Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İkinci sezonu 3 seneden erken gelemez beklemeyin. Mangası aylık çıkıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Claymore manga 74 scanlatelendi http://scan.mangafever.net/?p=44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yok inatla okumuyorum, anime den aldıgım tadı alamadım, evet feci kroyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 gladmir,berserk izlemediysen izle bu tarz animelerin kralıdır.konusuda cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 İlgilenenler için Claymore Character Image Song Collection http://btjunkie.org/torrent/Nipponsei-Claymore-Intimate-Persona-Character-Song-Shuu-zip/3795e98cd70c20d1062a9478b8663620e53187b4d0ad/download.torrent 1. 記憶 [Kioku; Memory (Clare)] 2. 変貌 [Henbou; Transfiguration (Priscilla)] 3. 反逆 [Hangyaku; Rebellion (Galatea)] 4. 覚醒 [Kakusei; Awakening (Deneve)] 5. 憎悪 [Zouo; Hatred (Ophelia)] 6. 疾風 [Shippu; Hurricane (Irene)] 7. 永遠 [Eien; Eternity (Sophia)] 8. 転生 [Tensei; Reincarnation (Teresa)] 9. 慟哭 [Doukoku; Lamentation (Helen)] 10. 幻影 [Gen'ei; Phantom (Miria)] Genel olarak sentetik j-pop ve seslendirenlerin büyük bir kısmı gitmemiş şarkılara ama arada güzel olanlar da var. Torrent içinde güzel 1-2 albüm scanı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Youma olmaya baya meyinliyim . Günde 3 saat uyuyorum , canım boyuna kokoreç , işkembe çekiyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Edurus77 said: gladmir,berserk izlemediysen izle bu tarz animelerin kralıdır.konusuda cok daha iyi. Başladım indirmeye, tavsiye için teşekkür. 2. sezon için uzun bir süre beklememiz lazım gibisinden bir yorum mevcut tu, bu 3 vakit 3 ay mı 3 yıl mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Şubat 2008 diye okumuştum bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 2. Sezon için herhangi bir haber yok ama manganın ilerleme hızı düşünülürse 3 seneye 2. sezon için yeteri kadar materyel çıkıyor tabi 2010 da Claymore kimse hatırlarmı orasını bilemem ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 neden hatırlanmasın? kaç yıl sonra 6 ayda bir hellsing ova'sı çıkarıyorlar seyrediyoruz gene. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 1 sorum var . şuana kadar sadece sezon 1 mi oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Scene 75 scanlatelendi, DDL: http://scan.mangafever.net/project/Claymore%20Scene%2075%20%5BObxist%5D.zip Dehşet bölümdü. Awakened One, Miata ve Galatea iyide artık Clarise birşey yapmaları lazım. Protagonist sadece bebekbakıcılığı yapıcak böyle giderse. Önümüzdeki bölüm feci kapışma olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 claris'i ben goz onunde tutmamaya calisiyorum ki istemiyorum da pek...bence clare dan bosalan yeri tekrar clare doldurmali. Bide Galatea umarim olmez, gelecek 2-3 bölüm güzel olcak gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Scene 76 Scanlation Franky House DDL : http://frankyhouse.rhynri.com/Claymore/Claymore_76_%5bFH%5d.rar yada Binktopia DDL : http://www.mangashare.com/releases/%5BBinktopia%5D_Claymore_076.zip Hangisini tercih ediyorsanız :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Red_Skull said: Youma olmaya baya meyinliyim . Günde 3 saat uyuyorum , canım boyuna kokoreç , işkembe çekiyo . ahahahahhahahahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bi günde oturup izledim tamamını. Eğer bi anime ben onu izledikten sonra boş vakitlerimde aklıma geliyo ve hikayesiyle ilgili bazı şeyler kurgulatıyosa o anime benim için çok iyi bi animedir. Claymore tam da öyle bi anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya. topic uplandı gördüm, hani 2. sezon mu, ha, ne dedim. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yok ikinci sezon mezon 2 kez söyledim :> 3 sene sonra ikinci sezon için konu anca çıkar ha ama mangasını okumaya başlayın 2. sezon falan unutursunuz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yahu neden yok? Çok başarılı anime si, manga sı ayda bir çıkıor eywallah da aynı tadı almıyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 77. bölüm çıkalı baya oldu da üşendim ddl link hazırlamaya haha Muhteşem bölüm Bir ara EVET ULAN İŞTE BU dedim Claris gaza gelicek açıcak 100% yoki diye ama ı ıh. En azından efsaneler döndü belki onlardan bişey kapar. Dikkatimi çeken birşey 7nin döndüğü zamanki resimde sadece clare "uncloak" duruyor. Yani eski 2 numara Awakened One'ın 1/3 lük kısmını Clare bir anda 10% yoki bile açmadan (gözleri normal en azından) mı yok etti ? Öeah Yanlız ciddi ciddi çatıdaki 7nin pozu duvar kağıdı yapılası türden. 4chan dan vektörlenmesini rica edicem 1680*1050 lol Bahsettiğim çift sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ahah ben de cidden wallpaper yapmak istedim onu gördüğüm anda, yaparlarsa aman haber ver! :)-D evet çok gaz gidiyor gerçekten manga, keşke anime'de hikayeyi saptırmasalardı ama. mangadaki gibi cliffhanger tamamlayıp bıraksalardı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 son sayfayi gorunce tuylerim diken diken oldu :D bende bunu bekliyodum, cidden muthis bi bolummus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Tekrar izliyorum,16. episode'dayım, Claymore'ların isimlerini yine tam ezberleyemiorum bazıları özellikle aynı geliyor.Ophellia'nın işareti dışında işaretlerde aynı gibi ztn hehe. Bu arada Manga'yı satın alabileceğim biryer varmı Tr'de? Gereklişeyler sadece figür satıyor net linkinden,başka bayiilerde de tam olarak bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ya animesinin finalinden sonrası kaçıncı mangayla başlıyo? mininovadan indirdim ilk 73ünü buldum gerisinide bulurum burda bidünya link verilmiş oralardan. en baştan okumak istemiyorum, tek tek 26ıncı bölümün manga versiyonunuda aramak istemiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar