sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 arkadaşlar geçende gaza geldim, warcraft the war of the ancients 3'lemesini aldım. finallerim bitince okumaya başlayacam. ama bunlar dışında warcraft 1,2,3 ve expansion packlerinin hikayelerini nerden bulabilirim ve o oyunların hikayeleri kitapların arasına mı giriyo, kitaplardan sonra mı okumam gerekiyo? ayrıca wow'un hikayesini heralde en son okumam gerekiyor değil mi? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Oyunların hikayesi kitap olarak yok. Kitaplar tarihin oyunlarda anlatılmayan büyük olayları anlatıyor. Thrall'ın hikayesi, Medivh'in hikayesi, Khadgar ve Deathwing, Sundering gibi. Her biri birbirinden bağımsız olduğu için okuma sırası sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yok senin bahsettiğin kitaplar tırt kitaplar, ben direk blizzard tarafından desteklenen üçlemeyi aldım, benim bildiğim diğerleri fantazi romanları şeklinde, benim aldığım war of the ancients üçlemesi ise direk tarihini veriyor warcraft'ın aha şimdi araştırırken, böle bişe buldum http://www.worldofwarcraft.com/info/story/timeline.shtml Span of Years -10,000 (Novel) War of the Ancients Trilogy: - War of the Ancients Trilogy: The Well of Eternity (Richard A. Knaak) - War of the Ancients Trilogy: The Demon Soul (Richard A. Knaak) - War of the Ancients Trilogy: The Sundering (Richard A. Knaak) -1 (Novel) Rise of the Horde (Christie Golden) 0 (PC Game) Warcraft: Orcs & Humans - (Novel) The Last Guardian (Jeff Grubb) 6 (PC Game) Warcraft 2: Tides of Darkness 8 (PC Game) Warcraft 2X: Beyond the Dark Portal 10 - (Novel) Day of the Dragon (Richard A. Knaak) 18 - (Novel) Lord of the Clans (Christie Golden) 19 - (Novel) Of Blood and Honor (Chris Metzen) 20 (PC Game) Warcraft 3: Reign of Chaos 21 (PC Game) Warcraft 3X: The Frozen Throne 23 (Manga) The Sunwell Trilogy - The Sunwell Trilogy: Dragon Hunt (Richard A. Knaak & Jae-Hwan Kim) - The Sunwell Trilogy: Shadows of Ice (Richard A. Knaak & Jae-Hwan Kim) - The Sunwell Trilogy: Ghostlands (Richard A. Knaak & Jae-Hwan Kim) 24 (Novel) Cycle of Hatred (Keith R. A. DeCandido) 25 (PC Game) World of Warcraft Begins 26 (PC Game) World of Warcraft: The Burning Crusade [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, sabonis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, sabonis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben bunu bulamadim bunu okuyan varmi Of Blood and Honor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Tırt kitaplar derken diğer kitapları blizzard desteklemiyormu arkadaşın bahsettiği ve türkçe olan kitaplar sırasıyla.Ejderhanin günü, Büyük Şef ve Son Koruyucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 desteklemek demiyim de... üstünde blizzard logosu var bu benim dediğim 3'lemenin (diğerlerinin üzerinde yok bildiğim kadarıyla ama yanılıyor olabilirim). official gibi geçiyor diyebiliriz. "Blizzard appears to consider the War of the Ancients Trilogy as an official, authorative source of 'true' history, as most articles currently up on the WarCraft Encyclopedia[1] directly reference events in that version, and characters only found in that version have articles there. Please see War of the Ancients (novel account) for more info." arcane'in dediği kitaplar mesela "lord of the clans", blizzard'ın yapmayı düşünüp sonra vazgeçtiği bi oyunun konusu hakkında, "the last guardian" hayal ürünü bir hikaye vs vs. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 16:38 tarihinde, sabonis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Tırtlığı filan yok o kitapların, Blizzard'daki elemanlar tarafından yazılmadı tamam ama her adımda kontrol edildi, tarihsel olarak yanlış birşey olmasın diye. Bak mesela: The Last Guardian The New Horde bölümleri kitabın açıkladığı zaman dilimleri. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 16:46 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 www.wowwiki.com'a girip tıklaya tıklaya biiirsürü şey öğrenebilirsin :) edit: url niye çalışmıyo ki? [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:04 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eskiden bende wow efsaneleri hikayeleri seneryolarını merak ederdim ama artık tbc de hordeye pala geldiğinden beri işim olmuyo seneryo vs vs [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:24 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: edit: url niye çalışmıyo ki? http:// unutma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Tırt? Yok öyle birşey. Bunların hepsi Blizzard'ın yazdırdığı kitaplar, o listede de sadece Metzen Blizzard'dan. Lord of the Clans'in konusu oyunla aynı ama şöyle birşey var o oyun hiç çıkmadı. Oyunlarla paralel zamanlamaya sahip bir kitap yok zaten timeline'a bak görürsün hepsi farklı zamanlarda geçiyor. Al birini oku ne demek istediğimi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 İptal edilen oyunla