Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=a90tuXNnAQ4&mode=related&search= diorm ve yaratıcı türk zekasını kutluorm. son hareket efsaneymiş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 son harekette yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kibrit gider ama karizmanız sonsuza dek galır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 asuahusha helal adamlara yawww süper yapmışlar, allatayazan yorumlar da manyak.. adam bi hafta 30+1 demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 asuhausha odadaki 2 eleman da denedi yaktı ellerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 zuhahah süper bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 öldüm bittim ben süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi çok deneyesim geldi de öss var yarın yakmayalım eli ehueh..yarın denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 denedim olmuyor, beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 KAV kibrit isveç markası benim bildiğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 süper yaa :):) bende çalışmaya başlayayım öğrenirim belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yorumsuz yorumlardan ; said: allahım çok kötü yaktım yaa :S 31 çekemeyecem 1 hafta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 3. hareket tamam her seferinde yapabiliyorum artik :) yalniz 1. hareketi tavsiye etmiyorum yeni yanmaya baslayan kibrit avcunuzun icine saplanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 1 hareketi çok iyi yapıyordum derken bir denememde yapamadım şu an sağ elim yanık feci bir yanık içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 çok baba video kac kere izledim bilmiyorum 2. hareketi yapan bi arkadasım war arada kılını tüyünü yakıo ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ultrAslan 3. hareket nasıl oluyor ya çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 of cok komik la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 denemeye tırsıyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Adamlar çok güzel yapmış ta, denemem ben bunu. Kibriti zar zor çakıyorum ben, bir de hareket yapamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 1. hareketi daha önce birinden öğrenmiştim. kibriti bir süre ters çevirip yaparsanız bir süre sonra eliniz alışıyor. yanma ihtimali azalıyor. 3. hareket cidden feci karizmaymış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 3. harekette Kibriti Alma Kalmışmayın sonra xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yahu şu ikinci ve üçüncü hareketi anlayamadım gitti, neremizle kibrit kutusunun neresine vuruyoruz? Birde üçüncü harekette kutunun suratta patlama ihtimali var. Ama hareketler süper. "Bu arada Apis elini ve halıyı yakmak üzere kibrit almaya çıkar." [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 13:22 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bir arkadaşımdan hediye olrk aldm,daha önce bilgimde kullanmışlığımda..yeni yeni öğreniyorm bişiler en azndan bnm içn çok manevi birşey ,kullanmaya kıyamıyorm ama kullanıcam,bu yzndende adam gibi kullanıyım diyorum,ilk verdklernde niye yakıtı olmuyo ki içinde :) gidip o klasik şişesinden alayım diyorm fiyatı hkknda bilgisi olan var mı?birde ilk kullanım içn öneriler var mı?kirlenmesin diye dokunmuyorum bu kdr manevi değeri var :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar