Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bunlar çalışmıyor. Likit var odada, kaç gündür fişte, sabaha kadar yedi sinekler. Kapım kapalı pencerem aralık. Kulak mememi ısırmış şerefsizler. Yalan bu sinek kovucular. Evde cibinlik vardı, onu takıcam sonunda. Sinkov gibi ellere kollara sürülen likit kovucular başarılı ama. Sadece kollarıma sürüp yatıyorum ben sadece onlar dışarıda çünkü. Yastığa dökmek de çalışıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 pencereye tel tak, odayı ilaçla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya ben ne zaman ilaç kullansam daha çok ısırılıyorum,hain yaratıklara sevgi besliyorum,yok illahi gecenin bir vakti yataktan kalkacam,elimde havlu veya t-shirtle ava çıkcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tabletlere kafam girsin de, sıvılar işe yarıyo. hatta süper yarıyo oh yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 benimki de sıvı ama bi işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kokusuz oda spreyleri vardı. Pencereri kapatıp sıkıyorum, sonra da uyuyorum - çok sıcak oluyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oda spreyi sıkıp yattıktan sonra kalkamamak da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya en iyi işte odanın kapısını açık bırakıp azıcık sineklere kaçması için yer bırakmak. sonra yatış direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oda spreylerinin o fişe takılan şeylerden teknik olarak farkı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ağzındaki sineği öldürmek için ağzına sprey sıkıp ölen bir zat-ı muhterem bile var gerge =) dozunu kaçırdın mı öldürücü oluyor. odaya sıkmakla öldürücü olmaz muhtemelen ama sağlıklı bir hareket de olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Raidin kokusuz aerosolü var. Yatmadan 30 dk önce sıkıp sonra havalandıracaksın odayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Gece yatmadan önce eline bir gazate al. Çotanan çötenek diye dal. Kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 nasıl yaramaz ya bataklıgın ıcınde mı oturuyorsun chemıcal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 uyurken kafana takabilceğin otomatik aşağı yukarı sallanan bir sineklik icat edebilirsin mesela... yaratıcılık biraz işte.. kulak memesi için sadece bu haliyle... diğer bölgelerin için ayrı ayrı takman lazım.. namahrem yer için olan otomatik olmak zorunda değil tabii ki.. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 spreyle odaya sıkılan şeyler aynı değil. yani spreyi solursan ölürsün ama, odaya takılan şey sürekli azar azar veriyo odaya ayrıca öldürücü değil kaçırtıcı. kaçırtıcı da ne garip bi kelimeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 chem get a house plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sineklik taktırın eve kesin çözüm. yarım saatde monte ediyolar pimapenciler. sabaha kadar açık camım ne sinek var ne bişey. tabi tek odayla olmaz bütün eve lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 En kesin çözüm vucüda sürülen spreyler. Tamam hayvanları öldüremiyorsun ama rahat uyku için birebir. =) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 18:02 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 senin icin ne kadar akillica olur bilmem ama sigara kokusundan nefret ediyolar. yatmadan once sigara icersen bi tek bacaklarina saldiriyolar ki, onu da bi sekilde ortersin... saka bi yana, likit kullanirken kapiyi acik birakman gerekiyo ki hayvanlar kacsinlar. her tarafi kapatirsan bi ise yaramiyo likit. ki muhtemelen alismistirlar bu kadar gundur onu solumaya. simdi odanda olanlari spreyle oldur. sonraki jenerasyonu kovalarsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 deodorant+zippo = burn madafa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 -anne ya bişi dicem -söle olm -ama kızanın anası babası ölsün -hadi uzatma -ya ben sinek kovalarken,şey oldu -? :S -senin aldığın yeni çarşaf var ya -ee -ee'si..şey heh odaya bir girdim duman olmuş bi baktım birisi o çarşafı yakmış..şerefsizler ya evde bile rahat yok artık insana -#$½$%'+^+^+Y%# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Kapım kapalı, camda sineklik var ve hep açık, oda pis pis kokuyor zaten sigaradan, sinek falan yok kısacası =) Evin kalanında da yok gerçi ama tam bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 antalyadayım, hiçbişi kullanmıyoruz, ısırmıyolar kardeşim. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bizim ev birazcık dağda olduğu için evin salonundan bi penrece ve küçük odadan bi pencere açtıgımda evin için sürekli serin oluo ve dogal olarak esio..bu yüzden sinek sorunumuz yok allaha bin şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 abicim cızzzz diye bir olay var hani bir zamanlar bizimkiler de bi abi vardı o yapardı hep.... neyse bu cızzz dan alıyorsun içinde mor flöresan olan ufak kafes gibi bir şey. ufak dediysem yine 40-50 cm. var. sinek o mor flöresanın cazibesine kapılıp kafesin içine bir dalıyor cızzzzzzzzzzzzzzz..... en güzeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar