Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 boş uğraşlar bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 biri site sormus sanırım : http://www.otohakan.com/corbeau/ :) wb ile ilgili değilim hatta developerım ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sitenizi inceledim,gerçekten de çok güzel ve zarif bir tasarım yapan arkadaşı gerçekten kutluyorum,UO sitesinin elinde kılıç arkasında dragonla poz veren adam olmadığını da göstermiş oldunuz. Bronx bu arada kızma ama belki birşeyler çağrıştırır "hamdullah" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 said: Tcpip, 25 Haziran 2007, Pazartesi - 21:43 tarihinde demis ki: biri site sormus sanırım : http://www.otohakan.com/corbeau/ :) wb ile ilgili değilim hatta developerım ne yazık ki :( Yerim senin developerlığını önce sitesi ff'de bi aç :P Şaka bi yana eski tasarım aynen duruyor güzel çok hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tcpip'in verdigi adresdeki site eski olan degilmi? aslinda guzel siteydi gene ona benzer birsey yapilsa guzel olur :) eski veriler korunursada guzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Evet eski tasarım diyom ya güzel bu ya değişmesin [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 07:54 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet bu tasarımı cok guzel. ah ya caliona ilk ayak basanlardan olacaktım , beta test oyuncuları arasına secilmiştim :) umarım en kısa zamanda calion'a ayak basarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Evet ya, ben de beta1'e seçilmiştim, beta1 madalyamız olacaktı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler :) Sitenin tasarımı aynı kalacak belki biraz daha renk ekleyebilirsek iyi olur, sitedeki eski bilgiler duracak ve tüm kayıtlı hesaplara şifre yenileme için birer e-posta gönderilecek, şifreleri yenilenen hesaplar aktif olacak, yenilenmeyenler 15 gün içinde silinecek dolayısıyla beta-1'e seçilenler yine beta'da oynayacaklar :) ama genel olarak inşallah çok çok kısa bir beta sürece düşünüyoruz bu sefer, en güzeli yılan hikayesine dönmeden hemen açılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 çok güzel olacağına inanıyorum. emeğe saygı gösterenlerin yolundan gitmek aynı saygıyı paylaşmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yaw nerelerdeydin sen bak millet seni bekliomuş.. Yıllardır çökmüş uo piyasasını düzelt şu elemanları da bulundukları durumdan kurtar baksana ağızlarının suyu akıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 aha arqasçılar da buraya toplanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @bosphorus Normaldir Elpida gibi kolpa serverları göre göre Bronx gibi GRAL scripterları görünce ağzımın suyu akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 4 yıl önce slayertr denen sunucuyu zebulayı editleyerek açmıştım,bunlarda onu editleyip elpidayı açmışlar :)) büyük sunucu,büyük oluşum.laflarına dikkat et pluton :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 O büyük bu büyük tartışmak saçma. Konuyu dağıtmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 lucasım adminim sıkripterim feriştahım.. slayertr nin ben düzeltmeden önceki halini release etsem.. güzel bi rezil olurdunuz ya... nese bakalım.. IF'den püfden anlamaz gelir bana laf atar.. beni deli ederler.. bu arada slayertr3 fiyaskonuzu çok başarılı bulduğumu da sölim o zmn.. Şimdi ben bişi yazmamaya gayret ediyorum.. Yani üstteki mesaja o kadar yazı yazdım vazgeçtim sildim.. US forumunda kapattırdım accountumu bu tür tartışmalar yüzünden.. Bari pati de rahat bırakın .. Hepiniz gral scriptersınız tmm kabul ediyorum.. Yaptıklarınız büyük işlerdi.. Ben nebula staff ına giremedim.. Girmedim daha dorusu.. bilseydim girerdim.. Fenafillah derecesi imiş uo'da haberim yok.. peah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 o değil de durup dururken bosphorus'a niye sataşılmış anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bu bir pm'dir [spo]selam, wblik olayı ile ilgili çok yüksek olmasa bir şey yapıp destek olmak isterdim. projesi tuzumuz olsun misali heheh.. ama önümde bir öss var. bu yüzden sürekli bir yardımda bulunamam =) bu mesajı da destek ve öneri için attım hatta önerim şu: bazı yaratıkların(sağlam) başında ondan daha ufak, ama aynı tip yaratık (dragon-daemon) koyabilirsiniz. yani şu amaçla. bir daemonunn koruyucusu dragonlar gibi. tabi bu bir örnek=). öyle böyle bir şey yaparsanız şeye dikkat edin. bi tane korucuyu öldürdükten sonra yeniden spawn olmasın hemen olayın cıvkı çıkar herneyse ya başarılar. cordaeuyu bekliyoruz =) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bunu okumayın [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 01:09 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 İlk Corbeau döneminde Bronx'un Corbeau forumlarına koyduğu bir SS. Bu seride bir iki tane daha vardı ama diğerlerini bulamadım (Aramaya üşendim). [spo][/spo] Gerçi bu sadece menü tasarımları ile alakalı, eğer üşenmez de diğer SSleri bulursam şehir tasarımları da vardı. Bronx'un o dönemden bugüne Corbeau'nun çok değiştiğini söylediğini de eklemeliyim tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Bunlar da diğer bahsettiklerim. Yalnız sayısını tutturamamışım, 9 tane daha varmış =) [spo] [/spo] [spo][/spo] [spo] [/spo] [spo][/spo] [spo] [/spo] [spo][/spo] [spo] [/spo] [spo][/spo] [spo] [/spo] Kafa oluşması muhtemel sorulara önceden cevap da vereyim, SSleri koymadan önce Bronx'tan izin aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 allah bealni verecek bronx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 van tu tıri foro canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar