Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons and Dragons Online


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Adamların yerinde olmak istemezdim. Mal ı yazmışsın tepedeki sales marketing ve bilumum gerizakalının yönlendirmesi ile, mal bir güzel elinde patlamış. Yatırımcı bağırıyor, sales bağırıyor herkez bağırıyor, ölü mal a bir dunya daha code yazıyorsun, hergun yataktan kalkıp işe ofise gitmek işkence oluyor.

Çok empati yaptım, indirip oynucam yazanların hatrına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ya bone kaç zamandır atıp tutuyosun şu settingle alakalı.madem çok meraklısın, bi kitabını oku adam gibi tartışalım.

ne steampunk ı? victorian filan hiç değil zaten. ha dışardan bakıldığında benzer tarafları var ama bi kitabına baksan anlarsın zaten. hatta yaratıcısının lafı var değildir diye :P.

ha ama FR daha çok uyardı bi mmo ya. çok kötü bir pazarlama stratejisi seçtiler. "yeni setting i yayalım" dediler. ama eberron uygun değildi bu tip bişeye. yaptıkları rts de pek bişeye benzememişti zaten.

4th ed. a da kitapları çıkıyor ama en ağır darbeyi eberron yer bu geçişten. setting de geriye bişey kalmaz, bu wowhead tarzı kitap yazımlarıyla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Energon Steampunk derken dalga geçiyorum. Büyülü Transformers gibi hissediyorum. Bir türlü sevemedim settingi. Şu strateji oyununu da oynamıştım, onu da sevemememiştim. Böyle kristal feşisti gibi takılmak canımı sıkıyor. Dark Sun ve Planescape gibi egzantrik dünyalar vardı D&D 2e'de. Kendimi D&D dışında başka birşey oynuyormuş gibi hissediyorum yeni dünyada. Isınamadım yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ha bu arada tavsiye edeceğin kitap varsa neden olmasın.

romanlarını bende okumadım. almıyorum artık wotc romanları.

ama setting kitabı olarak sharn: city of towers güzel baya setting in havasını anlamak için. macera öneği olarak da "chimes at midnight". biz baya eğlenmiştik oynarken (aktiftablet, axedice,kaede, ben(DM)).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Denendi yorumlanıyor. Oldukça hoşuma gitti ücretsiz bir Lord of the Rings Online oynuyormuşum gibi hissettim. Bazı ingilizcesi az olanların anlamakta güççlük çekeceği şeyler var gibi. Üstüne para harcamamız için biraz uğraşmışlar oyunda ama ücretsiz olarak ta gayet güzel oynanıyor gibi. Tam emin değilim ama favor questleri yaparak Drow ırkını ve Favored Soul gibi classları açabileceğimi sanıyorum. Denenmesi tavsiye edilir. Oynayan varsa server nedir ne iyidir meraktayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...