Lucky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Lincoln Galatasaray'da Galatasaray Spor Kulübü, Cassio De Souza Soares Lincoln ile kesin anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Lincoln ile yapılacak resmi sözleşme ve bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır. Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü www.galatasaray.org HAYIRLI OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hehe cok heycanla yazmıssın lincolin olmuş lucky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 valla heyecanla yazdım kardeşim :=) askjasljkd as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 heyecan oldugu belli.. transfer topici dısında acılmıs Lincoln topici hiçe sayılıp bu konu acılmış püf [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 23:59 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 LİNCOLİN HARBİDEN GALATASARAY'DA Açılması muhtemel 3.Topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yok hayır, diğer topic hiçe sayılmamış, zira mesaj saatlerine bakarsak önce ona yazılmış sonra buraya aynı başlık ve aynı bilgiyle yeni bir konu daha açılmasına karar verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 E Kardeşim sizde adam oraya yazmış tınmamışsınız,bi cevap yazmamışsınız.Oda gözümüze sokmak için bidaha açmış adam haklı napsın. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 23:58 tarihinde, Lingam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 adamlar 10 yıl sonra transfer yaptılar hakları açcaklar tabi... hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cidden ehehe çoştular Lincoln u çok seviodum gerçi ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Lingam forumun belli kuralları var kimse cvp yazmak zorunda değil "Oda gözümüze sokmak için" dersen gs 40yılda birmi transfer yapıp bukadar heyecanlıdırıyor sizi diyip gereksiz bir polomik oluştururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: Lingam üye § 17 Haziran 2007, Pazar - 23:57 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- E Kardeşim sizde adam oraya yazmış tınmamışsınız,bi cevap yazmamışsınız.Oda gözümüze sokmak için bidaha açmış adam haklı napsın. Öncelikle eğer dediklerinde hak veriyor da olsan insanların okuyup cevap yazması için 1 dakikadan daha fazla süre bekleyebilirdi, zira iki mesaj arasında sadece 1 dk var. İkinci olarak mesajına cevap yazılmaması kimseye forum kurallarını ihlal etme hakkı vermez. Üçüncü olarak kimsenin zorla birinin gözüne bir şey sokmaya hakkı yok, zaten ilgilenen cevabını yazar, "Beni kaale alın bana cevap yazın" diyerek arayış içinde olmak ayrıca "ilginç" bir durum. O yüzden tepki verilmesi doğal ve normal. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 00:07 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Virus herkes kafasına göre Lincolin topiğimi açıcak. senin anlayışına göre canı isteyen açsın yani, bumudur forum adabı. Lütfen saçmalamayalım.Ha şuda ayrı bir olay Lincoln transferi siteden kaldırılmış.Seninde mantığına göre ben 3.Topiği bekliyorum artık."LİNCOLİN HARBİDEN GALATASAY'DA" şaka gibi ama gerçek olcak galiba asdasdasf [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 00:35 tarihinde, Lingam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yaww arkadaşlar tamam uzatmayın bi anda heyecan yaptık açtık.. tartışmayın tamam özürdilerim.. Çocuk gibi kim ne yapıcak bekliosunuz yani... özürdilerim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Lingam ne dediğin farkındamısın konuştugumuz konunun farkındamısın? benim dediklerimini anladınmı veya ne bileyim birton soru sorabilirsin kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 asdasdas haklısın sen 2.mesajıma cevap yazmışın hatlar karışmış kusura kalma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 pff yandık şimdi hergün gazetelerde lincoln mü , alex mi , ricardinhomu yazıları çıkcak... ^^ Ben beklemiyordum ama bu transferle özhan canaydın 1 sene daha kalır takımda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Lincoln Transferi Haberi Hakkında Açıklama Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları farklı kollardan yürütülmektedir. Yeni transferimiz olan İsmail Bouzid'in transfer konfirmasyonu kulüp medya organlarına ulaştırılırken bir karışıklık yaşanmıştır. Bundan ötürü bu akşam girilen ve çok kısa süre yayında kalan Lincoln transferi haberinden dolayı camiamızdan özür dileriz. Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü diyor sitede. ve bir sonraki haberde de Ismail Bouzid Galatasaray'da Galatasaray Spor Kulübü, Ismail Bouzid ile kesin anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Ismail Bouzid ile yapılacak resmi sözleşme ve bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır. Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü Ismail Bouzid Pozisyon: Defans Ülkesi: Cezayir Yaş: 23 Boy: 1.91 Kilo: 95 Oynağı Takımlar: Jarville, Metz, Union Berlin, Mouloudio Club d'Alger, Kaiserslautern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yaww bilerekmi yapıyorlar anlamadımki... hayret birşey ya deli ediyorlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 taraftar sitesi filan olsa neysede resmi sitede nasıl böyle bir hata yapıyorlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bu ismail servet olmasin? bi kurt dustu icime simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar