ulfang Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 İstanbul'da olurda izmir'de olmazmı ? izmir gavurmu :D katılıma göre mekan ayarlayabilirim arkadaşlar izmirli patileri görelim önce [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 22:42 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 varım =) her türlü oyun oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 izmirli yokmu ya abi kıskandım diğer lan partyleri valla BF rune falan bizde yapalım hadi gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi biz çok yaptık lan party falan gene yaparız sen rahat ol. mekan ayarlayabilirim falan demişsin. biz hep elitte yaptık alsancakta. merkezi ve güzel bir yer. öss,finaller cartlar bitsin yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 iyi katılıma göre mekanı ayarlarsın o zaman daha önce yapmışsınız hem , ben +1 getiricem olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 zaten bi 77 tayfası gelio bütün oyunlarda organize olduklarından z.küp atıo bizi adam lazım euheehu =) (77 ler: dopsunuz olm :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kıskandınız di mi bizim threadlerden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bende varım lan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 aym in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 koskoca patiden 6 tane adam ? booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 sen say 77leri de. 4 daha ekle 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kafadan bir tarih atsanız millette ona göre bir$ey dese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 siz sabahlayamıyordunuz en son di mi..ayy yazık =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 77 ler kaçırmaz lan oyunlarını. :D Valla sabahlama gereksinimi hissetmiyoruz sık sık lan yaptımızdandır tahminen.yılda bir sabahlamalı yapmaktansa sık sık standart lan daha iyi geliyor bize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 o zaman haftaya pazar (1 temmuz ) mu diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 cthulhu +1 peh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hangi gun yapilicak ona gore gelirim yada gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ulfang geleceksin dedi , napalım geliyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 haftaya işe başlıyorum ben. haftada 1 gün offum var. onda da pc başına oturmak? hayar. ama eğer vakit uyarsa-mesai öncesi sonrası falan, uğrarım yanınıza bi el dota atarım, kesersiniz, küfreder çıkarım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 onu dicektim ben de , sonra ağlaya ağlaya gitme asdfasdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kesersiniz derken proları kastettim ben dev. senin gibi nooblarlan işim olmaz. herkes yerini bilecek. kalbinin ortasına çakarım yağlı bir kazık. altınlar bir rüya bile olamazken, yuvarlanıverir iki ayağının arasına başın. GEL LAN 1 VESE 1 afsdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ya selin. lütfen ya. gg ya. gel 1v1 hadi. hadi gel edik: [c=#B90000] selocan •๋● [/c]: bana bak [c=#B90000] selocan •๋● [/c]: senin gözüne parmağımı sokarım ayıp [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 15:54 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ben öyle bir şey söylemedim, ben olduğunu kanıtlayamazsın. selocan kim yok öyle bir şey. demişsem de hakettin. (off kıvır) off topik yapma gel meseneden 1 vese 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Canım İstanbul ya , hale bak , yapamıyorlar , YAPAMIYORSUNUZ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar