nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hatırlarsanız white wolfun CCPyi satın almasının (yada birleştiler diyelim kibar olsun. :) ) WOD temelli MMO nun gelişini işareti olarak yorulayanlar olmuştu.. çok pis haklı çıktılar. Geçen hafta WW gerçekten böyle bir niyetleri olduğunu ve 4-5 yılda bu projenin gerçekleşeceğini açıkladı. Ortada hiçbir bilgi yok tabii ki. başlık eksik kalmasın diye açtım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yeri gelmişken(ya da gelmemişken) söyleyeyim; eğer elinizde White Wolf romanlarının e-bookları varsa lütfen yollayabilir misiniz?
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Çıkarsa ben bunu oynarım ehehe 4-5 seneye kim öle kim kala ama o da var =)
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 birkaç tane var bende white wolf kitabı, hatta iki tanesi exalted.
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Gerge dc++ indir sonra zkoobgpr.no-ip.org:4111 bu adrese baglan istemedigin kadar cok WOD kitabi bulacaksin. Bu arada yanilmiyorsam buna benzer bir konu daha once acilmisti ama erindim, arayip linki yapistiramadim, uzgunum. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 23:23 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://blog.wired.com/games/2009/01/rumor-ccp-secre.html
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu ne yav birlesmeden sonra surekli beklemistik daha yenimi bi takim dedi kodu oluyor bence cikmaz ama eve online yapan adamlar bi vampire mmo su yapsalar heralde acayip lezetli olur :)
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 4-5 sene sonra omuriliğimize kablo bağlayıp harikalar diyarında adım atarız.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 omurilege sokulmaz sonra yureyemezsin kosamassin ellerin sutunde durmaassin denge sistemi varlan orda :) baska bi yere zokmalari daha mantikli mmo sonucta bu :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Yapabilirler mi orasından pek emin değilim. New age yapamazlar heralde, Masquerade i yapmaları imkansız gibi bişey. Çatıdan çatıya zıplamaktan, sokak ortasında adam yemekten çekinmeyecek tipler bol olucaktır. Sanctuary, safe zone vb. yaparlarsa da oyun cıvık olur, ruhunu kaybeder. Ayrıca cadde ortasında çıplak dans eden nosferatular görmek istemiyorum ben. Dark Ages yapmaları daha kolay olur, ama o da çok klişe olacağından new age e yöneliceklerdir. Bi de Requiem var, ama onu hiç bilmiyorum. Bilen varsa hafifçe değinebilir mi sosyal yapısına filan, MMO için uygunmudur?
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 çok kötü olacak baştan diyim. şehirde insandan çok supernatural olacak. haha akmerkez e raid falan olur aklsda
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ne secretı lol, bilinen birşey. 2011 falan deniyordu, bakalım.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 arcane said: Ne secretı lol, bilinen birşey.+1 bi de wod diyince hemen mage veya vampir olmak zorunda değil. wod un core kitapları filan normal insanların oynandığı korku hikayeleri. ShadowFury said: Yapabilirler mi orasından pek emin değilim. New age yapamazlar heralde, Masquerade i yapmaları imkansız gibi bişey. Çatıdan çatıya zıplamaktan, sokak ortasında adam yemekten çekinmeyecek tipler bol olucaktır. Sanctuary, safe zone vb. yaparlarsa da oyun cıvık olur, ruhunu kaybeder. Ayrıca cadde ortasında çıplak dans eden nosferatular görmek istemiyorum ben. Dark Ages yapmaları daha kolay olur, ama o da çok klişe olacağından new age e yöneliceklerdir. Bi de Requiem var, ama onu hiç bilmiyorum. Bilen varsa hafifçe değinebilir mi sosyal yapısına filan, MMO için uygunmudur? geç oldu ama olsun. şimdi wod denince hemen vampir olmak zorunda değil. dediğim gibi aslı normal insanlara wod un. daha da changeling i, mage i, werewolf u filan var. ama bi supernatural olsa muhtemelen vampir olurdu gerçekten. :P mage zaten kafadan imkansız... requiem in en büyük farkı bir metaplotunun olmaması. vampirler nerden geliyor filan belli değil. bi arkaplan hikayesi veya dünyayı saran