regulus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Umut sanat'ın çok pahalı olduğu gerekçesi ile Kralın Dönüşü filmini 1 hafta geç getireceğine dair bir duyum aldım fakat kaynak güvenilir değil. yuzuklerinefendisi.com'da yazılar bölümünde biri yazmış millet de sinirlenmişti.böyle birşey olabilir mi yapılabilirmi?tüm dünya 19u mu 21 mi ne kaçında izlerken bizim 26-27'sinde izleyebilecek olmamız(en şanslılarımız)doğru mu[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Doğru mu değil mi bilmem ama doğruysa kan çıkar. Bir kan davası daha başlar :-P[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 christmas tatiline denk gelir daha rahat izleriz iyi olur hoş olur ;D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 nasıl daha rahat izleriz be tam tersi daha kalabalık olur salonlar umut sanat ın ofis dükkan her neyse nerde gidip olay çıkaralım polsi falan gelsin su sıksın üstümüze şaka bir yana 1 hafta sonra gelirse harbi kötü olur[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yahu ne fark eder 7 gun once 7 gun sonra :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 sonundaki smiley gerçekten çok stratejik diablo :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çıkan kan farkedebilir :P yahu olur mu bea bütün dünya filmi konuşacak biz sonra gidicez peh! eğer hakkaten doğruysa pahalı olduğu için 1 hafta geç gelecekse bilet fiyatları da yarı yarıya olsun hadi bakalım peh bizi düşünen yok ama hem eşek gibi para bayılcaz hem de geç izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 doğru olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yanlzıu tekrar okudum da sanırım bir yanlış anlaşılma var adam dvd lerden bahsediyor diğerleri filmden karışmış işler kaynak güvenilmez yani iyi ki belirttim başta [Bu mesaj regulus tarafından 03 October 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj regulus tarafından 03 October 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 aslında bayağı karışmış adam filmin ne zaman gelceği belli değil demiş biri de 17sinde gelmeyecek mi deyince 2.cevapta film 26 aralıkta gelecek umut sanat 1 hafta geç getirecek diyor yani yazıyı bulsanız da cevaplra bakacaksınız orda yazıyor.[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Film şirketinin öyle bir şansı olduğunu sanmıyorum. Filmin ülke haklarını alırken anlaşma belirli bir süre önceden yapılıyor. Yani filmin geç veya önce gelmesinin ithalatcı firmaya bir karı yok. Bu tip olaylar sinemalarda oluyor. İthalatçı firmadan filmi alanlar ilk hafta aldıklarında daha çok para ödüyorlar. 2 hafta ise fiyat düşüyor. Bir kaç hafta geçtikten sonra daha da düşüyor. İthalatçı firma zaten bu filmi satın alacağını 3 sene önceden taahhüt etmiştir. Çünkü yapımcı firma bu üçlemeyi tek film olarak pazarladı. Türkiye' de de Umut Sanat almıştı. Yani kısaca filmi satın aldı ve film belirli bir süre önce ona gelecektir. Hem de aynı paraya. Eğer ilk haftadan oynatmazsa VCDler o filmi piyasaya süremeden zaten soakaklarda yerini alır. Artık filmden para kazanabilir mi onu bilemiyorum. Bu yüzden bence mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ilk iki film bizim buraya zaten 1 ay sonra geldi, siz de 1 hafta bekleyiverin.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben bekleyemem şahsen isterseniz şimdiden olası bir erteleme durumunda saldıracak grupları belirleyelim...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 amerikada 17sinde burada 19unda gosterime giriyor.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: DraculaVigorous, 03 October 2003 23:45 tarihinde demiş ki: Doğru mu değil mi bilmem ama doğruysa kan çıkar. Bir kan davası daha başlar :-P[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik ahrbiden kan cıkar bızzat ben cıkarıtırm[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 *!Baltasını bileylemeye başlar.*[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 05 October 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 dünyanın her yernde aynı anda yaw..iki filmde böle oldu.böle büyük yapımlar dünyayla aynı anda yayınlanır.dier filmler bize 2 ay sonra bile geleni wardır.misal Aman Tanrım.jim carrey nin filmi amerikadan 2 ay mı 3 aymı ne sonra geldi.[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 4 ay.. matrix reloaded'ı çoğu avrupa ülkesi ve japonya'dan önce izledik mesela biz, hiçbir flm dünyanın her yerinde aynı anda gösterime girmez. 1 hafta hiçbirşey değil gecikme olarak, t3 3 hafta sonra geldi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hayır sam t3 ü biz tüm dünyayla aynı anda Park Orman daki Ford Sinemasında izledik :) Anfi tiyatronun çadırlanmış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar