RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Başar... Abi sana sadece Z-K derim ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ilk snn de başladım sonra nebula 4 yıl kadar falan oynadım sphere falan ama daha önce runuo hiç oynamadım diyebilirim insur olayına gelince kesinlikle olmalı öyle sınırmış falan filan geçin bunları. Rahat rahat oynamak istiyorum ben artık sherede üstüme bişey giymeye korkuyodum bırak şehir dışını şehrin içinde güvenli değildik , Runuo da insurnce i kaldırınca farklı olcağınımı düşünüyosunuz anlamadım 2 adam gelir hide armor ignoreları koyar kafana layn noluy- diyene kadar alırlar ne varsa (atlamayın şimdi hemen öyle şey olmaz falan diye ) bırakın bi kerede rahat rahat oynayalım şu oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: RayCharles, 14 Haziran 2007, Perşembe - 23:15 tarihinde demis ki: Başar... Abi sana sadece Z-K derim ya:) az eğlenmedik, Zanaatkarlar Komisyonu ile... Ah ah sırf o günlerin anısına başlamak istiyorum zaten patide tekrar uoya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Zaugna bi ara senle beraber champa gidip ps topluyoduk thieflerle. O 6 psden 3ünü çalan 2 thieften biri benimdir büyük ihtimalle. Sabaha karşı mıydı neydi ezan okunurken ps çalıyoduk asdsafa. Bir de Voysun charının ismi neydi? [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 00:48 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 :) Thor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben de Dexter idim. Bir arkadaşım vermişti ve Karpuz'un kastığını rivayet ediyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 İstekler bitmiyor :) * Bol bol NPC Quest olsun. Default tüm Questler olsun dicem fakat sadece Felucca var.. Ama yine de tümü olsun (Felucca'dakileri yaparız biz de :) ) hatta mümkünse ekstradan NPC Questler de eklensin. * 3 ayda bir gelmek üzere Veteran Reward'lar olsun. (Serverın kaç aylık olduğunu hesaplarız :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bence player housing toptan olmamalı, oyuna girdiğinde insanların toplandığı yerler olmalı, ben SNN deki delucia yı istiyorum. bi mavi recall çeksin del.e anına gangbang yaşansın istiyorum, ya da delucia'yı vortexler bassın istiyorum. YA DA Spy Family guildini geri istiorum, delucia healerda reslenen PK lara reskill cekmek istiorum SNN: GandoLf (evet o zmnlar LOTR ne bilmiodum), MeNeLaCHoS & Spy Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben üzülmem valla zegna, benim yoksa insureum beni kesenin de yok, elbet bulurum ben onu bir yerde =P olmadı başkasını bulurum onu ararken nedir, o da olmadı zaten günde 763 kere kesileceği kesin bir insanım, en çok lootlanacak insan da iddia ediyorum benim serverda. yine de diyorum ki olmasın insure, ben gider vendora hatta daha iyisi craftera bayılırım yeni set parasını ağlaya ağlaya her seferinde; yeter ki o heyecanı yaşayayım, karşımdakinin de yaşadığını bileyim, ölme korkusuyla tir tir titresin karşımdakinin eli benimle birlikte ha illa olacaksa da ya sailorın dediği gibi 5 item olsun, ya da efendim sınırsız olsun ama aynı anda max. 2 insurelu item equip edilebilsin vs... bulun kardeşim birşey işte 20 sayfa konuşturuyorsunuz insanları eheh gm konusunda; gerek yok gme falan öyle bol keseden bence, herkes pati accountuyla girecek diyorsunuz zaten, e o zaman serverda zibidilik yapanı ss iyle koyarız foruma, komple basılır perma ban olur biter, mevcut adminler kat kat yeter dışarıdan adam alacaksak belki gerekir ama almayalım zaten ne gerek var, biz bize yeteriz. çok isteyen pati accountu alsın öyle oynasın. serverın mantığı zaten pati serverı olması, elin düdüğü de gelip oynayacaksa ben niye burada oynuyorum, OSI var en kötü gider orada oynarım illa uo oynayacaksam hoş sınırsız insure olursa zaten wow oynarım daha iyi, osi ye de gerek yok o zaman, hem grafikler daha iyi =P amma l33t bir mesaj oldu bu yav, ama böyledir fikrim yapacak birşey yok =] edik: ya birde bu insure konusunda, hani diyorsunuz ya vay "para geliyor işte daha iyi" vay "insure da beleş değil ki" vs... bunlara cevaben; parası neyse veririz kardeşim kestikçe, parasında değilim olayın, ben vereyim her lootladığım itemın parasını =P [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 02:11 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Nefr "gm konusunda" +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 server açılsında insure falan önemli degil benim için.maksat muabbet eglence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 iyi de yapan crafter pahalıya satmıyor, crafter yapamıyor. kolay degil item'ı yapmak. ölme korkusunu yaşayacağın çok yer var. bire bir pvp ler degıl belki. ama championdu, guild savaşlarıydı, faction savaşlarıydı. ölünce kaybedeceğin şey item değil savaş. çok rahat çürütülebiliniyor 10-15 kişilik gruplar. sadece aos'u eleştirmeden önce bi oynayın tek ricam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nefr'e 20 sayfalık kocaman bir +1. Kahrolsun Trammieler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 voys senin söylediğin oyun wow yaw. PvE de ölüm korkusu, PvP de savaş kaybetme korkusu zaten wowun kuruldugu 2 taban. UO da loot var zevkli kılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 wowda korku mu var ya. hiç bir şekilde giden bir şey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nefr'e katılıyorum. Aynı anda bir iki insure'lu item giyilebilsin. Öyle haftalarca uğraşıp item alırsanız onu insure edebilirsiniz en azından. Öldüğünüzde diğer kral item'lar gider. Hem siz mutlu olursunuz hem karşıdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 insur sistemi o kadarda kötü deil aslında yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi bence nitelikli item olmasın, tamam runuodayız da itemların nitelikleri çok basit yapılıp kısıtlı tutulabilir bu yüzden de gidenler arkasından deli ağlanacak itemlar olmaz. insura da gerek kalmaz. zaten df de yokmuş oh işte daha ne istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 server ne zaman acılıyor eksın baslasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 haftaya cumartesi oynuyor oluruz kanımca. umarım daha erken açılır :( 23'ünden sonra bir süreliğine yokum. daha başında uzak kalmak istemiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 çok heyecanlandım ben. wowun subscriptionu iptal ettim 20sinde donuo acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ya runuoda durum biraz farklı rare itemler çok fazla çıkmıyor random property olduğu için insure olmadan runuo yalan. Örneğin aynı anda Swing speed mana leech hit chance veren bir kryss insure bugı veya ona benzer bir şey ile lootuma düşerse yakarım romayı :P Ha onun dışında pro bi adamı kestiğinizde bandajdı pottu zilyon tane şey lootuna düşecektir zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 İstekler vol3,5: * Bog Thing spawnı olsun. * Bitki yetiştirme olsun. * Bitkilerin meyvelerinin özellikleri uygun şekilde kullanılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yahu bu kadar profosyonel bi staff varmıki paticikte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Prof. Staff? Staff yeterli olacaktır bence. Zaten istenilenlerin çoğu için ekstra bir şey yapmaya gerek yok. RunUO 1.0.0 olduğu gibi kurulsun yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar