Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:

Dharma ile herhangi bir alakası olsa Widmore'un, fake uçak kazası yapacak kadar abartmaz herhalde adayı bulmak için? :)

Sonuçta adayı kuran Dharma, nerede olduğunu biliyorlar

belkide

ada daha önce de taşındığı için yerini bulamadılar. wildmore belkide dharmanın finsansörüdür. ama ordan bir çıkarı olduğu kesin

Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Dharma ile herhangi bir alakası olsa Widmore'un, fake uçak kazası yapacak kadar abartmaz herhalde adayı bulmak için? :)

Sonuçta adayı kuran Dharma, nerede olduğunu biliyorlar

Adayı kuran Dharma ama Ben bariz bir şekilde bulmamalarını sağlıyor, ta ki Swan patlamasına kadar. O arada birşeyler oluyor manyetizma ile ilgili karambole ve ada tekrar ortaya çıkıyor imho. Şimdi de Widmore geri almaya çalışıyor adayı.

Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

O değil de Desmond Claire in helikoptere bindiğini gorduğunu soylemişti, bu yalan olacak gibi sanki?

cesedinin helikoptere bindirildiğini gördüyse herhalde bunu Charlie'ye aynen söyleyemezdi ki zaten Desmond'un gördüğü şeyleri bir süre sonra yada biraz değiştirerek söylediğini gördük. (bkz. 3. sezon)

Sosyal ağlarda paylaş

Heimdall said:

helikopter

helikopterler de zamanında gitmiyo. sayid ve desmondın gemiye gittiği bölüm de yarım saatte gitmesi gerekirken bir buçuk günde gitmişti hatırlarsanız.

bence

Abi peki helikopter adadan son defa kalktığında pilotun onlara izleme cihazı attığı zaman ki kalkış burda da mı helikopter zamanında gelmedi? Bence rota ile alakalı çünkü desmond zaman kargaşası yaşadığı zaman fırtınadan dolayı rotadan çıkmak zorunda kalmışlardı

Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bölüm fena değildi. Devam bölümlerine hazırlık yaptı.

Ama

Dış dünyaya nasıl geçiş yaptıklarını gösterdi. Başka bir ada kolpalayıp ordan kaçış olayına girmişler. Botta bir dolu insan döndü Jin de dönenler arasında kafam karıştı o noktada biraz herkes bota çıktıysa neden sadece bu 6 döndü. Gidenle gitmiyenler her biri farklı rotada ama karışık bir şekilde.

Sosyal ağlarda paylaş

gemi

gemi patlayıcı dolu doğal olarak o gemideki herkes kurtulamayacak ayrıca o askerin kolundaki tansiyon ölçer detanatöre terfi etti o güzel oldu.
ufak bota binenler veya tekrar adaya dönmek isteyenler kurtulur herhalde
sun, babasına postayı koyarken, kocamın ölümüne sebep olan kişiden birisin diyor, gemide jin vs micheal da kapışabilir
güzel bitti bu bölüm nereydeyse bütün oyuncular aynı yerde kesiştiler

Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

gemi

gemi patlayıcı dolu doğal olarak o gemideki herkes kurtulamayacak ayrıca o askerin kolundaki tansiyon ölçer detanatöre terfi etti o güzel oldu.
ufak bota binenler veya tekrar adaya dönmek isteyenler kurtulur herhalde
sun, babasına postayı koyarken, kocamın ölümüne sebep olan kişiden birisin diyor, gemide jin vs micheal da kapışabilir
güzel bitti bu bölüm nereydeyse bütün oyuncular aynı yerde kesiştiler

sunun babası ada ile bi alakası yok değilmi
daha önceden böyle bişey geçmemişti yani deme

Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

sawyer

sabah sabah aklıma geldi
kate bir önceki bölümde, sawyer'a yardım ettim demişti jack'e
ne sonuç çıkar bundan :)
havaalanında tekrar adaya düşmek için kastıkları flashforward vardı oralara mı bağlıycaklar acaba

acabası fazla :p

evet. benim düşüncem o. 3. sezon sonundaki flashforward 4. sezon filanin sonuna bağlanıcak kesinlikle.

Sosyal ağlarda paylaş

bi sonraki bölüme yönelik tahminler

Dört parmaklı kocaman bi ayak heykeli vardı. Şimdiye kadar hep havada asılı kalmıştı onun ne olduğu, nası oraya geldiği falan.
Bu "adayı taşıma" muhabbetinin o ayakla bi ilgisi olabilir. "The Orchid"'in o heykeli çağrıştıran bi mimarisi vardı, en azından dış kısmı, çiçeklerin olduğu, Keamy'nin Ben'i bayılttığı yer.
Bi de Sun'ın babasına "kocamı sen öldürdün" derken Jin'in gerçekten öldüğünden bahsettiğini sanmıyorum. Tamam, adanın ve adadakilerin gizli kalması için herkes öldü diyolar, o yüzden babasına da gerçek anlamda "öldü" diyo. Ama Jin'in "ölü" oluşu, "adada" oluşu demek.
Bu arada, bota taşınan insan sayısı bi hayli fazla. Yani daha ilk partide bile adadaki diğer elemanlar (yan karakterler diyelim) gitti nerdeyse sırf. E biz adadan yalnızca 6 kişi kurtuldu diye biliyoruz. Gemide de bomba var. Lost ekibi yine bu yan karakterleri öldürecek mi yani? Widmore'un adamları Others'ın eski mekanını bastığında patır patır öldükleri gibi ölecekler mi yine? Ayıp :P

Sosyal ağlarda paylaş

adanın taşınmasını sembolik bi olay olarak düşünmüştüm ben ama neyi sembolize ediyo henüz ona kafa yoramadım bence durum öyle bişi olcakki o bot kalcak sadece ellerinde ve 6 kişinin dönmesi gerekcek zaten locke kalmaya dünden razı,rose ve bernardda kalır,sawyerda kalıcak gibi gözüküyo kate'e söz verdirtcek ama o ailesi öldüren adamı bulması için tarzı bişiler olcak...

Sosyal ağlarda paylaş

4x12

Şimdi,üstte denilmiş.Bence de tekne havaya uçacak ve sadece bu altılı kurtulacak.Benim asıl gözüme batan nokta ise Linus'un bir iki bölüm önce flashforwardlarda kullandığı o silahını "şunu biraz tutarmısın" diye Locke'a verişiydi.Yani bu demektir ki bunlar yine bir araya gelecek,aksiyon var ileri ki bölümlerde,

Bölüm öyle bir yerde bitti ki,kesin yine çatışma çıkacak.Asıl merak ettiğim bir diğer şeyde,Desmond'a ne olacağı.Ölmesin,

Anlamadığım niye sadece altımız kurtulduk diyorlar,tamam adayı koruyorsun vs. belki de öldüler dersin,bir tek biz hayatta kaldık dersin.

Neyse,2 bölüm kaldı sanırım,bekliyoruz :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...