komplo ve organizasyonlar yok. e cain filan olmayınca generation da yok haliyle. onun yerine blood potency var. 50 yılda bir otamatik olarak artıyor veya xp yle arttırıyorsun. yani sire ın kim olursa olsun gücünü sınırlamıyor. güç demişken; çok eski vampirler ortalarda yok. aynı şekilde 5. seviyenin üstü güçler filan yok. masq. e göre setting deki karakterler baya güçsüz sayılır. sadece 5 clan var ama olay clanların arasında değil covenantların arasında dönüyor. ayrı yeten BP 2 olunca bloodline lara katılabiliyorsun ki asıl çeşitliliği sağlayanlar bunlar. (mesela toreador artık daeva clanının bloodline ı) clanlar ventrue, nosferatu, gangrel, daeva , mekhet. üçü eski hallerine çok benziyor zaten. ya farkındayım biraz uyduruk oluyor ama idare edin; akşamdan kalmayım hem de daha kahvaltı etmedim :P . neyse efendim clanlardan sonra dediğim gibi bir bloodline a katılabiliyorsunuz. bunlar sonsuz sayıda ww durmadan yeni bloodline kitabı çıkarıyor. bloodline lar mekanik olarak size fazladan bir disiplin ve fazladan bir weakness veriyor. bloodlinelara girmek için o bloodline dan belli BO ıda birinin kanını mı içip bişey yapman lazım filan. tam hatırlamıyorum şimdi. bu bloodline lar genelde belli covenant lara ait oluyorlar. politika ve entrikaya gelirsek, bunların klanlarla pek alakası yok. covenantlarla alakalı. "o ne?" derseniz; vampirlerin ideolojilerine göre toplandıkları gruplar. invictus: klasik aristokrat vampirler. en eski covenant. eski camarilla ya benziyorlar biraz. masquerade i filan en çok savunanlar. lansea sanctum: dindar vampirler. genelde katolizme benzer bi bi sosyal yapıları var. işte o Hz. İsa'yı öldüren lejyonerin vampirlerin azizi filan olduğuna inanıyorlar. bible tarzı bişeyleri var.(WW bastı bunu) kendi büyüleri var. banu shaitan diye müslüman kanadı var. ordo dracul: dracula nın kurduğu covenant. vampirliğe bilim adamı mantığıyla yaklaşıyorlar.vampirlerin weakness larını azaltan coil denen disiplinleri var. carthians: kurulmuş düzene başkaldıran vampirler. genelde gençlerden oluiuyorlar. pek bi olayları yok açıkcası. en berbat kitaba sahipler.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 unutmuşum. circle of the crone: eski pagan inançlarına sahip olanlar. bunların da kendi büyüleri var.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Şimdi bir baktım ne olmuş ne bitmiş diye. En son Ocak'da CCP'nin finans dokümanlarına bakıp oradan 2010'da çıkacağı sonucuna ulaşmışlar. Bu topik vampir kitaplarına hala başlamadığımı hatırlattı, üzüldüm.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 niye upladiniz gorunce heycanlandim ne oldu bi gelismemi var?
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Gelişme var: Oyunu young female player'lara yönelik hazırlıyorlarmış. Quest'lerde vampirlerle romantik ilişkilere girecekmişiz maksat twilight tayfası oynasın. Haberin kolpa olma ihtimali var ama zannetmiyorum gayet sağlam bir kaynaktan geliyor. http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/mediatechnologyandtelecoms/5344839/Virtual-world-is-a-real-money-maker.html "all profits are currently being reinvested in Eve Online and also into creating World of Darkness, a new online subscription game about vampires targeting an 18-25-year-old, female demographic. "
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 lol ins rulz olacak 18-25 yas arasi bayan oynu peh peki wow kac yas arasi ne oynU? eve online rulz ins buda rulz olcak
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 beyler oyun hatun dolu olucakmış, saldırın!
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 skill base ve sevisme olsun ben baska birsey istemiyom ha bide benim icin oyundaki kadinlarin fazla olmasi iyi birsey olabilir :) bi kere vampire dedigin seviscek!!! siz hic sevismeyen vampire gordunuzmu filimlerde?? goremezsiniz cunku yok blade bile yapmis yav :) yani olmali yoksa rp nin anlami kalmaz
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Turkce yamasini yapip, internet kafelere koymali.
Öne çıkan mesajlar