Slat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hayret nasıl kimse bu saate kadar topic açmamış.. Geçen sene çok kontenjan açığı kalması sebebiyle bu sene sorular çok kolay olacakmış.. Özellikle mat2 ve fen2 soruları daha kolay olacakmış.. http://www.sabah.com.tr/haber,1BB78DB310CF41D99213E9753FE8B130.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kolaysa herkese kolay, bişey farketmeyecek neticede yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 klasik mantık o halbuki hiçte öyle olmadığı tarafımdan gözlemlenmiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Barajı geçmek daha kolay olucak, barajı geçenlerin sayısı da daha fazla olucak doğal olarak... Yani millet 260 tan 270 e çıkarmaya filan kasıyo biz hep bunları göz önünde tutuyoruz ama barajı geçip geçmemekle uğraşan kişiler var, barajı geçemezlerse hiç girme hakları olmuyo en uyduruk üniversiteye bile, o açıdan kolaylaşması onların işine yarıyo. Ya da nasıl olsa parayı bastırır girerim özel üniye modundakilere de kolay oluyo tabii ki:) Baraja takılan bayağı bi öğrenci oluyo, onlara yarıycak bu olay:) [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:18 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kolay olmasının bi yararı yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sdf her sene öss bu sene zor olacak derlerdi hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Şöyle birşey var.. Geçen sene çok zordu, kimse giremedi.. Puanlar dibe vurdu.. İkinci bölümde saçma sapık sorular vardı.. Şimdi o sorular daha kolay olacak, en azından biraz çalışan insanlar yapabilecek.. Kolay olacak dediysek x^3'ün integralini falan sormayacak adamlar.. Pff artık bu sene girsemde kurtulsam bıktım.. Bu senede giremezsem oyumu Cem Uzan'a vericem seneye öss'yi kaldırcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: kolaysa herkese kolay, bişey farketmeyecek neticede yanılıyor muyum? Yanılıyorsun. Geçen yıl üniversiteler hep boş kaldı kimse yeterli puanı alamadığı için. Bu sene o açıklar olmayacak. Bakalım göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Puanlar tavan yapar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sen 299 al herkes 300 alsın ünv. kazanamazsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 geçen senenin ayarında olsaydı keşke zorsada aldıgımız puanla nerelere girebilicegimi daha rahat bilicektim simdi yine bi sürü puan deişikliği denyo dersane rehberlikçisiyle nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 geçen seneki taban puanlara göre oldukça yüksek olucak yani bu sene taban puanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çalışmayanlar dövünsün dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 barajı geçen 108 bin ki$i sayısını 180 bine çıkarmaya çalı$ıyorlarmı$.dolayısı ile amacı barajı geçmek olmayana bir$ey farketmeyecek sınavda.sonuçta onun seviyesindekilerede kolay gelecek sorular.ama yine de avutun kendiniz,evet öss daha kolay ehe diyerek.moral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bi 260ı geçsem zaten çıkarıp sallıcam lskdjfgsd . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 herkese kolay da,bazı avantajları da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya ben seneye bidaha giricem. bu sen anca okulu bitirebildim. bi de okulun arkasında fazla mı içtik ne? Haftada 4 5 gün çok oldu galiba eahuaehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 mat2 de cözemediginiz cember sorusu üzerinde kalmayın.%95 ihtimal cemberden derece sorusu gelicek tahminim.yani dereceye oynayanlar icin. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bendede cıkıcak biyoloji konu ve konunun icindeki yerleri var örnegin sindirim sistemi icinden enzim sorusu gelicek falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hah tam benim için geçen sene 181'de takıldım say2'de. şimdi barajı aşayım gireyim özelime zaten güzel sanatlar var arkamı sağlama alayım güzelime sanatıma hazırlanıyım ayağına seriyodum. şimdi noldu. azıma s.çtılar.(galiba?) herkes geçecek şimdi barajı özele de giremicem o olacak. 3. sene yine açıkta kalacam. askere alacaklar askere. zaten dersanede rekor 193 yapmışım. moraller sıfır. tam oldu tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 black-ice senin için kötü olmuş bu cidden kime kolay sınav, barajı geçemeyene kolay, bol dikkatsizlik yapana kolay. Ama çalışana birşey farketmiyor ki, üstte 0,0001 puanlarla çekişme olacaqk sonuçta. fmler için sosyalin, tm-ts ler için fen1'in önemi artacak. Değişen bir şey yok. Sadece vicdan rahatlatılmas için yapılan haberler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bugün dersanede son denememe girdim. say2 258. böle bi belirsizlik oturdu içime acaba bu puanı össde de görebilecekmiyiz =( heyecanomania oluo insan. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben bildiğim konuları tam biliyorum bazı konuları ise hiç bilmiyorum 225 falan alsam yetecekti ama sorular kolay olunca herkes çok net yapacak ben ise bilmediğim konuların en kolay sorusunu bile yapamayacağım için olan bana olacak.Madem öyle baştan söyleselerdi peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bana 270 aldıracak kadar kolay olsun yoksa karışmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 270 aldiracak kadar kolaysa topluca b.ku yedik:P ben 240imi aliyimda yaptiigm gibi i'll be ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar