PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Dün akşamdan beri sırayla sol ayağım, dizlerim, sağ dirseğim, sağ elimin yanı ve şimdi de sol kolumun içi kabardı. Böyle acaip bir kabardı renksiz ve çok feci kaşınıyo, gece dizlerimin üstünde halıda sürtünücektim diyim anlayın yani, o derece. kabartı fazla değil yani nasıl diyeyim karton kalınlığında işte :D. ayağımdaki geçti dizlerime atladı, şimdi dizlerim bitti sağ dirsek, sağ el ve sol kolumdakiler kaldı. ki ben hiç alerjik bir insan değilimd,r polen vb. vız gelir tırıs gider, hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum :D doktora gitmem bugün mümkün değil. pratik bir önerisi olan var mı? lütfen yardım, ühühü :( dün sadece pilav ve taze fasulye yedim. tek şüpheli akşam yediğim 2 paket acuka aromalı lay's. acuka ne bilen var mı? ama gerçi hatırladım da lay's almaya gitmeden önce de kaşınıyordu :((( help' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bana da ağır kansızlık varken kan yapacağı iddiasıyla üzüm suyu içirdiklerinde olmuştu zorla, üzüm suyu dediğime bakmayın, sudan ve üzümden çok şekeri vardı. Ağlayarak içmiştim falan. Açıkçası ne içtim bilmiyorum. Üzüm olmayabilir de yani. Daha sonrasında aynı bu kabarcıklardan çıktı böyle, kaşın babam kaşın. 6 gün hastanede yatmışım yeni çıkmışım, haydi geri gidiyoruz acile iğne yapsınlar dedi babam, e hadi dedim ama ulan yine mi hastane de dedim. Orda bir iğne yaptılar, iğne sorun değil, sonra HER YERİM deli gibi kaşınmaya başladı, 2-3 saniyeye geçti. 4-5 dakikaya gene yaptılar, aynı olay oldu. Sonra toptan geçti ama. Git bir baktır demek istiyorum uzun lafın kısası, ama o iğnede hazırlıklı ol, ben havada takla atabilirdim o kaşıntı girdiği an ki acil bölümünde bir süre küfürlerim yankılandı =). İğneden korkmuyorsan çektiğine değmez, git en azından bir baksınlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abi korktum :D evde kimse yok şimdi ben yol yordam bilmediğim için de gidemem :) unutmaya çalışıyoruma sdasd edit: an itibariyla sağ kolumdaki geçti ve sol omzumda çıktı [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 11:47 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 duşa gir bi sabunla kaşınan yerleri flan, iyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 lan bu mesajı okurken sırtımı kaşıntı tuttu oha noluyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 küçülmeye başladılar. gidiyolar galiba. kışt!1 bu arada gidip bir duş alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 valla bana da bi kere kaşıntı gelmişti niye hatırlamıyorum da duş alınca daha beter olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sdfs çok geç, sanırım girdi bile duşa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Duş alma sabun sürme yolma zytrex iç bi tane bir şey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 girmedim ehue. bişi konuşuyodum biriyle sonra sailorun postu gördüm girmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ossye gircekmisin strestendir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yok daha 2 sene var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 başlık çok korkunç yalnız =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ehuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Yıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hayır 3 aylık rekorumu kırıcam. yıkanmamalıyım. falan. asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 dsfsa... ya o tip alerjilere su kısa süreli iyi geliyo biliyorum bende de oluyo şerefsizler.. [spo]başlık çok korkunç[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 :) iyi geldi bana da. başlığı açarken de aklıma gelişmiş abaza geldi güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bence alerji veya yediğin birşyede dokunmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 alerjim yok testte çıkmadı :) geçti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Aloe vera , doktordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o zaman tek birşey kalıyor yediğin birşey dokundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kolumda kaldı sadece kaşıyorum ohş süper adsfjlhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abi korkmaya başladım ben yarın sabah doktora koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 koş yetiş ölme.. yada öl abi banane .P serverı açamayız olur biter:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar