Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 xaty yedin bitirdin beni ya bi paralyz 10sn olurmu 120 resiste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 eskiden resistmi varmış yaf. bi sal ya.. bak ben 0 resist ne kadar mutluydum :P (barracon bile kestim :P gerçi doğru düzgün ps düşmedi :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 xaty git kumda oyna abicim her ne halt yediysen düzelttir öyle gel insaların canını sıkmaya hakkın yok !!1bir (3 im por da ölürmü bi insan ya hasfuhdsg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Evil Omen + Paralyz atıyordur. Resisti düşürür evil omen, snra paralyz bir sene falan sürer. Bu arada skillerim yokken reskill çeken faction tayfasını kın kın kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 sonunda intikam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Ya adamın skiller faction kill yüzünden düşükkene 70 flamestrike çaktı :S. Ağlarım abi ben böhühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 xaty oynarsa kimse oynamaz bu serverda bug buldu illaki birşey var onda.tek kalvasta 125 gitmez 50 fire resist 110 resistinspells var herkesi tek fs de öldürüo [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 02:27 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Takılıyo adam ya. Ben de öylesine gezerken bi baktım kal vas aldı eline, tek atışta yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 224 vurdu daha ne olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Servera giremiyorum bir sorun mu var acaba. Verifydan sonra hata veriyor genç arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oyunculara kapalı şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 açılcak mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tamamen mi açılacak artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 keşke :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 negzel ev yaptıydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tamamen açılsa daha güzel olur tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 selam arkadaşlar böyle sefil bi soru için topic açmak istemedim burda sorayım dedim, şimdi bende ilk çıkan uo cdsi var bildiğimiz 2d resistler falan filan yok, yeni çıkan şeyler yok. sizin oynadığınızdan faklı yani, bi patch ile mi oyun bu hale geliyor yoksa sizinki tamamen farklı bir uo oyunu da onu mu bulmam lazım? farklı bir oyunsa torrent linki varmı(öm plx) değilse bendeki uo yu nasıl sizinkine çevirebilirim, teşekkürler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Patchlersen düzelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Fileplanet'ten indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sağol :) geliyorum bende, yeriniz varmı :P [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 19:28 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 *Quel-Thul'un gelmesine kelimelerle ifade edemeyeceği kadar sevinmiştir, bu yüzden de ortalıkta hoplayıp zıplamaktadır, arada soluklanıp Quel-Thul'un elini sıkar, yandaki boş sandalyeye oturması için davet eder, çay getirir, şeker uzatır vs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 1-2gb patch çekmen lazım ama yine de oynarsın :) onun yerine se veya ml indirsen en azından yeni itemlerin grafikleri de çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar