Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Claymore

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlgilenenler için Claymore Character Image Song Collection
http://btjunkie.org/torrent/Nipponsei-Claymore-Intimate-Persona-Character-Song-Shuu-zip/3795e98cd70c20d1062a9478b8663620e53187b4d0ad/download.torrent

1. 記憶 [Kioku; Memory (Clare)]
2. 変貌 [Henbou; Transfiguration (Priscilla)]
3. 反逆 [Hangyaku; Rebellion (Galatea)]
4. 覚醒 [Kakusei; Awakening (Deneve)]
5. 憎悪 [Zouo; Hatred (Ophelia)]
6. 疾風 [Shippu; Hurricane (Irene)]
7. 永遠 [Eien; Eternity (Sophia)]
8. 転生 [Tensei; Reincarnation (Teresa)]
9. 慟哭 [Doukoku; Lamentation (Helen)]
10. 幻影 [Gen'ei; Phantom (Miria)]

Genel olarak sentetik j-pop ve seslendirenlerin büyük bir kısmı gitmemiş şarkılara ama arada güzel olanlar da var. Torrent içinde güzel 1-2 albüm scanı da var.
Mesaj tarihi:
Edurus77 said:
gladmir,berserk izlemediysen izle bu tarz animelerin kralıdır.konusuda cok daha iyi.

Başladım indirmeye, tavsiye için teşekkür.

2. sezon için uzun bir süre beklememiz lazım gibisinden bir yorum mevcut tu, bu 3 vakit 3 ay mı 3 yıl mı :)
Mesaj tarihi:
2. Sezon için herhangi bir haber yok ama manganın ilerleme hızı düşünülürse 3 seneye 2. sezon için yeteri kadar materyel çıkıyor tabi 2010 da Claymore kimse hatırlarmı orasını bilemem ;>
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Scene 75 scanlatelendi, DDL:
http://scan.mangafever.net/project/Claymore%20Scene%2075%20%5BObxist%5D.zip

Dehşet bölümdü.

Awakened One, Miata ve Galatea iyide artık Clarise birşey yapmaları lazım. Protagonist sadece bebekbakıcılığı yapıcak böyle giderse. Önümüzdeki bölüm feci kapışma olucak gibi

Mesaj tarihi:

claris'i ben goz onunde tutmamaya calisiyorum ki istemiyorum da pek...bence clare dan bosalan yeri tekrar clare doldurmali. Bide Galatea umarim olmez, gelecek 2-3 bölüm güzel olcak gibi gozukuyor.

• 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Scene 76 Scanlation

Franky House DDL : http://frankyhouse.rhynri.com/Claymore/Claymore_76_%5bFH%5d.rar

yada

Binktopia DDL :
http://www.mangashare.com/releases/%5BBinktopia%5D_Claymore_076.zip

Hangisini tercih ediyorsanız :>
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bi günde oturup izledim tamamını.
Eğer bi anime ben onu izledikten sonra boş vakitlerimde aklıma geliyo ve hikayesiyle ilgili bazı şeyler kurgulatıyosa o anime benim için çok iyi bi animedir. Claymore tam da öyle bi anime.
Mesaj tarihi:
Yok ikinci sezon mezon 2 kez söyledim :>
3 sene sonra ikinci sezon için konu anca çıkar ha ama mangasını okumaya başlayın 2. sezon falan unutursunuz :>
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

77. bölüm çıkalı baya oldu da üşendim ddl link hazırlamaya haha

Muhteşem bölüm

Bir ara EVET ULAN İŞTE BU dedim Claris gaza gelicek açıcak 100% yoki diye ama ı ıh. En azından efsaneler döndü belki onlardan bişey kapar.

Dikkatimi çeken birşey 7nin döndüğü zamanki resimde sadece clare "uncloak" duruyor. Yani eski 2 numara Awakened One'ın 1/3 lük kısmını Clare bir anda 10% yoki bile açmadan (gözleri normal en azından) mı yok etti ? Öeah

Yanlız ciddi ciddi çatıdaki 7nin pozu duvar kağıdı yapılası türden. 4chan dan vektörlenmesini rica edicem 1680*1050 lol

Bahsettiğim çift sayfa

Mesaj tarihi:
ahah ben de cidden wallpaper yapmak istedim onu gördüğüm anda, yaparlarsa aman haber ver! :)-D

evet çok gaz gidiyor gerçekten manga, keşke anime'de hikayeyi saptırmasalardı ama. mangadaki gibi cliffhanger tamamlayıp bıraksalardı. :/
Mesaj tarihi:
Tekrar izliyorum,16. episode'dayım, Claymore'ların isimlerini yine tam ezberleyemiorum bazıları özellikle aynı geliyor.Ophellia'nın işareti dışında işaretlerde aynı gibi ztn hehe.

Bu arada Manga'yı satın alabileceğim biryer varmı Tr'de? Gereklişeyler sadece figür satıyor net linkinden,başka bayiilerde de tam olarak bulamadım.
Mesaj tarihi:
ya animesinin finalinden sonrası kaçıncı mangayla başlıyo? mininovadan indirdim ilk 73ünü buldum gerisinide bulurum burda bidünya link verilmiş oralardan. en baştan okumak istemiyorum, tek tek 26ıncı bölümün manga versiyonunuda aramak istemiyorum =D
  • Yeni Oluştur...