eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hadi yapalım artık şu maçı 5 gün var ayarlayın kendinizi yer de ayırtalım göztepe özgürlük parkının ordan ya da altunizade den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 dün olsaydı vardım da işe başlıyorum o nedenle yokum bapslar..ya da akşam olacak ancak o zaman gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 salı dememişmydk ya yarın yani ? 23 üne gelemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cmts iş varmı ferit ya salı arıza çıkardı herkes pazar yaparız akşam yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cumartesi pazar da var da akşam olursa gelirim işte..hele bir de hafta sonu 1 saat erken çıkıyorum hafta sonları..gelirim yani akşam olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 olum bi gidin ya hani dün olucaktı ? yokum 23'ünde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 şehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 istanbul salı millet sorun çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yarın için kadıköy buluşması yapalım,yalan olur bu olay. buyursunlar, http://forum.paticik.com/konu.php?id=182514&syf=son#sayfasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 23 haziran kal talaş böreği günü gidip iççez talaşta ,ne maçı =) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 21:51 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Göztepe istanbul da mı ? utanmadan istanbul diolar ya. adam gibi şöyle kadıköyde beşiktaşta yapında geliyim defansa geçip omuz atıyım millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bu topici görünce gülüyorum,eha .] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bence kaporasız halı saha bulan titretsin buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ben yarından itibaren 20 gün falan yokum istanbulda ben yalan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ya lan party var 22'sinde uykusuz uykusuz maça mı gelicem ben.. atlayıp zıplayıp barıcam tezahurat falan yapıcam. =) haftasonu olsun herkese uysun hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Tatilden dönüşte bir el atıym ben halı saha işine aslında özledim lan :P Her neyse bir yeni konu açıym buranın başlığında tarih var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar