Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lincolin GALATASARAYDA..

Lucky

Öne çıkan mesajlar

Lincoln Galatasaray'da

Galatasaray Spor Kulübü, Cassio De Souza Soares Lincoln ile kesin anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Lincoln ile yapılacak resmi sözleşme ve bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

www.galatasaray.org

HAYIRLI OLSUN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lingam
üye § 17 Haziran 2007, Pazar - 23:57 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

E Kardeşim sizde adam oraya yazmış tınmamışsınız,bi cevap yazmamışsınız.Oda gözümüze sokmak için bidaha açmış adam haklı napsın.

Öncelikle eğer dediklerinde hak veriyor da olsan insanların okuyup cevap yazması için 1 dakikadan daha fazla süre bekleyebilirdi, zira iki mesaj arasında sadece 1 dk var.

İkinci olarak mesajına cevap yazılmaması kimseye forum kurallarını ihlal etme hakkı vermez.

Üçüncü olarak kimsenin zorla birinin gözüne bir şey sokmaya hakkı yok, zaten ilgilenen cevabını yazar, "Beni kaale alın bana cevap yazın" diyerek arayış içinde olmak ayrıca "ilginç" bir durum.

O yüzden tepki verilmesi doğal ve normal.

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 00:07 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Virus herkes kafasına göre Lincolin topiğimi açıcak. senin anlayışına göre canı isteyen açsın yani, bumudur forum adabı. Lütfen saçmalamayalım.Ha şuda ayrı bir olay Lincoln transferi siteden kaldırılmış.Seninde mantığına göre ben 3.Topiği bekliyorum artık."LİNCOLİN HARBİDEN GALATASAY'DA" şaka gibi ama gerçek olcak galiba asdasdasf

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 00:35 tarihinde, Lingam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Lincoln Transferi Haberi Hakkında Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları farklı kollardan yürütülmektedir. Yeni transferimiz olan İsmail Bouzid'in transfer konfirmasyonu kulüp medya organlarına ulaştırılırken bir karışıklık yaşanmıştır.

Bundan ötürü bu akşam girilen ve çok kısa süre yayında kalan Lincoln transferi haberinden dolayı camiamızdan özür dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

diyor sitede.
ve bir sonraki haberde de

Ismail Bouzid Galatasaray'da

Galatasaray Spor Kulübü, Ismail Bouzid ile kesin anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Ismail Bouzid ile yapılacak resmi sözleşme ve bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

Ismail Bouzid
Pozisyon: Defans
Ülkesi: Cezayir
Boy: 1.91
Kilo: 95
Oynağı Takımlar: Jarville, Metz, Union Berlin, Mouloudio Club d'Alger, Kaiserslautern
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...