ilgili olan kitap thrall'ın kiydi. Bir tek onu aldım okudum, tırt mı blizzard mı bilemem ama güzeldi. Üşenmedim sizler için buldum oyunu ahada böyle birşeydi işte: http://allegall.blogcu.com/2550045 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tırt dediğim şöle tırt, war of the ancients üçlemesi direk tarihi verirken, bu diğer kitaplar daha çok tarih içindeki fantaziler gibi diyebiliriz... yanılıyosam söleyin. o yüzden dedim war of the ancients official diye. yoksa hepsi blizzard tarafından kabul edilen kitaplar ki, kronolojik tarihin içinde yer buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 war of the ancient elflerin yavşaklıklrını anlatak bi seri, banane elflerden. lord of the clans day of the dragon falan daha benım ilimi ceken kısmını anlatıyo tarihin. bence war of the ancient tarihi anlatır, thrallın yaşadıkları ufacık bı kısı, pekte mantıklı bi yorum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben arcane'in dedigi kitapları okudum, bayagı guzeldi ucu de, zaten day of the dragon, war of the ancients'in yazarından, yalnız ben bu war of the ancients'ı hic bir yerde bulamadım sen nereden aldın acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben yurt dışından getirttim kardeşime ama robinson'da olması lazım. en azından 3'lemenin 1 veya 2 tanesi var, istersen de 1-2 hafta içinde getirtiyolar. hem de çok ucuza, amazon fiyatına hatta amazon fiyatının bile altına... ya ben kitaplara boktan demedim arkadaşlar, okumadığım şeye niye boktan diyeyim. kitaplar güzel olabilir ama "tarih" anlatmıyolar. daha çok yazarların kendi kafalarından tarihin akışına uygun şekilde yazdıkları fantaziler tadında bu kitaplar benim bildiğim... war of the ancients ise blizzard'ın official tarih olarak kabul ettiği bir üçleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 BOKTAN DEDIN ISTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 day of the dragon lord of the clans ve last guardian war of ancients ne ise bunalrda odur yok blizz desteklememis i filan yok cunki sen gidip thrall hakkinda bir kitap yaz izin almadan bak bakalim ne yapiyor blizz lord of the clans iptal edilen warcraft adventure oyununun hikayesidir ve caverns of time da adanmis instance i bilem vardir last guardian medievh ve khadgar in olayini anlatir offical dir yani buda karazhan dan bahseder garona yi analtir vs vs day of the dragon ise ejderhalarin tarihini ele alir kisaca kaldiki war of ancients uclemesi DIREK OLARAK day of the dragon un devamidir yazarlari aynidir zaten war of ancients tarihi bri olaydir ama kisisel gorusume gore yavsatilmsitir 3lemede yok zaman yolculari yok bilmemne vs vs day of the dragon direk tarihtir wow da zaten pek cok iz birakmsitir deathwing in ne oldugunu ve ne duruma dustugunu 5 dragon flight i bilmeden warcraft lore u bilinemez lord of the clans tarihi olarak en agir basan kitpalardan biridir warcraft 3 de ula bu pis kaka orclar onur monur dio ne alaka dersiniz okumassaniz the last guardian ise dark portal in acilmasini gectim burning legion i kuran titan sargeras in kaderini ve neler yaptigini anlatir oyle tirt mini fantazi hikayeleri degildir bunlar hicbisey bilmeden yokh o kitapalr tirt demek komik olmus madem okumaya hevesin var fikir aliyorsun neyin ne oldugunu bilmeden tirt diye cumleler kurmasssan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Hehehe eski bi konuyu açalım hemen. Efendim şimdi *Day of dragon* *Lord of clans* *Of blood and honor* serilerini okudum. Bundan sonra sıra ile hangilerini okumamı tavsiye edersiniz. Her kaynakta farklı sıra verilmiş ve elbette tırt tırt kitaplar ile zaman kaybetmeyeyim. Yani Bu üç kitap gibi birbirini takip edip elbette birbiri ile alakalı olup bir de zevk versinler :P Yani devam olarak mesela Sunwell Triologye mi başlıyım yoksa çok uzaklaşmadan tarihten Last Guardianı mı okuyayım mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yalnız ilk sayfada adam büyük şef'e falan tırt demiş teytey lol edit: shitstorm'dan önce şunu ekleyeyim. fantastik edebiyat için tırt tabii ki ama warcraft'ın en iyi kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abso, Ben şu listeyi takip etmeye çalıştım: http://www.amazon.com/Warcraft-Books-in-Order/lm/R1Y85Z4VKGUY91 Gerçi ilk, Türkçe'ye çevrilen kitapları okuduğum için sıralamamda kayıklık oldu ama şimdiki aklım olsa dediğim listeyi takip ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 War of Ancients'a başlamaya karar verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ombakkombak said: ben bunu bulamadim bunu okuyan varmi Of Blood and Honor Bende sadece onu okudum. Gerçekten güzel, ama sanki çok erken bitiyor kitap.. Bende aynı konunun devamı olan bir kitap varmı diye merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 oha 2007 de yazdığım mesaja cevap gelmiş anılar anılar şimdi gözümde canlandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar