Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Serverın irk rp guildini de açmış bulunuyorum. Loncamız fistan'ın loncasının aksine tamamen ciddi bir loncadır. Girmek için paladin olmanız gerekmektedir. Loncamızda büyü pek hoş karşılanmamaktadır çünkü büyü kullanıcıları şovalyelerin bir numaralı düşmanlarıdır. Loncamıza giriş için buraya post atmanız veya bana özel mesajdan ulaşmanız da gerekebilir. Kardeşliğe siz de katılın... Lonca Yüksek Şovalyesi ; Belathrum Tyevin Konsül Yöneticisi ; Tigana Zythphar Kadim Yardımcı ; Samastiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 daha server açılmadan 10 tane guild kurulcak :D ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Daha ciddi bir isim beklerdim açıkçası. Hakkın Fedaileri gibi asdfgh [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 10:39 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ben de gelim bari - gerçi uo oynamayı bilmem ama öğretirsiniz, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Kamelot'u mu diriltsem napsam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 @GERGE: Öğretiriz tabi ki de. Zaten önemli olan şovalyelerin kardeşlik bağını ve adaletin ateşini içinizde taşımanız. Zamanla her biriniz hem kılıçta hem de bilgide uzman olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aduhaefdsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 keserim ben sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yazık olucak heveslenmişler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Kardeşlik böyle tehditlere müsamağa göstermez. Hatta, ne hattası lan. Gel kes, hadi gel kes bakalım. Artize bak. Bu serverda pk barındırmıycaz olm, kellelerinizi uçurucaz, ağlatıcaz donunuza kadar lootlayıp. Yaşasın adalet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 neden gül sovalyeleri? tiner gibi değilde gül gibimi kokcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tinercilerde ciddi...hırsız guildi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 durun durun,bende crafter guildi kurayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tinerciler hırsız guild'i değil. hırsız guildini ben kuracağım. onlar çapulcu guildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben bir keşişim hayatın anlamını arayan. *seeking guild* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tamam bende çapulcu rp si yapcam işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Crafter'i geçtim ben tarafsız,züğürt guildi kuracağım,ortağımla çalışmalara başladım hehe duyururum yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 çok gay ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Oğlum paladin guildi kuruyoruz işte ya. Süsledik biraz sdfdgfd. Yönetim bize kıyak geçerse armorların üstüne gül falan kazıtıcaz. Evet, çılgınız, bedişiz, yok başka işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 özelden indirmem gereken dosyaların olduğu bir torrent linki yollayında indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://www.uo.com/uoml/downloads.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 EA client'e para almıyor artık ; http://www.uo.com/uoml/downloads.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 u nubi? [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 15:19 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Sağolun - indiriyorum; bir de free server söylerseniz bizim ki açılana kadar oyunu öğrenmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Sorduğum 4-5 yıllık UO soruları bana ait değil, bir akraba benim hesabı kullanarak sormuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar