eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hugh Jackman tabi alıştığımız gibi bakalım nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 zaten ilk 3 filmde wolverine üzerineydi resmen bide safi wolverin filmi çekiyolar ok selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 süper süper sırf wolwerine olsa yeterdi zaten keşke en başından beri yapsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 3 x-men de zaten wolverine üzerineydi nerdeyse 3 x-men filmide çizgi romanla alakasız olsada cok güzeldi bence ama kimse bırakmadılar ki tüm ana kahramanları öldürdüler keşke çr ye sadık olsalardıda x-men 4 ü çekselerdi wolvarine de bence çr den ayrı garip bişey yapcaklar güzel olur umarım wolverine olmezse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ben Civil War bekliyorum hala inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 civil war a kalmaz spidermande ölür hulkta tüm x-men üyeleride ff üyeleride hatta punisher de ölür hatta ileri gidip iron manı de öldürürler durduk yere kaptan amerika yı diriltirler onu tekrar öldürürler dünya kahramanlardan arınmış olur :) sonra 0 dan başlarlar çr ye sadık filmler çıkartırlar vs vs vs vs ............. 2020 yılında civil warı izleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 wolverine iyi hoş ta gambit istiyoruz kardeşim yanına!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 o yok da magneto var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182808 toplu halde buraya alalım kalabalık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ne adamsın ya kendin açmadın mı topici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 :) ya sonradan çok film buldum hepsine ayrı ayrı açılmayacağından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 x-men trilogy tam anlamıyla dandik bir üçlemeydi. wolverine'i rezil etmişlerdi. kızların yakışıklı kahramanı "liseli bad boy" ama tırsak wolverine koymuşlardı. bu filmden de hiç umutlu değilim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Wolverine Japonya'da istiyorum ben. @bone : daha gelmedin mi ankaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Wolverine'in filminde Magneto olmayı çok isterdim.:d Pençelerini her çıkarışında Zvoonnn zyyynn... Acıyorum ben wolverine'e En nefret ettiğim karakterdir Marvel'da. Ben magneto'nun filmini bekliyorum sabırsızlıkla... Ailesinden koparılışını.. Öfkesiyle güçlenen magnetik güçlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 lol Zvoonnn zyyynn... nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 magnetonun da filmini yaparlarsa yakarım bütün çizgiromanlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 @ AzureSlayer Kapasite meselesi :) Ama ben genede ifade etmeye çalışim. Magnetonun wolverine'le oynarken titanium iskeletinin çıkardığı sesler. Bana müzik gibi gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 haha rouge diye film girilmişti magneto ve wolwerine'den sonra imdb'ye dedim aha bokunu çıkardılar.Meğerse başka bir filmmiş çizgi romanla alakası bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0458525/ filmin adı X-Men Origins: Wolverine karar kılınmış (başlıgı degiştir DarKRideR başlıgı degiştir DarKRideR başlıgı degiştir DarKRideR :P ) kesinleşen karakterler wolverine (hadi be) deadpool gambit sabretooth beak silver fox william stryker john wraith agent zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Aha deadpool. aha gambit. Batirmasalar bari, ikisi butun gun geyik yapsinlar izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kesin batırırlar bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Gambit ve deadpool vuuuuuuuuuu:D Deadpool'u oynayan Ryan Reynolds zaten tmmdır bu karakter ama gambit'i oynayan adamı tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Gambit sonunda...+rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yav ilk üç filmde Wolverine'i sıçmış sıvamışlardı. Bu filmde ne yapacaklar ki? Sabretooth çıktı, iki çift laf konuşmadı Wolverine. Deathstrike çıktı, gene iki çift laf konuşmadı Wolverine. o eski "Lone Wolf" yerine "Liseli delikanlı" triplerinde bir salak koydular. E bu filmde ne yapacaklar ki daha... çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 deathstrike nerde çıktı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar