Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 https://www.kickstarter.com/projects/375726835/shadows-kiss-vampire-mmo-by-clockwork-throne-studi şöyle bi kickstart MMO'su geliyormuş. vampire bloodlines gibi. backlenicek gibi değil ama çıksın bakılır.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 grafikler Bloodlines'tan kötü ve WOD değil sadece Vampirlere yönelik olcak gibi. meh diyip pas geçtim.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 bide abi WoD'un sistemi dünyası yoksa pek manası yok. Sıfırdan kurucakları sisteme dünyaya güvenmem ben.
freedon_nadd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 oyunda galiba kurtadamda var yıllardır bekliyorum bitefightın 2 3 boyutlusunu yapsınlar diye :D hatta nubken mezar kazıcısı olalım diye :D sonunda yapacaklar mı :P taraf isimleri çok dandikmiş ama 17 years of experiancea shadowbane pirates of burning sea falan koymuşlar ne alaka ? yapanlar onları mı oynamış onlarda dev mi olmuş (:P)
Öne çıkan mesajlar