevmemeye felan başladım şimdi bmw alcaz o kadar mutluyumki anlatamam dünya umrumda değil rüyalarıma girmeye başladı bmw ile konuşuyorum :S ben normalmiyim yoksa maddecimiyim çok mu garip dostlarım bile şok içersindeler gerçi okuldakiler mantıklı karşılıyor özel okul olduğu için olabilir de normal arkadaşlarım garipsiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yeni bmw alıyosan sevinmen normal :P maddeci degilde bmwci olur senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Aman diyim Bizim bir komşu vardı,adamın Vosvos merakı yüzünden boşadı karısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 benim okadar sağlamki hiç karım olmasada hava hoş :s doğal isteklerimi bile bastırmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 maddeci miyim deyince insan başka şeyler düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bnde başka bişi düşündüm...maddiyatçı olcak o sanırım =p wlla ben bmw alsam istersem intihar etcek durumda olıyım senin gibi olurum gayet normal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yok sadece zenginsiniz normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bana eskiden açtığım bir topicimi hatırlattı yorumlara bir bak belki fikir verir :) http://forum.paticik.com/konu.php?id=171413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Maddeci diyince ben başka yönlere çektim olayı , değilmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 aynen ya heyecanla girdim ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 oha ben direk bahsettiği şeyi dfüşünmüştüm. bmw kötüdür vos vos iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ohh bmw'yi alırım atarım kızları geliriz eve koko çekeriz sabaha kadar desen maddeci olursunda, raat ol bişi yok sende fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Belki de o 2 aylık dönemde üzüldüğün şey giden Astra'n değildir, belki de kaza yapmak, hemde arabanın pert olduğu bir kaza geçirmek, böylesine travmatik bir olay derinden etkilemiştir. İnsanlar bu tür şeylerin farkına kolay kolay varmıyor. Babam da kalp ameliyatı olduğunda çok değişmişti. Psikolojik olarak çok derinden etkilenip hiç farkında olmayabiliyoruz ve belli bir süre iyileşene kadar da anlayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Yok lan düpediz açlık işte . By-pass değiştirir , öyle bir görüş var , benim dedem de değişti , adam susmuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Her türlü ağır ameliyat böyle etkileyebiliyor insanları. Trafik kazası vs. gibi travmatik olaylar da aynısını yapabiliyor. Bence bir düşün bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Meali Çok param var.Karıkız umrumda değil.Paso araba değiştiriyorum. Bmw alcam o derece.Üstelik özel okulda okuyorum.Sıradan insanlarada takılıyorum arada.Binicem bmw ye vuyucam kıybaçı vuyucam kıybaçı. Çok param var yani anlayın. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:31 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 abi maddecisysen ex var koko var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 normal arkadaşlarım nasıl bir tabirdir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 o bmw ha evlenelim mi asl? desem ben sana şimdi maddeci olurum asfafsdafs. ama aşkla yaşayıp kıt kanaat bile olsa geçinmeyi tercih ederken daha sevimli olurum sanki. daha insani olur. bmw almanın sevinci üstündeyken kız arkadaşından ayrıldığında, çok sevdiğini düşün ama, git ya seninle mi uğraşacağım, bmwm geliyor benim dersen, onun yerine bmwye aşıksın maddecisin mesela bence afsd. demezsin herhalde? değilsin maddeci o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 üzüntülerini unutmak için hayataındaki mutluluk verici olaylara daha fazla odaklanman normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 harbi şimdi dikkatimi çekti ''Normal Arkadaşlarım''yalnız ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: demezsin herhalde? değilsin maddeci o zaman. ıııı dedim bile :D m3 alcakdık ondan dedim sonra babam ölürsün dedi 3 , 20c ye döndük :( [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 21:47 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: sonra babam ölürsün dedi 3 , 20c ye döndük :( ahah bu ne ya(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bmw 3.20ci o diilde topicine cevap olarak bence başına güneş geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar