Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dershane

Osso

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kere dersanede bilmediğin birşeyi pek öğrenemezsin..herşey kendinde bitiyo.. o yüzden bilinen dersanelerin hepsi aslında benzer çok fark etmiyo..fen bilimlerinin denemeleri vs. genelde çok zor olur moral bozar ama sonunda iyi birşey yaparsın herhalde..3 gün bekle gireyim sınava söylerim işe yaramışmı=P ama ben tabi baya bi özel ders de aldım.
şahsi fikrim özel ders alacak durumun varsa ve bir itici güç olmadan çalışabiliyorsan gitme dersaneye..sadece denemelerine falan girersin sıranı görmek için.
ama öyle bir zorlamadan çalışmıosan git dersaneye.çünkü dağa ağustos ayından seni konsantre ediyo olaya..başka da pek bi işlevi yok zaten
Mesaj tarihi:
uğur dersanesine gitme.karı kız ugraşmaktan ders mers yalan oluo orda

derste kesişmeler zil de kaynaşmalar.cok sevdiğim bir dersanedir bende yeri cok önemlidir :)

ben sana fem öneririm
Mesaj tarihi:
bu konuda praw a katılıyorum. küçük bir dersanede yüksek puan almasan bile kaliteli hocalara gelebilirsin. diğer dersaneler kalabalık olduğundan gelebilecek olan hocalar pek kaliteli olmayabilir. ekol'ü öneririm, matematik se eğer problem atlasa gidebilirsin vs vs.
Mesaj tarihi:
paran varsa kubilaya gel..
kral eğitim.

ps:uğura gitme cidden karı kız kaynıo ohş mis. :D

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 19:35 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
özel ders için durumum var ama bi itici güç olmadan çalışamıyorum malesef. kubilaya gitmiştim 2 sene önce pek bi işe yaramadı açıkcası =) uğuru düşünüorum aslında ama fem fln da iyi dediler. bide imdi böle bizim görmediğimiz eyleri fln imdiden göz gezdirmek için ne tavsiye edersniz konu anlatımlı test kitabı fln çünkü eski sistemle girdim türev integral fln 0 =) Fm dim bu arada
Mesaj tarihi:
femdeki genetik dersinde bir hoca:

Evrim diye bir şey yoktur ama össde böyle bir konu yaratmışlar onu soruyorlar, inanmayın ama bilmeniz lazım denildiğini duyduktan nekadar ciddi olduklarını çok çok çok ve çok daha iyi anladım :)
Mesaj tarihi:
aydın yayınların çok kalın bi komple mat 1-2 bi arada kitabı varsarı renkte..bulabilirsen güzeldir her konu vardır..tabii bu sırf test için.
konu anlatımlı pek iyi kitaplar yok aslında piyasada.ama fen bilimleri kitapları seni götürür..sırf türev zaten 45493242309 sayfa falan anlatmışlar
Mesaj tarihi:
hmm bakayım onlara ya saol imdiden stress oldum bilmediim bi ton konu gilean sanada başarılar pazar günü için unutma bi belgeni fln heycanla :D hatta imdiden topla hepsini koy portmantona :D
Mesaj tarihi:
Sadece Uğurda mu güzel kız varmış?!FBM Beşiktaş+Bakırköy e bakın diyeyim ben.Gerçi Gothici,satanistide bol ama ..

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 20:31 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
finalden şaşma.. gerek bedava sağladıkları kitapları, deneme sınavları, gerek hizmetleri için tercih edilir.. körfezdir uğurdur fen bilimleridir fıs finalin yanında.. hocalar çok kaliteli diğer dersanelere göre
  • Yeni Oluştur...