Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok fena sınıfta kaldım yardım..

Felix

Öne çıkan mesajlar

İçMimarlık'ta okuyorum.. Bu yıl 2. senemi doldurdum okulda ama 1. sınıf derslerinden birini hala veremediğim için 2. sınıf derslerine geçemedim.. Bu sabah öğrendim kaldığımı.. Gerçi geçmek için son 3 gün dışında bi çaba sarfetmedim ama geçme ansım da yok değildi hani.. Bok gibiyim ne halt edicem bilmiyorum..

Okul minimum 4 yıl sonra biticek yani.. Fenayım ya aklıma geldikçe içim ürperiyo.. Hani için cız eder.. Vücüdunda tepeden tırnağa ilerleyerek bi elektrik dalgası geçmiş gibi olur.. Öyle oluyo..

Okulu 6,7 yılda bitiren yada o yolda ilerleyen insanlardan biraz ilgi bekliyorum :( üzgünüm yahu..
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlık okumadım.. 1. sınıftan 2 dersi 2 yıldır okuyorum.. imdi birinden yine kaldım..
3.kez okicam o dersi artık.. Bu sefer de kalırsam atılıyorum bu arada.. :)

2. sınıf derslerinin hepsini alamıyorum dandirik derslerini alıyorum, proje bilmemne dersi yok yani..
Sosyal ağlarda paylaş

matematiği 3, kimya2 yi 4, fizik1i 2 kere de geçebilmiş, fizik2'yi 2. kerede hala geçememiş olan ben hazırlık atlamış olmama rağmen 2 kere 1. sınıfı okumuş biri olarak seni acayip iyi anlıyorum ne diyim...yaz okulunda(varsa tabi) falan açılır belki dersin de halledersin işallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekonometri okuyorum. Henüz bitirebildiğim bir dönemim bile yok, yani her dönemden dersim var :P . 3. sınıfa geçicem seneye, alttan minimum 4 tane dersim olacak, (tabii 1. sınıftaki matematikleri hala veremedim haftaya bütten geçersem veriyorum...) Eşşek bağlasan bölümü 4 ders alırken biz 8 ders alıyoruz bir dönemde. Ama onların da bizim de 4 senede bitirmemiz bekleniyor. Bu arada eşşek bağlasan bölümü seneye Anadolu Hisarına yaşınıyor içimiz yanıyor. Tek eğlencemiz bahçelerine gidip işletmedeki kızlara bakmaktı :( (Evet aynı fakültedeyiz ama onların bahçesi var bizim yok.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...