Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 1 Numara, Pati Anime güzeli, Elfen Lied'in bağrından kopanLUCY! (12 Oy)2 Numara, Gönüllerin şampiyonu, Sakura (6 oy)3 Numara ise.. seksi kardeşler,Natsuma (4 oy) THiM , A-R-E-S ve moriQ 'i kutluyorum. Anime karakterinizle bir akşam yemeği kazandınız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 naruto bile sakuradan daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Sam in elfin lied ile ilgili yeni gorsuelrini ve oylamayi degerlendirmesini bekliyoruz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 oylamaya katilmadim haklisinizda sakurayi en guzel no 2 secen zihniyeti esefle kiniyorum bleach matsumoto waken mesela euhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kesinlikle lopeth... zaten kishimoto "ben güzel hatun çizme özürlüyüm" derdi. Eğer güzel hatun çizimi görmek istiyorsanız Oh!great çizimlerine (ama mangası olacak Tenjou tenge ve airgear animelerinin çizimleri manganın yanında solda sıfır) bakmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 valla üyeler ve oyları konuştu. yoksa şöyle bir baktım da 3 numara 1 de olmalı yani :ağzısulanansmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 En sevmediğim anime 1. oldu, en sevmediğim kız da 2. :P Zaten böyle yarışmalarda bellidir ya Elfen Lied kazanır ya Naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 3.de haksızlık vardı zaten. 2 kişi birden katılıyorlar yarışmaya, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aksine oyları bölündeü kardeşelrin isnanlar hangise oy vericeğini bilemeyip gidip lucy diy emodan bozma nikita cakması bi kıza verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 baktım kımse yapmamıs +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hinata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 olmaz böyle şey ya anlamıyorum -_- o kardeşlerin göğüs ne öyle allasen plastik futbol topu gibi? [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 22:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Sam in elfin lied ile ilgili yeni gorsuelrini ve oylamayi degerlendirmesini bekliyoruz zevksizlik dizboyu ama napacaksın.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Böyle olmaz en seksi anime hatun yarışması yapmalı :) 3.lüğü hak etmiyor o seksi kardeşler, direk birinci olmalılardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 mai shiranui gelir onlardan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya o kardeşler ne abıcım 5 kıloluk sağlık topu gıbı goğüsleri var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Evangeliondaki tüm hatunlar 1. olmalı. Bu oylamada şaibe var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bu yarışmada oy kullananların güzellik kavramını bildiğinden şüpheliyim. En basitinden hayranlık ile güzellik ayrı mesela ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 lucy'nin mini etekli fotoğrafını bulamadım arkadaşlar kusuruma bakmayın. ama isterseniz daha çok iç güzelliğe önem veren pozları var elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Lucy e Özelliklede Sakuraya oy veren kişilerin Şeker kız Candy dışında hangi animeleri izlediklerini merak etmekle birlikte Fayede 4 oy almıştır.. 3 cüyü kura ilemi belirlediniz.. Ablalara 2 kişiler diye kıyak geçtiyseniz o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ya peorthta 4 oy kaldı kardeşim! (yalan) hile var bu yarışmada olmaz ki yav [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 15:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oy değil tirisam meselesi bu [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 15:34 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oho burda Fey Valentine (cowboy bebop) yok ben oy vermem arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 "Barajı aştık , fanboylar iktidar olacak!" Ankete de sonuçlarına da anca bunu diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tatile gittim faye imi sıralamaya koymamışlar =( hani sigaradan alınan vergiler azalacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar