BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gangren said: Dharma ile herhangi bir alakası olsa Widmore'un, fake uçak kazası yapacak kadar abartmaz herhalde adayı bulmak için? :) Sonuçta adayı kuran Dharma, nerede olduğunu biliyorlar belkide ada daha önce de taşındığı için yerini bulamadılar. wildmore belkide dharmanın finsansörüdür. ama ordan bir çıkarı olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gangren said: Dharma ile herhangi bir alakası olsa Widmore'un, fake uçak kazası yapacak kadar abartmaz herhalde adayı bulmak için? :) Sonuçta adayı kuran Dharma, nerede olduğunu biliyorlar Adayı kuran Dharma ama Ben bariz bir şekilde bulmamalarını sağlıyor, ta ki Swan patlamasına kadar. O arada birşeyler oluyor manyetizma ile ilgili karambole ve ada tekrar ortaya çıkıyor imho. Şimdi de Widmore geri almaya çalışıyor adayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 arkadaşlar eski sezonlar için spoiler içine almanız gerekmez, 4. sezon başlığındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 O değil de Desmond Claire in helikoptere bindiğini gorduğunu soylemişti, bu yalan olacak gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Quadrophenia said: O değil de Desmond Claire in helikoptere bindiğini gorduğunu soylemişti, bu yalan olacak gibi sanki? cesedinin helikoptere bindirildiğini gördüyse herhalde bunu Charlie'ye aynen söyleyemezdi ki zaten Desmond'un gördüğü şeyleri bir süre sonra yada biraz değiştirerek söylediğini gördük. (bkz. 3. sezon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=407 bu adam çok iyi daha bölümü indiremeden çıkartıyor altyazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 anam lost vardı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Heimdall said: helikopter helikopterler de zamanında gitmiyo. sayid ve desmondın gemiye gittiği bölüm de yarım saatte gitmesi gerekirken bir buçuk günde gitmişti hatırlarsanız. bence Abi peki helikopter adadan son defa kalktığında pilotun onlara izleme cihazı attığı zaman ki kalkış burda da mı helikopter zamanında gelmedi? Bence rota ile alakalı çünkü desmond zaman kargaşası yaşadığı zaman fırtınadan dolayı rotadan çıkmak zorunda kalmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yeni bölüm fena değildi. Devam bölümlerine hazırlık yaptı. Ama Dış dünyaya nasıl geçiş yaptıklarını gösterdi. Başka bir ada kolpalayıp ordan kaçış olayına girmişler. Botta bir dolu insan döndü Jin de dönenler arasında kafam karıştı o noktada biraz herkes bota çıktıysa neden sadece bu 6 döndü. Gidenle gitmiyenler her biri farklı rotada ama karışık bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gemi gemi patlayıcı dolu doğal olarak o gemideki herkes kurtulamayacak ayrıca o askerin kolundaki tansiyon ölçer detanatöre terfi etti o güzel oldu. ufak bota binenler veya tekrar adaya dönmek isteyenler kurtulur herhalde sun, babasına postayı koyarken, kocamın ölümüne sebep olan kişiden birisin diyor, gemide jin vs micheal da kapışabilir güzel bitti bu bölüm nereydeyse bütün oyuncular aynı yerde kesiştiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 jesus christ in not a weapon sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 forgiver said: gemi gemi patlayıcı dolu doğal olarak o gemideki herkes kurtulamayacak ayrıca o askerin kolundaki tansiyon ölçer detanatöre terfi etti o güzel oldu. ufak bota binenler veya tekrar adaya dönmek isteyenler kurtulur herhalde sun, babasına postayı koyarken, kocamın ölümüne sebep olan kişiden birisin diyor, gemide jin vs micheal da kapışabilir güzel bitti bu bölüm nereydeyse bütün oyuncular aynı yerde kesiştiler sunun babası ada ile bi alakası yok değilmi daha önceden böyle bişey geçmemişti yani deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yok yaw o çapulcunun teki büyük ihitmal, bir olayı çıkmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hurley nasıl dikkat etti arabanın km göstergelerine pes artıkın be dsadsa soruların bir kısmını cevapladı. ama o kadar soru varki boşa bunlar dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sawyer sabah sabah aklıma geldi kate bir önceki bölümde, sawyer'a yardım ettim demişti jack'e ne sonuç çıkar bundan :) havaalanında tekrar adaya düşmek için kastıkları flashforward vardı oralara mı bağlıycaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 forgiver said: sawyer sabah sabah aklıma geldi kate bir önceki bölümde, sawyer'a yardım ettim demişti jack'e ne sonuç çıkar bundan :) havaalanında tekrar adaya düşmek için kastıkları flashforward vardı oralara mı bağlıycaklar acaba acabası fazla :p evet. benim düşüncem o. 3. sezon sonundaki flashforward 4. sezon filanin sonuna bağlanıcak kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hasta etti lost beni hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sun'in babasiyla widmore'un is ortakligi vardi yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bana öyle geliyor ki bu oceanic six, diğer arkadaşlarını harcayacak ya da bi yamuk yapacak öyle dönecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bi sonraki bölüme yönelik tahminler Dört parmaklı kocaman bi ayak heykeli vardı. Şimdiye kadar hep havada asılı kalmıştı onun ne olduğu, nası oraya geldiği falan. Bu "adayı taşıma" muhabbetinin o ayakla bi ilgisi olabilir. "The Orchid"'in o heykeli çağrıştıran bi mimarisi vardı, en azından dış kısmı, çiçeklerin olduğu, Keamy'nin Ben'i bayılttığı yer. Bi de Sun'ın babasına "kocamı sen öldürdün" derken Jin'in gerçekten öldüğünden bahsettiğini sanmıyorum. Tamam, adanın ve adadakilerin gizli kalması için herkes öldü diyolar, o yüzden babasına da gerçek anlamda "öldü" diyo. Ama Jin'in "ölü" oluşu, "adada" oluşu demek. Bu arada, bota taşınan insan sayısı bi hayli fazla. Yani daha ilk partide bile adadaki diğer elemanlar (yan karakterler diyelim) gitti nerdeyse sırf. E biz adadan yalnızca 6 kişi kurtuldu diye biliyoruz. Gemide de bomba var. Lost ekibi yine bu yan karakterleri öldürecek mi yani? Widmore'un adamları Others'ın eski mekanını bastığında patır patır öldükleri gibi ölecekler mi yine? Ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yaw o 4 parmaklı ayak, adanın atlantis'ten kopan bir parça olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Herhalde Sawyer yada jack Komandoların liderinin kafaya bir tane sıkıcak teknedekiler mefta olucak. Ama Koreli hatun kurtulmuş olucak birşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 adanın taşınmasını sembolik bi olay olarak düşünmüştüm ben ama neyi sembolize ediyo henüz ona kafa yoramadım bence durum öyle bişi olcakki o bot kalcak sadece ellerinde ve 6 kişinin dönmesi gerekcek zaten locke kalmaya dünden razı,rose ve bernardda kalır,sawyerda kalıcak gibi gözüküyo kate'e söz verdirtcek ama o ailesi öldüren adamı bulması için tarzı bişiler olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 zaidral said: sun'in babasiyla widmore'un is ortakligi vardi yanilmiyorsam. işte böyle bişey var gibi geliyor sun ikiniz sorumlusunuz diyor biri sensin diyor ee diyer ölmesinde sorunlu kim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 4x12 Şimdi,üstte denilmiş.Bence de tekne havaya uçacak ve sadece bu altılı kurtulacak.Benim asıl gözüme batan nokta ise Linus'un bir iki bölüm önce flashforwardlarda kullandığı o silahını "şunu biraz tutarmısın" diye Locke'a verişiydi.Yani bu demektir ki bunlar yine bir araya gelecek,aksiyon var ileri ki bölümlerde, Bölüm öyle bir yerde bitti ki,kesin yine çatışma çıkacak.Asıl merak ettiğim bir diğer şeyde,Desmond'a ne olacağı.