Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gül Şovalyeleri Kardeşliği [guild]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Serverın irk rp guildini de açmış bulunuyorum. Loncamız fistan'ın loncasının aksine tamamen ciddi bir loncadır. Girmek için paladin olmanız gerekmektedir. Loncamızda büyü pek hoş karşılanmamaktadır çünkü büyü kullanıcıları şovalyelerin bir numaralı düşmanlarıdır. Loncamıza giriş için buraya post atmanız veya bana özel mesajdan ulaşmanız da gerekebilir. Kardeşliğe siz de katılın...

Lonca Yüksek Şovalyesi ; Belathrum Tyevin
Konsül Yöneticisi ; Tigana Zythphar
Kadim Yardımcı ; Samastiel
Mesaj tarihi:
Daha ciddi bir isim beklerdim açıkçası.
Hakkın Fedaileri gibi asdfgh

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 10:39 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@GERGE:
Öğretiriz tabi ki de. Zaten önemli olan şovalyelerin kardeşlik bağını ve adaletin ateşini içinizde taşımanız. Zamanla her biriniz hem kılıçta hem de bilgide uzman olacaksınız.
Mesaj tarihi:
Kardeşlik böyle tehditlere müsamağa göstermez. Hatta, ne hattası lan. Gel kes, hadi gel kes bakalım. Artize bak. Bu serverda pk barındırmıycaz olm, kellelerinizi uçurucaz, ağlatıcaz donunuza kadar lootlayıp. Yaşasın adalet !
Mesaj tarihi:
Oğlum paladin guildi kuruyoruz işte ya. Süsledik biraz sdfdgfd. Yönetim bize kıyak geçerse armorların üstüne gül falan kazıtıcaz. Evet, çılgınız, bedişiz, yok başka işimiz.
  • Yeni Oluştur...