Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 aragonensse de basladım, oyun guzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ço merak ettim ben de geleyim yaw bakalım. hangi serverı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 said: lan olm her gun yenı bı mmoya baslatıosunuz benı ayıp aragones serverindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 geceelektrikmi kesildi artık ne oldu bilmiyorum downloader durmuş inmemiş hala. dl bitsin bakıcam ben de bi nedir ne değildir diye. bi grup yada guild olayı falan varsa ihtiyaca göre açayım karakteri. yoksa fighter açıp yardırayım bodoz. bi de rp olayı falan nasıl? bard falan açsam sap gibi kalırmıyım ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 adım mustaff kalorifer aragaones deyım wizard falan oke ekleyın beraber takılalım yalnız sıkılıoınsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 abi ya dd büyüleri hahaha, sabırsızlanıorm abidalhzims horrid wilting falan bulmaya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 rp yapan playerlar var,özellikle kanadalılar.türkler zaten ''hadi gemi yapak kanka '' modundalar.bende sırf rp için 3 hafta filan zaman geçirdim gayet güzeldi.ama bence oyun genel dinamik bakımından single mod oynanıyormuş gibi hissetiriyor.pvp olsaydı belki biraz kotarırdı.ama oda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 beyler ben oynayamıyorum yaw. oyunu başlatıyorum server seçip giriyorum tam erkan oluyor sonra çalışmayı durdurdu diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 aynı olay banada oldu kasmadım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 korthos islan biticek az kaldı. lvl 3 olmak üzereyim ben, fena değil gibi. party olayı falan göremedim ama hiç daha şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ben daha 1 im azcık oynadım ama party olayı evet soguk bıraz, nası yapılır edılır muabbet acmaya calısıorm da yanasan cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bazen partysiz daha rahat oluyor oyun.. 1 hp kalmış yan koridorda rest shrine var, önden git diyorum ve adamlar inatla geri gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ben en basit questlerde bile party arıyorum, daha eğlenceli oluyor. Anca xp farming için normal mod tekrarlıyorsam filan tek başıma gidiyorum. Zaten questlerde oyunun zevki elite modda çıkıyor, onun haricinde çok kolay, normalde trapler hasar vermiyo, moblar tek darbede bosslar 2 darbede yatıyo filan, çok bayık. Hard bile first time bonus haricinde pek bi işe yaramıyo, eğlence için elite oynamak lazım bence. Onu da solo olarak yapmak bayağı zor. O yüzden party ile oynamak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bende aragones da human sorc. açtım kizilinci ismi eklerseniz akşamları genelde online ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 lvl ın kaç her queste gelirim ama 4 civarı olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Thelaniste karakterler filan vardı da Argonnessen de 0 dan başladım ben de. Ama ne oynasam karar veremiyorum. Wizard açtım pale master necro/ench oynayacaktım, sonra yok yok melee combat daha eğlenceli dedim barbarian açtım, sonra yok bunun self sufficiency yerlerde sürünüyor hiç çekilmez dedim forumlarda solo build aradım. Güzele benzeyen bir monk buildi buldum da wis build, tuhaf biraz. Bir de early game de bayağı ezik, ileride düzelir mi merak ediyorum. Ama sanırım bununla devam edicem. Gerçi melee ranger a alışmıştım ama şu son değişikliklerden sonra güncellenmiş build bulamadım, herkes oynamayı bıraktı sanırım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 valla 0 dan başlıyosanız rerollarım bende rangerımı, biri gelsin paramı fln tutsun gerçi rahat rahat hireling alabilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 lvl3 ranger oldum ben de. korthos island bitti ondan bi sonraki haritadayım, liman falan var adını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ilginçmiş oyun paladin ranger ve cleric denedim, şimdi cleric'i silip bi wizard mizırt deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bıraktım ben ya lvl4 olup. belki devam ederim ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 http://uk.gamespot.com/videoembed/6350920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Eğlenceli duruyor açıkçası. lvl3 fighter olarak hâlâ oyunu kavramaya çabalıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 paramecium said: Selam, Eğlenceli duruyor açıkçası. lvl3 fighter olarak hâlâ oyunu kavramaya çabalıyorum :P Saygılar. sen oyun oynuyo musun ya dayıço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ne yalan söyliyim sırf paramecium oynuyo diye tekrar kursammı dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 paramecium said: Selam, Eğlenceli duruyor açıkçası. lvl3 fighter olarak hâlâ oyunu kavramaya çabalıyorum :P Saygılar. kacin basimiza tas yagacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar