eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: Geldiği takımı yavaşlattıgı ve defansa yeterince destek vermediği için almanya sampiyonlugunu kaybedilmesine sebeb oldugu için eleştirilen lincoln degılmı bu adam? Aynı zamanda Kicker dergisinin Bundesliga'nın en iyi futbolcusu seçtiği Lincoln. Bir futbolcu çok iyi olsa dahi onu eleştirenler çıkacaktır. Roberto Carlos'un 2 senedir Real'de defansa dönmeyerek zaafiyet yarattığı yorumları ile Dünya Kupası'nda onun için yapılan olumsuz eleştirileri de hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: `Yapma Volkan, aman Volkan, naptin Volkan.. =[` Kuranyi idi sanirsam o Lincoln deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ha farketmez oda Schalke de diyosan 18 nisan 2001 de Carlos'un takimi Real Madrid skoru 2-0 a getirdiginde (3-0 Mac sonucu) , Helguera korner diregine Figonun yanina gidip osurur gibi yapmisti , sebebini bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 abicim ne gereksiz bi sidik yarışı olmuş burda pöf lincolnmü alexmi geyikleri adam gelsin bi oynasın görelim adamı hiç izlememiş adamlar tarafından boklamanında manası yok göklere çıkarıp yeni hagi olucak demeninde anlamı yok ama iyi topçu iyi transfer iyi şeyler yapması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 her gelen adam abartılıyor ama çoğu yalan olup geri yollanıyor. cidden oyunlarını görelim sonra karar verelim senenin en iyi transferi kim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Galatasaray için süper transferdir. Nokta atışı çalışıyor yönetim bu sene inanılmaz şekilde, yani onu alalım bunu alalım değil gereken yere öncelik sırasına göre akıllı tranfer. Önemli olan Alexden iyi olup olmamasıda değil. Avrupada Galatasaraya Alexin fenere yararlı olduğundan daha yararlı olsun bana yeter. (Türkiye ligini saymıyorum çünkü ikiside kalbır üstü futbolcu türkiye ligine fazlalar , nasıl olsa 5-6 maç çevirirler ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 galatasarayin butun sorunlarini cozdu suanki kadro yapisiyla(yapilan transferleride kataraktan icine) fenerbahcenin biraz ilersine gecti galatasaray kadro olarak bana gore.tabi fenerbahce daha forvet ve kanat transferlerini tamamlamadi ondan sonra konusmak gerekiyor. kaliteli bi futbolcu oldugu kesin ama yabanci forumlari haril haril arastirdim istikrarsizligindan yakinan cok adam var hatta bi forumda almanlar 6-12 ay arasinda zaman bicmisler bir schalkeli aman gelmesin diyor diger bir dortmundlu almanyaya doner marcelinho gibi aman istemiyorum gelmesin kalsin diyor diger taraftanda cok yetenekli bir adam oldugu konusunda hepsi hem fikir. baska bir forumdada bir brezilyali vatandas roberto carlos futbolcu degil, lincoln yildiz falan deil, alexten adam olmaz demis (siteye uye olup baban veya annen turkmu, annen turkiyede bulundumu sen dogmadan once diye sormak istedim ama usendim register isine, olmadi.) kim bilir belki kimyasi turkiyeyle uyum gosterir.almanyada 1 yumruktan dolayi 5 mac ceza almis ve schalkeliler ozellikle bu yuzden cok sinirliler dusundumde turkiyede en fazla 2 mac ceza alir bir yumruk yuzunden o yuzden agresifligi pahaliya mal olmaz buralarda...basarilar. ps: marcelinho fikrine katilmiyorum trabzon nire istanbul nire tabiiki..camialarda cok farkli marcelinho istanbulda olsa donmezdi ama almanyadan alinan brezilyalilarin pek bahti acik olmuyor buralarda ailton ve marcelinhoya bakinca bakalim neler olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 fmea zaten şuan için konuşuyoruz. Fener eksiklerine tranfer yaparsa bu durumda , tabiki daha iyi kadro yapısına kavuşur. Hele adı geçen transferler olursa ne güzel ligimiz olur. Şu romedalmıdır nedir onuda alsak uanına birde4 forvet ben başka bişi istemiyorum bu sene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bole 5 10 senede bir turkiye liginde patlamalar oluyor bi anda yildiz yagmuru falan 1 2 seneyede yorgun dusuyor butceler her seferinde umarim bu sefer olmaz. birde federasyon yabancilari 6+2 yapacakmis.hani gencleri degerlendirmemiz gerekiyordu? klubeye yabanci futbolcumu alicaz boylemi gencler yetisecek? herneyse, bu zihniyetle biz adam olmayiz.. bakalim neler olacak daha var sezona..kimya onemli olan aslinda isim degil.hagi de galatasaraya gelmeden once cok cok buyuk bir yildiz degildi ulusal takimi disinda ama galatasarayla buyudu.demek istedigim o yani..lincoln belki tutar belki tutmaz ama tutarsa cok yararli olacagi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 3 yukardaki mesajda bunu söylemeye çalıştım. Bakalım Alexden daha yararlı olursa yemişim daha kötü futbolxuluğunu , agresifliğini vb. Yok olamazsada o zamanda yemişim yıldızlığını. Jardel,Ortega,Felipe daha uzatırım her takımdanda gerek yok. Bir sürü yıldız adayı yada yıldız geldi geçti. Bir sürü sıradan futboolcuda geldi yıldızlara taş çıkardı. (Revivo,Falco Götz devam ederiz bunada istersek) Takıma uyum sağlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Bonjo üye § 23 Haziran 2007, Cumartesi - 12:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Alex --- 1998-2005 Brazil 67 (21) Lincoln --- ??? 2004 den beri Alex oynadığı her iki maçdan birinde gol atmış 0,5 gol ortalaması.. Lincoln oynadığı her 5 maçtan birinde gol atmış 0,2 gol ortalaması... Alex'in 149 maçtaki 76 golü ve 80 asisti her şeyi özetliyor bence.. Kıyaslayım dedimde pek kıyaslanacak durumda deilmiş Lincoln önce Alex in 67 kere giydiği Brezilya milli takım formasını giysin Lincoln bence Milli takım konusunda bir şey diyemem, en son bir çağrıldığında sakat diye gidememişti Lincoln die biliyorum. Yanlız maç başına gol ortalamasına bakmak çok hatalı Bonjo. Almanya ligi var Türkiye ligi var. Türkiye liginde gol atmakla Almanya liginde gol atmak aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 alex de souza cortiba 124 (32) palmerias 241 (78) flamengo 10(3) parma 5(2) cruzeiro 121(84) fenerbahce 92 (58) milli takim 67 (21) cassio lincoln atletico mineiro 50 (4) kaiserslautern 53 (12) schalke 82 (20) milli takim yok lincoln golcu degil mucadeleci bir futbolcu burdan anladigim kadariyla.alex ile lincoln arasinda futbol kalitesi degil ama anlayisi farki var herhalde izleyip gormek gerekiyor. bu arada bu istatistigi koymamin asil sebebi ikisininde brezilya liginde neler yaptigi gol olarak.asist veya dakika bazinda birsey bulamadim. lincolnde bi sezonda 5 gol atiyorsa 10 gol atar burada, alexte zaten 30 tane atmiyor (asistleri saymazsak) bekleyip gorecegiz...ricardinho geldigindede bu tartismalar olmustu di mi? eger alex bu kadar kotu bir futbolcuysa neden her gelen 10 numara alex ile karsilastiriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Milli takım konusunda bir şey diyemem, en son bir çağrıldığında sakat diye gidememişti Lincoln die biliyorum. Yanlız maç başına gol ortalamasına bakmak çok hatalı Bonjo. Almanya ligi var Türkiye ligi var. Türkiye liginde gol atmakla Almanya liginde gol atmak aynı şey değil. Şu anda Türkiyede dimi bu adam 4 senelik sözleşmesi var Allah bi sakatlık vermezse sürekli oynayacak , bende diyorumki Alex in 3 senede yaptıgı istatistiği Lincoln 4 senede yapsın ben Lincoln forması alırım üstümden çıkarmam.. Rıdvan 'ın bir sözü var "Alex gibisi 100 yılda bir gelir Türkiyeye".. Lincoln de iyi topçu olabilir ama Alex kdr faydalı olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Galatasaray ile 2011 yılına kadar sözleşme yapan 28 yaşındaki futbolcunun yılda brüt olarak 7 milyon Euro kazanacağı belirtilirken, başarılı futbolcu Lincoln şöyle konuştu: "Evet çok iyi bir anlaşmaya imza attım. Bu kadar büyük bir parayı aldığım için hiç utanacak değilim. Sonuçta iyi bir kulüple böyle iyi bir anlaşma yapmak her futbolcunun hedefidir. Dört yıl sonra benim kariyerim de sona erer. O zamana kadar maddi durumumu iyi ayarlamam lazım. seneye lincocln falan kalmaz ortada. gs ödeyemez bunun parasını. kim vermişse artık bu parayı lincolne, gs yi cok seviyomuş :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yok artik kim demis yilda 7 milyon euro`yu 2.5 alir ennnnnnn fazla oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 alman bild gazetesine yaptıgı roportajdan alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20070624/lincoln_hep_gunah_kecisi_oldum.html http://www.sporx.com/futbol/superlig/69226/ :D:D:D:D Altin mi buldu len bunlar Samiyenin altinda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: :D:D:D:D Altin mi buldu len bunlar Samiyenin altinda . muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Oheh, yalandır heralde yahu, 7 milyon dolar paramız yok ki verecek, daha her oyuncuya borcumuz var takımda. 2-2.5 milyon dolar civarıdır diye düşünüyorum ben de... 3 ten fazlası pek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: alman bild gazetesine yaptıgı roportajdan alıntıladım Almancadan çevirdin herhalde, bir de linki verirsen Bild'den iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 5 yıllık 35 milyon askdjaskdjlaskd bırak ya.ben bile inanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: eldar üye [şikayet et] § 24 Haziran 2007, Pazar - 16:59 [ özel msj ] Almancadan çevirdin herhalde, bir de linki verirsen Bild'den iyi olur. buyur arkadaşım; alt kısımda 2011e kadar(4yıllık sözleşme) 28mio euro. almancadan çeviri. zaten yukarda da vermiş arkadaş türkçe çevirilerini, ajansspor mesela yalan yazmayan bi site. http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bundesliga/2007/06/24/schalke-lincoln-interview/schuldiger-wechsel-tuerkei.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 fistan'ın yazdığı gibi eet, bu da bi polonya sitesinden. Schalke manager Andreas Mueller told German newspaper Bild with the 28-year-old Brazilian set to earn 2.5 million euros a year in the new deal. ama aslı bild'in dediğidir. 6s e5 e çıkar artık. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 17:12 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Ein klarer Seitenhieb auf Slomka! In der Türkei wird Lincoln bis 2011 sieben Millionen Euro brutto pro Jahr verdienen , das macht insgesamt 28 Millionen Euro! [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 17:08 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 eet fistan demiş aynısını [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 17:11 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar