Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Maddecimiyim ?

kenzap

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 2 aydır hiç birşey mutlu etmiyor kaza yaptım astra pelt ettim çok seviyordum arabamı bu 2 ay arasında kız arkadaşımdan ayrıldım ki gerçekden severdim ama kendimide severim hemde çok sonra bi an boşluğa düştüm kendimide sevmemeye felan başladım şimdi bmw alcaz o kadar mutluyumki anlatamam dünya umrumda değil rüyalarıma girmeye başladı bmw ile konuşuyorum :S ben normalmiyim yoksa maddecimiyim çok mu garip dostlarım bile şok içersindeler gerçi okuldakiler mantıklı karşılıyor özel okul olduğu için olabilir de normal arkadaşlarım garipsiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de o 2 aylık dönemde üzüldüğün şey giden Astra'n değildir, belki de kaza yapmak, hemde arabanın pert olduğu bir kaza geçirmek, böylesine travmatik bir olay derinden etkilemiştir.
İnsanlar bu tür şeylerin farkına kolay kolay varmıyor. Babam da kalp ameliyatı olduğunda çok değişmişti. Psikolojik olarak çok derinden etkilenip hiç farkında olmayabiliyoruz ve belli bir süre iyileşene kadar da anlayamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Meali

Çok param var.Karıkız umrumda değil.Paso araba değiştiriyorum. Bmw alcam o derece.Üstelik özel okulda okuyorum.Sıradan insanlarada takılıyorum arada.Binicem bmw ye vuyucam kıybaçı vuyucam kıybaçı.

Çok param var yani anlayın.

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:31 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o bmw ha evlenelim mi asl? desem ben sana şimdi maddeci olurum asfafsdafs.

ama aşkla yaşayıp kıt kanaat bile olsa geçinmeyi tercih ederken daha sevimli olurum sanki. daha insani olur.

bmw almanın sevinci üstündeyken kız arkadaşından ayrıldığında, çok sevdiğini düşün ama, git ya seninle mi uğraşacağım, bmwm geliyor benim dersen, onun yerine bmwye aşıksın maddecisin mesela bence afsd.

demezsin herhalde? değilsin maddeci o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...