dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben hala ankarada olursam gelirim Nedjima iyi guzel de vodkasi kor eder adami 80 derece eyup sabri icsek daha iyi disardan katilim serbest mi yoksa "all paticik members are free to join" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kim geliyosa gelsin ya zaten yanında bi arkadaşını getirecek kişi arkadaşına güveniyordur. Ortama ayak uyduracağını biliyordur. Maksat sosyalleşmek, insanlarla kaynaşmak diilmi zaten. Evet alkolde araç değil amaç olabilir bazı bazı :P ps: Ben hala belirsizim bu ayın maaşını dün itibariyle öldürdüm avans mavans alacaz artık bişekilde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 orasi neresi bilmiyorum.. bunca zamandir muhabbet ettigim adamlari gormeye geliyorum ama gelenler arasinda tanidigim kimse yok napiyoruz karanfil flnmi takip geliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 "metropol" sinemasının yanında hemen. (sinemanın adını tam hatırlamıyorum. megapol,metropol hep karıştırıyorum ben onları yahu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 metropol ile kızilırmak'ın arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 az kaldı buluşmaya. uppa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kesin olarak ben gelmiyorum tatilde oluciiim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Akşama doğru olursa (6-7 sonrası) daha süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 7 gibi başlarız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 evet 7 iyi gibi. da gelen içeri mi girecek yoksa kapıda toplaşıp beraber mi girecez içeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Birbirimizi tanımak için yakamıza kırmızı karanfil takalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ben siyah gül takacam. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Kimler kesin geliyo şimdi nedir, ne değildir? Ben kesinlik belirtmedim gerilim yaratıyorum nıhahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bende ankarada olsam kapıdan bakcaktım ama bende yookum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kesin geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Son dakikaya kadar gelip-gelemeyceğim belli değil. Gelemyecekmişim gibi düşünün siz. Ama size doğru gelen bi öküz görürsenizde garipsemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Uygun olursa gelebilirim. Bi iki saat de keyif yapsak hoş olurdu aslında. Edit: o deilde tavukçumu yapsak lan, rakı-meze [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 03:00 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 keyife gelirsen gideriz. iki kişi olsak da birer duble rakı çakarız orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 size inat 30'unda kıbrısta içkili kıprıs buluşması yapçam ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bırakın Keyif'i, Nedjima'yı direk Tavukçu'ya gidelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 e 2 gün kaldı kesin saat nedir? içerde mi dışarda mı buluşuluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lan noluyo? ses seda yok kimsede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ben geliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 tamam o zaman 7 de nedjima da. da ikimiz içecez olm bu gidişle diyim ben. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 didimdeyim :S sizlerle beraber olmayı çok istiodum kısmet değilmiş. bir daha yapabilirsek süper olur bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar