Leath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 shatter, frost channeling ve 100% crit talenti + clearcast + mage armor = 10 mobda 20 saniye dinlenme. aoe grinding vs de yapmasaniz guzel olur, biri dalinca sebege donebilirsiniz. Gereksiz zaten, kisisel dusunce. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 . [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 AoE grind yapılacak belli yerler var. Oralarda sadece melee moblar oluyor. Bir de fire güzel de bence frost survivalitysi daha yüksek bir talent ağacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hep fire oldum, herşeyi rahattı bilemiyorum. Ama gerçekten pvp'den o levellarda bahsedilmez. blink ve novayla direk arazi olursun her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 AoE grind tecrübe ister arkadaşlar, ve bozulma şansı yüksek bir olay. Tanaris'te seni öyle yaparken gören biri olursa, kurtulma şansın yok söliim. (GY'da gayet uzak ayrıca) Yerinde olsam fire'dan şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bu av`de her 5 dakika da filan bir ally kamikaze mage cikiyor bu arcane cit-pit`ini yapmaya calisiyor. bizim server`daki horde mage`lerin genelde bununla isi olmuyor, arkadan saydirmayi tercih ediyorlar ki bu bana da mantikli geliyor. bu yolu tercih eden mage arkadaslar bana bu yaptiklari isin mantigini ve yararini anlatabilir mi? stun`u yedikten 3 saniye sonra oluyorlar cunku, bana pek bir yarari oluyor gibi gozukmuyor. eger mantik grubu bozmak filansa, ben de oyun tikandigi zaman ayi olup en arkadaki ally healer`a charge ediyorum. grup bir anda karisiyor. bana bu mage`lerin yaptigi intahar dalisindan daha mantikli geliyor. mage`ler arkadan saydirsa daha con zarar vermezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Adamın canı sıkılıyordur o yüzden Cüneyt Arkın Stance'de dalıyordur milletin arasına. Ben de mesela arada delleniyorum. Adrenaline Rush + Evasion + CloS açıp 4-5 kişinin arasına atlıyorum, ha arada triple kill falan alıyorum da genelde yalan yani :P. Ama hiç olmadı arkamdan gelenlere yardımım dokunmuş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ahahaha yollayın sevabına su adama ya 5g mahfoldum demiş hacı 5000 gold epic mountu nası kasıcan sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Ben hala kasamadım mesela :D 50 goldu geçince respec yapıyorum. Kaza bela 300 400 gold falan olursa da enchant malzemesine yatırıyorum asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 @ draven_13th Ver bana lvl 70 char kasim sana flying mount... Lvl 44 charla kim para içinde yüzmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Abi lvl 70 charla da olsa 5.4k kasmak pek kolay iş değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 durduğun yerden hergün yaklaşık 60 g havadan geliyor zaten üstünüde yavaş yavaş farmlıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Serverın Ah durumuna göre mine/prospect deli para getiriyor.2 günde 3.2k gold kastım yeterli bir rakam sanırım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hangi server:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ben twink item farmlıyordum magem ile sm den stockade vs..vs.. sfk sonra bi ara 2 mage strat scarlet farmlamıştık en az 50 orb satmıştık .. sonra benim tailor ile shadowcloth satmıştım bibaktım 4500 g olmuş :) sonra char ı sattım napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar