Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire mage ve pvp

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

shatter, frost channeling ve 100% crit talenti + clearcast + mage armor = 10 mobda 20 saniye dinlenme.

aoe grinding vs de yapmasaniz guzel olur, biri dalinca sebege donebilirsiniz. Gereksiz zaten, kisisel dusunce.

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu av`de her 5 dakika da filan bir ally kamikaze mage cikiyor bu arcane cit-pit`ini yapmaya calisiyor. bizim server`daki horde mage`lerin genelde bununla isi olmuyor, arkadan saydirmayi tercih ediyorlar ki bu bana da mantikli geliyor. bu yolu tercih eden mage arkadaslar bana bu yaptiklari isin mantigini ve yararini anlatabilir mi? stun`u yedikten 3 saniye sonra oluyorlar cunku, bana pek bir yarari oluyor gibi gozukmuyor.

eger mantik grubu bozmak filansa, ben de oyun tikandigi zaman ayi olup en arkadaki ally healer`a charge ediyorum. grup bir anda karisiyor. bana bu mage`lerin yaptigi intahar dalisindan daha mantikli geliyor. mage`ler arkadan saydirsa daha con zarar vermezler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın canı sıkılıyordur o yüzden Cüneyt Arkın Stance'de dalıyordur milletin arasına. Ben de mesela arada delleniyorum. Adrenaline Rush + Evasion + CloS açıp 4-5 kişinin arasına atlıyorum, ha arada triple kill falan alıyorum da genelde yalan yani :P. Ama hiç olmadı arkamdan gelenlere yardımım dokunmuş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...