Ölmesin, Anlamadığım niye sadece altımız kurtulduk diyorlar,tamam adayı koruyorsun vs. belki de öldüler dersin,bir tek biz hayatta kaldık dersin. Neyse,2 bölüm kaldı sanırım,bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Sonraki 58.sayfa (Toplam 70 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yok yaw o çapulcunun teki büyük ihitmal, bir olayı çıkmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hurley nasıl dikkat etti arabanın km göstergelerine pes artıkın be dsadsa soruların bir kısmını cevapladı. ama o kadar soru varki boşa bunlar dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sawyer sabah sabah aklıma geldi kate bir önceki bölümde, sawyer'a yardım ettim demişti jack'e ne sonuç çıkar bundan :) havaalanında tekrar adaya düşmek için kastıkları flashforward vardı oralara mı bağlıycaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 forgiver said: sawyer sabah sabah aklıma geldi kate bir önceki bölümde, sawyer'a yardım ettim demişti jack'e ne sonuç çıkar bundan :) havaalanında tekrar adaya düşmek için kastıkları flashforward vardı oralara mı bağlıycaklar acaba acabası fazla :p evet. benim düşüncem o. 3. sezon sonundaki flashforward 4. sezon filanin sonuna bağlanıcak kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hasta etti lost beni hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sun'in babasiyla widmore'un is ortakligi vardi yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bana öyle geliyor ki bu oceanic six, diğer arkadaşlarını harcayacak ya da bi yamuk yapacak öyle dönecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bi sonraki bölüme yönelik tahminler Dört parmaklı kocaman bi ayak heykeli vardı. Şimdiye kadar hep havada asılı kalmıştı onun ne olduğu, nası oraya geldiği falan. Bu "adayı taşıma" muhabbetinin o ayakla bi ilgisi olabilir. "The Orchid"'in o heykeli çağrıştıran bi mimarisi vardı, en azından dış kısmı, çiçeklerin olduğu, Keamy'nin Ben'i bayılttığı yer. Bi de Sun'ın babasına "kocamı sen öldürdün" derken Jin'in gerçekten öldüğünden bahsettiğini sanmıyorum. Tamam, adanın ve adadakilerin gizli kalması için herkes öldü diyolar, o yüzden babasına da gerçek anlamda "öldü" diyo. Ama Jin'in "ölü" oluşu, "adada" oluşu demek. Bu arada, bota taşınan insan sayısı bi hayli fazla. Yani daha ilk partide bile adadaki diğer elemanlar (yan karakterler diyelim) gitti nerdeyse sırf. E biz adadan yalnızca 6 kişi kurtuldu diye biliyoruz. Gemide de bomba var. Lost ekibi yine bu yan karakterleri öldürecek mi yani? Widmore'un adamları Others'ın eski mekanını bastığında patır patır öldükleri gibi ölecekler mi yine? Ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yaw o 4 parmaklı ayak, adanın atlantis'ten kopan bir parça olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Herhalde Sawyer yada jack Komandoların liderinin kafaya bir tane sıkıcak teknedekiler mefta olucak. Ama Koreli hatun kurtulmuş olucak birşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 adanın taşınmasını sembolik bi olay olarak düşünmüştüm ben ama neyi sembolize ediyo henüz ona kafa yoramadım bence durum öyle bişi olcakki o bot kalcak sadece ellerinde ve 6 kişinin dönmesi gerekcek zaten locke kalmaya dünden razı,rose ve bernardda kalır,sawyerda kalıcak gibi gözüküyo kate'e söz verdirtcek ama o ailesi öldüren adamı bulması için tarzı bişiler olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 zaidral said: sun'in babasiyla widmore'un is ortakligi vardi yanilmiyorsam. işte böyle bişey var gibi geliyor sun ikiniz sorumlusunuz diyor biri sensin diyor ee diyer ölmesinde sorunlu kim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 4x12 Şimdi,üstte denilmiş.Bence de tekne havaya uçacak ve sadece bu altılı kurtulacak.Benim asıl gözüme batan nokta ise Linus'un bir iki bölüm önce flashforwardlarda kullandığı o silahını "şunu biraz tutarmısın" diye Locke'a verişiydi.Yani bu demektir ki bunlar yine bir araya gelecek,aksiyon var ileri ki bölümlerde, Bölüm öyle bir yerde bitti ki,kesin yine çatışma çıkacak.Asıl merak ettiğim bir diğer şeyde,Desmond'a ne olacağı.Ölmesin, Anlamadığım niye sadece altımız kurtulduk diyorlar,tamam adayı koruyorsun vs. belki de öldüler dersin,bir tek biz hayatta kaldık dersin. Neyse,2 bölüm kaldı sanırım,bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar