Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons and Dragons Online

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

geceelektrikmi kesildi artık ne oldu bilmiyorum downloader durmuş inmemiş hala. dl bitsin bakıcam ben de bi nedir ne değildir diye.

bi grup yada guild olayı falan varsa ihtiyaca göre açayım karakteri. yoksa fighter açıp yardırayım bodoz. bi de rp olayı falan nasıl? bard falan açsam sap gibi kalırmıyım ortada?
Sosyal ağlarda paylaş

rp yapan playerlar var,özellikle kanadalılar.türkler zaten ''hadi gemi yapak kanka '' modundalar.bende sırf rp için 3 hafta filan zaman geçirdim gayet güzeldi.ama bence oyun genel dinamik bakımından single mod oynanıyormuş gibi hissetiriyor.pvp olsaydı belki biraz kotarırdı.ama oda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en basit questlerde bile party arıyorum, daha eğlenceli oluyor. Anca xp farming için normal mod tekrarlıyorsam filan tek başıma gidiyorum.

Zaten questlerde oyunun zevki elite modda çıkıyor, onun haricinde çok kolay, normalde trapler hasar vermiyo, moblar tek darbede bosslar 2 darbede yatıyo filan, çok bayık. Hard bile first time bonus haricinde pek bi işe yaramıyo, eğlence için elite oynamak lazım bence. Onu da solo olarak yapmak bayağı zor. O yüzden party ile oynamak en güzeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Thelaniste karakterler filan vardı da Argonnessen de 0 dan başladım ben de.

Ama ne oynasam karar veremiyorum. Wizard açtım pale master necro/ench oynayacaktım, sonra yok yok melee combat daha eğlenceli dedim barbarian açtım, sonra yok bunun self sufficiency yerlerde sürünüyor hiç çekilmez dedim forumlarda solo build aradım. Güzele benzeyen bir monk buildi buldum da wis build, tuhaf biraz. Bir de early game de bayağı ezik, ileride düzelir mi merak ediyorum. Ama sanırım bununla devam edicem.

Gerçi melee ranger a alışmıştım ama şu son değişikliklerden sonra güncellenmiş build bulamadım, herkes oynamayı bıraktı sanırım^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...