KosPer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 beyler burning legion serverında oyuna başladım 3 gün oldu level 25 hunterım ama çok yanlızım.petimle başbaşayım questleri ve grindingi tek yapa yapa sıkıldım.Hayat nerde herkes nerde.neden questleri beraber yapcak kişiler yok.Bide guild bulamıyom oyunun asıl zevki hangi levelda başlıyor? bu soruları cevaplarsanız çok sevinicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Oyunun zevki tanıdıkları bulunca başlıyor. BLde çok Türk vardı yanılmıyorsam. Burda biri yazar bi turk kanal adı ordan ulaşırsın birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 BL'deki çoğu Türk migrate etti. Burning Legion Official Forum'u burası, girip, şansını deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yei char açmak için çok kötü biyer seçmişsin kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ve kötü bir klas(bence,üstliek bende bir hutnerım..hehe)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 peki bu migrate olayı nasıl oluyor istediğin servera geçebiliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 wow tek kişilik oyundur zaten, garipsenecek bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 orada çok türk oyuncusu var, hala. ama belli bir noktaya kadi(a)r, ki bu ''genelde'' 60 lvl'dir. wow'un enteresan tarafı bu maalesef. genelde tek takılmak zorundasın. imla* [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:19 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 adam gib konuş bende azımı bozarım eğer bu konudaki ciddiyetimi sınamaya kalkarsan algılama sınırlarının otesinde bişeyle karşılasırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aralara mesaj yazıyorum, dünyayı kurtarmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yeni karaktersin sonuçta. Migrate etme, git istediğin bir serverda yeni karakter aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 60+ Olana kadar öyle takılcaksın sonra yavaş yavaş arkadaş çevren oluşur kendi raid grubun felan öyle sabırla kasıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yaw nıe 60-70 olana kadar ole takılcaksın dıosununuz adama. Sıkılacak bayacak, Kardeş public channellardan uzak durma, klavye düşmanın değil konuş adam buldukça muabbet et. Her instance a gir, who dan adam bul onlarla takıl, quest yapıoken beraber yapalımmı vs vs de. Who dan denk levellı adam bul meraba naber quest yapalımmı de :D Çok sıkılırsın yoksa çoooooook, Hem böyle yaparsan 60-70 oldugunda mıllete agız eyıp guıldıne al benı abı modunda takılmazsın, arkadaslarının guıldınde her istediğini yapabilecek krediye sahip bir cengaver olursun. mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 @Suark ahh ahh ben oyunda kasarkende birisi böyle akıl verseydi :D o zor günlerim aklıma geldi tek başıma hiç bişi bilmezken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ahaha porsuk süpersin:D 2 mesaj yazmışın biri IQ 0'larda sürünüyo öbürüne IQ yetmez:D:D ne adamsın yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yok be abi eleman aşırı reaksion gösterdi oylesine matrak olsun dedim pişman oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 gayet normal bi reaksiyon gösterdim.o mesaj o cevabı hakediyor.bide mesajını sil diye pm atmış lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 atar tabi olm porsuk dediyse silecen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yok ben pm atarken daha fazla çirkin duruma düşmemek adına attım gerenk yok bütün gün o bana küfür etsin bende ona edeyim sonu gelmez devam eder gider [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 14:02 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Herkese yeniden merhaba, Uzun süreli bir aranın ardından yeniden buralarda olmak gerçekten güzel. Öncelikle hepimiz burada sanal takma adlarımızın arkasında birer gerçek kişiliğiz. Gerek yanlışa yanlış ile cevap vermek, gerekse "forum" dediğimiz yerde fikir harici beyanlarda bulunmanın bir yapıcılığı olmadığını düşünüyorum. Keza, yanlışı över mahiyette destek vermek, kişisel saygısızlığa doğru bir meşruluk yaratmak bence hi hoş değil. Forum gibi cevap vermeme ve yazmama hakkınızın en rahat şekilde kullanıldığı bir yerde bu tarz yaklaşımların olmasını görmek gerçekten üzücü. Konu başlığı ve altında yer alan açıklamaya cevap yazabilmek bu kadar zor olmasa gerek değil mi* İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 patiden gelen mesajı aynen past ediyorum Şikayetiniz geçersiz bulunmuştur, detaylar aşagıdadır: Şikayet KOD: 986 Site: FORUM Konu: 182894 Mesaj: 0 İşlemin hatalı oldugunu düşünüyorsanız, [email protected] adresine, geçersiz sayılan şikayetinizin kod numarasını ve şikayetinizi kısaca özetleyen eposta gönderebilirsiniz boyle bi mesaj gelmemeliydi hatalı ve hataya sebebiyet veren banlanmalı fakat boyle bi mesaj gelmemeliydi aksi takdirde bu forumlardaki insanlara birbirine saygıızlık yapacak kadar özgülük tanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Yazdıklarımı tekrar okumanı salık veririm sevgili Porsuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 salık ? [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 14:38 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 salık vermek, tavsiyede bulunmak manası ile birlikte yeniden gözönüne almayı da içerir. Zorunluluk içermez, ama tavsiye kararı niteliğindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Uzatmayın aptalca bişi ban porsuk plx ;P Şaka bir yana verdiğin cevap gerçekten absurd.Gelen cevapta onu aratmıyor.Kumadam ne güzel özetlemiş relax... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar