Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Werewolf oynayabilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 cengizhan66 said: skill base ve sevisme olsun ben baska birsey istemiyom ha bide benim icin oyundaki kadinlarin fazla olmasi iyi birsey olabilir :) bi kere vampire dedigin seviscek!!! siz hic sevismeyen vampire gordunuzmu filimlerde?? goremezsiniz cunku yok blade bile yapmis yav :) yani olmali yoksa rp nin anlami kalmaz wod vampirleri sevismek icin blood harcamasi laizm efektif bisi diel 1 blood harca vudda kan gelsin cuku kaldir felan zor is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oha ben bunu nıye duymamısım hemen istihbarat almalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://www.ccpgames.com/en/home.aspx Modern zamanda geçecekmiş, çok güzel bir haber fantasy WOD oynamak istemiyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Basit hack&slash oyunu olur. Adam gibi RPG yapsin adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 keske medieval settingi secselerdi dicektimde caydim ya kilic kalkan yeter belki daha zevkli olabilir shotgundir tufektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyla ilgili Eylül'de yapılacak White Wolf Convention'ın da belki bir açıklama çıkabilir. Çalışanlardan biri, röportajında büyük bir şeylerden bahsetmiş, siteye taşıdım haberini, bu kadar beklendi, 1 2 ay daha beklenir kanımca, eğer haber dediği şey WoD MMO ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 "Magnús Bergsson" said: The only thing I can tell you right now is that you will be happy when World of Darkness comes out. göreceğiz bakalım umarım öyle olur. en az Age Of Conan kalitesinde olsa bile yeter aslında, ortamlara akarız direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ya bi ihtimal yeni wod ed. olabilir gibi geliyor bana. mage in filan kitap basımı bitti; sadece pdf leri çıkıyor. diğer kitapların ki de ya durdu ya yavaşladı diye biliyorum. zaten metaplot olmadığından çok anlatacak bişeyleri yoktu. gerçi bi daha düşününce muhtemelen MMO dur :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bana sorsalar, ne MMOsu yapalım deseler WoD ve modern derdim :P Çıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 .. edwardlar bellalar jacoblar vs.liseli vampirler kurtadamlar... Vampirlerinde kurtadamlarında boku çıktı arkadaş artık bide wow grafikleriyle yapsınlar bütün twilight tayfası toplanır white wolfda parayı kırar Allah aşkına şu film milletin aklından çıksın bi sonra açıklasınlar ne açıklıcaklarsa ne yapıcaklarsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 World of darkness mmo confirmed http://www.massively.com/2010/09/24/world-of-darkness-confirmed-based-on-vampire-the-masquerade/ http://www.youtube.com/watch?v=I5Wsf31WIdY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 CCP "will have a focus on player politics and social interaction." (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Bir anda cb ile başlasalarmış ne harika olurmuş, şimdi birde bunu bekle 2.5 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 emekliliginde oynarsin iste, guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Hatırlatma emekliliği, 37 yıl var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Bu arada requiem degil masquarade settinginde olacakmis cok sevindim, en azindan daha cok background secenegi olacaktir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 emo lar için mmo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 cb oncesi oyun falan duyurmasinlar ya sirf zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Jaan said: emo lar için mmo... Abi... E şimdi sadece vampirelar mı olacak yoksa werewolf, mage karakter de yaratabilecek miyiz? Cult of ecstasy olsak tadından yenmez. Gerçi spell sistemi hayal gücüyle doğru orantılı; oyundaki sınırlı yapı düşman al sana fireball'dan öteye gitmezse baya da bilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Sylian said: Bu arada requiem degil masquarade settinginde olacakmis cok sevindim, en azindan daha cok background secenegi olacaktir diye dusunuyorum.yok, requiem'de daha çok seçenek olurdu belli bir metaplotu olmadığı için. ama sarmazdı requiem. zaten sarsa ondan çıkartırlardı. nwod baya başarısız oldu gibi. yeni kitapta çıkarmayacaklar bildiğim kadarıyla. sadece netten pdf satacaklar. potansiyeli vardı aslında ama "olgun" oyunlar yapıcaz diye bayık oyunlar yaptılar. vtm yeniden basılabilir oyunun getireceği ilgiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ne zaman ckicak bu bellimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 1. sayfa 1. post 4-5 sene yazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 öeh 2012 falan ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar