Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahaha of süper kaos oldu ortalık. Animenin ikinci sezonu gelse de şunları madhouse farkıyla izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahaha çok güzel stripleri var ya http://img5.imageshack.us/img5/2995/1252757761912.jpg http://img188.imageshack.us/img188/9763/1252757190332.jpg http://img406.imageshack.us/img406/6876/1252757531192.jpg Biraz da moeee http://img188.imageshack.us/img188/6269/1252753076481.jpg imagelimit ulaşmış süper claymore threadi vardı /a/ da dayanamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Animesinin 2. sezonu gelcekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şuana kadar bir açıklama yapılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Eh gelmiycek sanırım nede olsa mangadan saptı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azrok Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Neden neden neden güzel animeler böle havada kalan finaller veriyor:( Berserkta da aynısı olmuştu 2-3 günde bitirdim boşta kaldım şu an ühü:D berserktaki gibi genem mangaya geçicez gerçi onlarda ayda 1 çıkıo:D Nese enazından bu siyah-beyaz değil(di mi:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 siyah & beyaz. ikinci sezon için muhtemelen bir-iki yıllık daha hikaye birikmesi lazım en azından, yapacaklarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azrok Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hadi ya mangalar siyah-beyaz mı oluo hep?Kapakları fln renkli görünce renkli diye sevinmiştim:DNeyse bakalım onada başlıcaz artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Evet mangalar genelde siyah beyaz olur. Özel bölümler ve ciltlerin ilk sayfaları renkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 96 labran ceyms bile şaştı bu bölüme. "en güçlülerin en güçlüsünü eski en güçlülerin en güçlülerinin birleşmişiyle birleştirdik" formülü fazla dallanıp budaklandı gibi. cynthia ve uma birşey yapamadan gitmese bari o kadar bölümde göründükten sonra. öte yandan o klonları kol bacak kaptırmadan haklayabilmeleri de iyi gene. yalnız raki garibim onca yıl kastı, sen gel endboss'a denk düş random world encounter. two-face de aşılattırmış mı kendisini nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 96lol sam hakikaten yazık oldu Raki'ye. Rafaela&Luciela bildiğin kanser, bütün continent nüfusu da yayıldığı vücut. Vücudu öldürmeden kendisi de gitmeyecek gibi. Raki'nin yakalanması pek uygun düştü Organisation için de, Priscilla nerede, Raki nasıl karşı koyuyor parazit arkadaşlara bir sürü soru kaldı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 asteroth imangücü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 96 Priscilla nerede hakkatten ya nere kayboldu kaşla göz arasında...bunlar şimdi rakiyi alıp üstünde deney fln yapıp zayıf noktasınıda bulurlar raf&luci nin...bizimkiler daha ne kadar savaşmayı planlıyolar onu merak ettim bunların sonu gelmez böyle...diğeride senkronize oldu beth.. raki kadar dayanamadı parazitlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bu gazla Elyos sarışın hatun gladiator isimleri denedim Claymore lardan Hepsini mi aldınız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 97 çıktı saldırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 97 awakened olan alicia mıydı beth miydi hatırlamıyorum da resmen "risk nedir?" efsanesinin cevabını arıyor delice, ha kendinde değil o ayrı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 97 Priscilla sonunda ortaya çıktı hemde ne çıkış o öyle....içindeki kötü kadın uyanmış resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 97 ya biraz saçmaladı gibi artık, o geliyor birini dövüyor, öbürü geliyor döveni dövüyor, başkası çıkıyor öbürünü dövüyor filan. o ondan güçlü, hayır öbürü şimdi daha çöok güçlendi, öbürünün bilmemnesi uyandı, öbürü füzyon oldu, öbürü bankai açtı filan çok karmançorman oldu son çeptırlarda. true romance'ın bitişi aklıma geldi, herkes yanlış zamanda yanlış yerde birbiriyle karşılaınca kan gövdeyi götürüyordu. kim kimi niye vurdu belli değil heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Claymore 98 şuan için rapid linki mevcut daha online manga sitelerine düşmemiş demiştim ama yanılmışım sadece recent eklememişler 98 onemanga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 onemanga'da çıkmış. 98 meh, "el elden üstündür" festivali hala bitmedi. alicia & beth harcanmış potansiyel. organizasyon raki'yi god-mode yapıp salar artık. riful & goofy de gene kurtuldu. bu son bölümlerde çok fazla saçmaladı hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 98 hakkatten ya ne guzeldi hikaye iyice sacmaladilar..bumudur simdi en guclu 2 kisi..kufur eder gibi harcadi 2snde...simdi bide bu rakiyi donustururlerse tam olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 baydı artık ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 üstteki 2 paneli baska türlü anlayan tek benmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 99 iki çeptırda alicia, beth, dauf, riful, hepsi gitti. mangaka mezbahaya çevirdi ortalığı en güçlü tiplerin hepsini yoketti. anlamadım maksat nedir. güzeldi bombardıman altında herkesin sakin durması, hero'daki sahneyi hatırlattı heh. yalnız clare hesaplaşamaz herhalde priscilla ile bu şekilde herhalde, priscilla rafaela symbiote'uyla kapışıp bunları yalnız mı bırakacak acaba. bir de bizim ekipteki kırmızı gömleklilere ne oldu sorusu var. yalnız ohhh oldu dauf'a da riful'a da. oh canıma değsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 100 son bölümler arasında en düzgünü bu olmuş, keşke herkesi doğramak için acele edilmeseydi bu kadar. yalnız sondaki olayı tam anlayamadım, priscilla "canım sıkıldı" deyip çekip gidecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar