Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabardım!!11

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

Dün akşamdan beri sırayla sol ayağım, dizlerim, sağ dirseğim, sağ elimin yanı ve şimdi de sol kolumun içi kabardı. Böyle acaip bir kabardı renksiz ve çok feci kaşınıyo, gece dizlerimin üstünde halıda sürtünücektim diyim anlayın yani, o derece. kabartı fazla değil yani nasıl diyeyim karton kalınlığında işte :D. ayağımdaki geçti dizlerime atladı, şimdi dizlerim bitti sağ dirsek, sağ el ve sol kolumdakiler kaldı. ki ben hiç alerjik bir insan değilimd,r polen vb. vız gelir tırıs gider, hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum :D doktora gitmem bugün mümkün değil. pratik bir önerisi olan var mı? lütfen yardım, ühühü :(

dün sadece pilav ve taze fasulye yedim. tek şüpheli akşam yediğim 2 paket acuka aromalı lay's. acuka ne bilen var mı? ama gerçi hatırladım da lay's almaya gitmeden önce de kaşınıyordu :(((

help'
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da ağır kansızlık varken kan yapacağı iddiasıyla üzüm suyu içirdiklerinde olmuştu zorla, üzüm suyu dediğime bakmayın, sudan ve üzümden çok şekeri vardı. Ağlayarak içmiştim falan. Açıkçası ne içtim bilmiyorum. Üzüm olmayabilir de yani.
Daha sonrasında aynı bu kabarcıklardan çıktı böyle, kaşın babam kaşın. 6 gün hastanede yatmışım yeni çıkmışım, haydi geri gidiyoruz acile iğne yapsınlar dedi babam, e hadi dedim ama ulan yine mi hastane de dedim.
Orda bir iğne yaptılar, iğne sorun değil, sonra HER YERİM deli gibi kaşınmaya başladı, 2-3 saniyeye geçti. 4-5 dakikaya gene yaptılar, aynı olay oldu.
Sonra toptan geçti ama. Git bir baktır demek istiyorum uzun lafın kısası, ama o iğnede hazırlıklı ol, ben havada takla atabilirdim o kaşıntı girdiği an ki acil bölümünde bir süre küfürlerim yankılandı =).
İğneden korkmuyorsan çektiğine değmez, git en azından bir baksınlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...