Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinek kovucu

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bunlar çalışmıyor. Likit var odada, kaç gündür fişte, sabaha kadar yedi sinekler. Kapım kapalı pencerem aralık. Kulak mememi ısırmış şerefsizler. Yalan bu sinek kovucular. Evde cibinlik vardı, onu takıcam sonunda.
Sinkov gibi ellere kollara sürülen likit kovucular başarılı ama. Sadece kollarıma sürüp yatıyorum ben sadece onlar dışarıda çünkü. Yastığa dökmek de çalışıyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

senin icin ne kadar akillica olur bilmem ama sigara kokusundan nefret ediyolar. yatmadan once sigara icersen bi tek bacaklarina saldiriyolar ki, onu da bi sekilde ortersin...

saka bi yana, likit kullanirken kapiyi acik birakman gerekiyo ki hayvanlar kacsinlar. her tarafi kapatirsan bi ise yaramiyo likit. ki muhtemelen alismistirlar bu kadar gundur onu solumaya. simdi odanda olanlari spreyle oldur. sonraki jenerasyonu kovalarsin...
Sosyal ağlarda paylaş

-anne ya bişi dicem
-söle olm
-ama kızanın anası babası ölsün
-hadi uzatma
-ya ben sinek kovalarken,şey oldu
-? :S
-senin aldığın yeni çarşaf var ya
-ee
-ee'si..şey heh odaya bir girdim duman olmuş bi baktım birisi o çarşafı yakmış..şerefsizler ya evde bile rahat yok artık insana
-#$½$%'+^+^+Y%#
Sosyal ağlarda paylaş

abicim cızzzz diye bir olay var hani bir zamanlar bizimkiler de bi abi vardı o yapardı hep....

neyse bu cızzz dan alıyorsun içinde mor flöresan olan ufak kafes gibi bir şey. ufak dediysem yine 40-50 cm. var.

sinek o mor flöresanın cazibesine kapılıp kafesin içine bir dalıyor cızzzzzzzzzzzzzzz..... en güzeli...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...