Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Adamların yerinde olmak istemezdim. Mal ı yazmışsın tepedeki sales marketing ve bilumum gerizakalının yönlendirmesi ile, mal bir güzel elinde patlamış. Yatırımcı bağırıyor, sales bağırıyor herkez bağırıyor, ölü mal a bir dunya daha code yazıyorsun, hergun yataktan kalkıp işe ofise gitmek işkence oluyor. Çok empati yaptım, indirip oynucam yazanların hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 GW gibi yapsalardı keşke. bi sürü modül çıkarttılar onları parayla satsalardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Energon Steampunk bir dünya koyup Forgotten Realms kullanmamak ile baştan kaybetmişlerdi zati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ya bone kaç zamandır atıp tutuyosun şu settingle alakalı.madem çok meraklısın, bi kitabını oku adam gibi tartışalım. ne steampunk ı? victorian filan hiç değil zaten. ha dışardan bakıldığında benzer tarafları var ama bi kitabına baksan anlarsın zaten. hatta yaratıcısının lafı var değildir diye :P. ha ama FR daha çok uyardı bi mmo ya. çok kötü bir pazarlama stratejisi seçtiler. "yeni setting i yayalım" dediler. ama eberron uygun değildi bu tip bişeye. yaptıkları rts de pek bişeye benzememişti zaten. 4th ed. a da kitapları çıkıyor ama en ağır darbeyi eberron yer bu geçişten. setting de geriye bişey kalmaz, bu wowhead tarzı kitap yazımlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Energon Steampunk derken dalga geçiyorum. Büyülü Transformers gibi hissediyorum. Bir türlü sevemedim settingi. Şu strateji oyununu da oynamıştım, onu da sevemememiştim. Böyle kristal feşisti gibi takılmak canımı sıkıyor. Dark Sun ve Planescape gibi egzantrik dünyalar vardı D&D 2e'de. Kendimi D&D dışında başka birşey oynuyormuş gibi hissediyorum yeni dünyada. Isınamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ha bu arada tavsiye edeceğin kitap varsa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bone said: Forgotten Realms kullanmamak ile baştan kaybetmişlerdi zati doğru söze ne denir. gidip lady alustriel'i şöyle bi yanağından öpseydik nolurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bone said: ha bu arada tavsiye edeceğin kitap varsa neden olmasın. romanlarını bende okumadım. almıyorum artık wotc romanları. ama setting kitabı olarak sharn: city of towers güzel baya setting in havasını anlamak için. macera öneği olarak da "chimes at midnight". biz baya eğlenmiştik oynarken (aktiftablet, axedice,kaede, ben(DM)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mmo dediğini planescape ile yapıcaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 9 eylulde free olan surumu cikiyor. denenmesi tavsiye olunur en azindan degisik bir yapisi var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Aslında yarın herkes üye olabilecek fakat bu + 2000 puan keyi de veriyor galiba keşfeden fazla yok ya da tınlayak yok :) eski cbden kalan keyler ve hala çalışıyor... http://www.fileplanet.com/promotions/dungeons-and-dragons-online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Denendi yorumlanıyor. Oldukça hoşuma gitti ücretsiz bir Lord of the Rings Online oynuyormuşum gibi hissettim. Bazı ingilizcesi az olanların anlamakta güççlük çekeceği şeyler var gibi. Üstüne para harcamamız için biraz uğraşmışlar oyunda ama ücretsiz olarak ta gayet güzel oynanıyor gibi. Tam emin değilim ama favor questleri yaparak Drow ırkını ve Favored Soul gibi classları açabileceğimi sanıyorum. Denenmesi tavsiye edilir. Oynayan varsa server nedir ne iyidir meraktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 thelanis serverındayım level 2 fighter açtım dnd kurallarını baya detaylı uygulamış dungeonslarda güzel bir mistk hava var. Tek tam olarak kavrayamadım nokta level sistemi. Level 1 içersinde rank olayı var onu çözmeye çalışıyorum. onun dışında gayet zevkli gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bi lvl ı bi kaç parçaya bölmüşler işte (üç müydü beş miydi hatırlamıyorum şimdi). hemen millet max a vurmasın diye. gerçi sonradan lvl cap yükseldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ewet değişik bişe lvl 2'nin 4'ü rank 7 yim acayip bişey lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ben hangi serverda olduğuma emin değilim ama değiştirebilirim thelanis değilmi? İsim falan ver ona göre başka bir serverdaysam oraya geçeyim. (2. sıradaki serverı seçmiştim ilk o açıldığından listede xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 nick Estwild beklerim gel şöle party yaparak q yapalım onlr nasıl oluyormuş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 thelanis server geldiğinde Estwild wisp at takılalım ya. tek takılmaktak sıkıldım olmadı ortak bi serverde beraber kasalım 0 dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tek takılmak istemiyorsanız dh de oynayan kişiler vardı bi oraya da bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben de bi deniyeyim şunu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yahu ben de katılayım dedim gördüğümde sitesinden kayıt yapınca hata veriyor sürekli Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxZ20UVPL8 diyor kaydolamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxLYCBAK3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aynısı banada oldu ve bida kayıt ekranı falanda gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hani olurda gelirseniz oyuna thelanis serverıne gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 thelanis e gelebilme ihtimalim var da; oyun kasmasın? benim ekran kartım yok da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar