Felix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 İçMimarlık'ta okuyorum.. Bu yıl 2. senemi doldurdum okulda ama 1. sınıf derslerinden birini hala veremediğim için 2. sınıf derslerine geçemedim.. Bu sabah öğrendim kaldığımı.. Gerçi geçmek için son 3 gün dışında bi çaba sarfetmedim ama geçme ansım da yok değildi hani.. Bok gibiyim ne halt edicem bilmiyorum.. Okul minimum 4 yıl sonra biticek yani.. Fenayım ya aklıma geldikçe içim ürperiyo.. Hani için cız eder.. Vücüdunda tepeden tırnağa ilerleyerek bi elektrik dalgası geçmiş gibi olur.. Öyle oluyo.. Okulu 6,7 yılda bitiren yada o yolda ilerleyen insanlardan biraz ilgi bekliyorum :( üzgünüm yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 2. seneni doldurdun, 1. sinif dersini veremedin ve bu yuzden 2. sinif dersi alamiyosun. anlamadim ben olayi. 2 senedir 1. sinif dersi mi aliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hazırlık bu senelerden biri her halde. Üzülme ya, bende kaldım bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 6 sene oldu benim, işin trajikomik tarafı İşletme okuyorum. Eşşek bağlasan 4 senede bitirir demişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benimde ucu ucuna yetecekdi 4 yılda bitirebilmek için ama hem vize hem final de de eşşek gibi hasta olduğum için 3 tane dc ile kaldığım ders var (1 tane de ff) uzayacak okul malesef pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 1 sinif derslerini veremeyince ikinci sinif dersi alamiyo musun bu ne be hangi okul bu lise mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim 6 ıncı senem daha 3 üncü sınıftayım seneye full kasarsam bitirme şansım var (max 7 sene süre veriyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 4. senemi doldurdum bu hafta itibariyle. 3 e gecebilirsem sanslıyım :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hazırlık okumadım.. 1. sınıftan 2 dersi 2 yıldır okuyorum.. imdi birinden yine kaldım.. 3.kez okicam o dersi artık.. Bu sefer de kalırsam atılıyorum bu arada.. :) 2. sınıf derslerinin hepsini alamıyorum dandirik derslerini alıyorum, proje bilmemne dersi yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 5. senem bitti. hala 1. sınıftan dersim dururken 3. sınıftan hic ders alamadım. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 valla bizde 1-3 vardi, sonra butleri kaldirip 2-4`te getirdiler okulu bir sene uzattiran bana. ama 1-2 barajini ilk defa duydum. sacma ve kotu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 2 den biiki ders alıyorum yanlıslık olmasın.. ama hala 1. sınıfım yani.. 6 yılda bitiyo en iyi ihtimalle okul.. :( böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 3. sınıfa gecmem gerekirken totalde bu donemdekiyle birlikte 3 dersim kaldı, bi dönem uzadı okul yani kafadan, 4.5 sene min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben 3.5 senede bitirdim simdiki aklim olsa 6 7 sene okurdum bosver uzulme universite gibi guzeli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 moral verir mi bilmiyorum ama şu an 3. sınıfa geçmem gerkirken üstten ders aldığım için 4. sınıfa geçiyorum :p bende eşek bağlasan mezun olur bölümündeyim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 benim de senin gibi olacak felix ama allahtan benim kredilerim yetiyor 1den kalsa da 2leri almaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 matematiği 3, kimya2 yi 4, fizik1i 2 kere de geçebilmiş, fizik2'yi 2. kerede hala geçememiş olan ben hazırlık atlamış olmama rağmen 2 kere 1. sınıfı okumuş biri olarak seni acayip iyi anlıyorum ne diyim...yaz okulunda(varsa tabi) falan açılır belki dersin de halledersin işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ahah bya kaç yıldır okuyrosun veya kaç yıl okudun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 benim sene 5 + yaz okulu... ( 5 sene boyunca her sene yaz okulu aslında.... bi'nevi 6 sene...) diyeceğim şey basit: "boşveeer, alışırsın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 daha 2.yılım bitti ya, yaz okulunda falan da alıp kalınca dersi öyle 4 er kere alma olayları oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ikinci dönem birin derslerini mi alabiliyorsun nasıl oluyor yani kimya 4 kerede orada takıldım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ekonometri okuyorum. Henüz bitirebildiğim bir dönemim bile yok, yani her dönemden dersim var :P . 3. sınıfa geçicem seneye, alttan minimum 4 tane dersim olacak, (tabii 1. sınıftaki matematikleri hala veremedim haftaya bütten geçersem veriyorum...) Eşşek bağlasan bölümü 4 ders alırken biz 8 ders alıyoruz bir dönemde. Ama onların da bizim de 4 senede bitirmemiz bekleniyor. Bu arada eşşek bağlasan bölümü seneye Anadolu Hisarına yaşınıyor içimiz yanıyor. Tek eğlencemiz bahçelerine gidip işletmedeki kızlara bakmaktı :( (Evet aynı fakültedeyiz ama onların bahçesi var bizim yok.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar