LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 seninki deep freeze olmuş :D neyse ben bu konu üstüne bide bu adamların çalışmasını piç etmiş olmanın rahatlığıyla gider uyur belki bu sefer hatırladığı mbir rüya görürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya rüyayla ilgili bi sorunum var. ara sıra rüyamda dişlerimin döküldüğünü çekildiğini sallandığını filan görüyorum ve birebir yaşıyorum o duyguyu yani uyandıktan sonra da etkisinde kalmış oluyorum. mesela şöyle de oluyor. rüyamda dişlerim dökülüyor böyle tek tek diyoum ki bu bir rüya kalkınca nasıl olsa dişlerim yerinde olacak ama korkunçta bir acı hissediyorum. nasıl iştir anlayamadım bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bana da hep olur, o gün dişlerimi fırçalamayı unuttuysam falan mesela. Rüyamda dişlerim pıt pıt dökülğür. Yemek yerken dişlerimi falan çiğnerim. Acımaz ama. Uyanınca rahatlarım. Saçlarım da dökülüyo bazen. Değişik bişey, tamamen psikolojik tbii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yapmak istediğim ama o sıralar yapamdıgım herşeyi rüyamda görürüm.istediğim şekilde yönlendirebiliyorum olayları bir şeye kızdıysam kafama takıldıysa o olayları degişik degişik goruyorum ve şöyle olurs aböyle oluomuş böyle yapsaymışım böyle olıuomuş şeklinde sonuçları teker teker goruyorum. gün boyu düşündüğüm özlediğim birini illaki goruyorum. bzen olucak birşeyleri önceden görebiliyorum. onceki gece eski bir kızarkadaşımın bana yanlış yaptıgını gördüm rüyamda.2 gun sora bana hakkaten nefret ettigim bir davranışta bulundu sildim herşeyini rüyamda sadece koşamıorum.istesemde hiç bir rüyamda koşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bazen olur bana da, kaçmam gerekir. Arkamdan gelirler ama koşamam, bacaklarımdan güç gider bazen, bazen çakılır yapışır yere kaldıramam, bazen de hareket ettiririm ama sanki havada koşuyormuşum gibi aynı yerde kalırım. Ama deli koştuğum da olur. :) Bir de geçen gün arkadaşla sap olalı 1 yıl oluyo diye konuştum, akşamına rüyamda eski kız arkadaşımı gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yaklaşık 2 senedir gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum. Ki ister trende 10 snylik sızma olsun, ister evde 12 saatlik göt yayma uykusu; aralıksız rüya görürüm. Rüya gördüğümü biliyorum ama hatırlamıyorum da ilginç ama sabah kalktığımda farkediliyor. Sanki uyuduğum 10 saat boyunca gerçekten rüyalarda yaptığım şeyleri yapmışım, diyar diyar gezip olaylara kafa yormuşum gibi yorgun kalkıyorum. Bazen tam dalmadan uyanırsam rüyanın başladığını farkediyorum. Her sabah kalktığımda kafam yorgun kalkıyorum. Acaip bir duygu, sanki beynine ağırlık koymuşlar gibi. Birde bu rüyaları hatırlayabildiğim dönemlerde, kabus görüyorsam ve bunun bir rüya olduğunu biliyorsam kendimi uyandırabiliyordum. Mesela güzel giden bir rüya oluyor sonra abuk subuk birşeye dönüşüp germeye başlıyor, hoşlanmayıp uyandırabiliyordum kendimi. Güzel bir yetiydi. Bir kerede indiana jones vari bir rüya görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Ondan sonra ki gece dedim devam etsin süper olur, devam etmiştim kaldığım yerden. 1 kere oldu zaten. Belki uyandıktan sonra kafayı toparlayıp iyice üstünde düşünsem unutmayıp hatırlayabilirimde kim kasacak. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 01:52 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bazen bir rüyamda biriyle tanışoıyorum. Sonra bikaç gün sonra alakasız temalı bir başka rüyada bir başka yer ve zamanda aynı adamı görüyorum. Gidip sohbet ediyorum, şuradagörüşmüştük hatırladın mı falan diyorum :) Yani aynı aktörün iki farklı filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben rüyamda çok kaçış sahnesi görüyorum, dar sokakta tinerci çetesinden, yok banka soyup polisten, savaşta tanktan.. ama hep koşarak kaçıyorum :D koşuşum da çok acaip böyle araba gibi yavaş yavaş hızlanıyorum :D koşmaya başlıyorum ııhğ ııhğ sonra hızlanıyor bir süre sonra kaptırıp gidiyorum afdjasda :D aşıkken de rüyamda hep sevdiğim kişiyi kurtarıp mutlu olduğum tarzda rüyalar görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 5 sene 10 sene 2 sene gibi cok uzun zaman once gordugum rüyaları tekrar aynı biçimde veya cok az degişik şekilde tekrar goruyorum.ve aynı ruyayı tekrar gordugumu hatırlıorum.bu benim cok ilgincime gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ha bide birşey var çok sinir bozucu.sanki biryerden düşmüş gibi oluyorsunuz uyanınca gecenin köründe.şey gibi sanki ruhunuz geziniyor etrafta tam siz uyanırken çakmasın bu diye geri giriyor bedeninize yukarlardan doğru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yannız garip bişe var, mesela kamyon çarpmış gibi olur aniden sıçrarız falan ya, bende hep dodge kırmızı eski model bi kamyon çarpıyo. arkasında yeşil branda gibi bişey var. eskiden hep ekmek kamyonları öyle oluyodu. hiç bmc falan çarpmıyo valla, sürekli ve istikrarlı bi biçimde yeşil brandalı kırmızı dodge.sonra uyanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Rüyamda fransızca konuşuodum birisiyle.Enteresan olan Fransızca bilmiyorum ve doğal olarak ne dedğimi anlamıyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: Yatmadan önce kimin resmine uzun uzun bakarsam genelde rüyamda onu görüyorum. =) bu yüzden hergün o nun resmine bakıyorum :/ :( çok üzücü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar