Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oha benjamin köpeğini saldı lan oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 uzun süre sonra lostta güzel bi bölüm izledim. oh. türkçe olayı da gülümsetti valla izlerken, 2-3 kez sarıp tekrar dinledim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 constant sahibi desmond ben'i öldürcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Türkçe biliyör musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Yanlız " türkçe biliyo musunuz ? "dan sonra yaptığı harekette baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hayir o degil de sen nerden biliyon turkce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 dayanamayıp spoilerlardan birini açtım, türkçe muhabbetini gördüm.. yarın akşama izlemeliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben o türkçe olayını duyunca anlamadım,burda görünce fark ettim :P 409 bence said in karısını ben öldürttü, said buna katılsın diye. giderken pis pis sırıtması ondandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Fistan said: oha benjamin köpeğini saldı lan oha oha Hakkaten ora nedir oyle kumanda odası var adamın içerde ne yaptıysa artık uzeri komur ocağından çıkmış gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Benjamin zaman makinesi gibi birşeye giriyor ya da Des gibi geçmiş-gelecek yolculuğu yapabiliyor. Otele gittiğinde tarihi duyunca gulumsemesi doğru geldiğini gosteriyor bence. Ve sanırımm kutuptan felan geldi adamdan duman çıkıyordu ve kürk giymişti resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 vay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sayid the no-lifer kimse mi dikkat etmedi ama baya bi koptum bolumun aksiyon dolu atmosferinden ben su sahnede. sayid diyor ya I HAVE NO LIFE! sdfdsf off I'm Sayid Jarrah, ex-torturer and no-lifer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kaç bölüm kaldı bu sezonun bitmesine? 7 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Abi Sawyer'ın "Get back inside" sahnesinde deli gibi gülen bi ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: ben biliyırum ama pratiğe ihtiyacım var. sana mı dedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ya deseydin? bide öyle düşün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sayid'e acıdım :( izlerken ister istemez kendimi özleşleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 16 bölüm değilmiydi bu sezon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ya kafama takıldı Teskalemba arabik? diyor bir de Türkçeden önce ya da sonra o ne demek oluyor? Arapçayla ilgili birşey ama, arapça desen olmaz bu herifler zaten arapça konuşmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ya işte farklı dillerde "bu dili biliyormusunuz"tarzı soru soruyor elemanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: ya deseydin? bide öyle düşün bakalım. yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kaç bölüm kaldı lostun bitmesine onu de bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Valla > burada < 13 bölüm gösteriyo yani 4 bölüm kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ya sokacam nedir bu 13 bölüm sevdası, Journeyman ve Chuck'i DVD'ye atacam 12 bölüm sığıyor bir DVD'ye,1 tanesi dışarıda kalıyor.Gidip tek bölümü boş CD'ye yazıyoruz,öldürecem bunları en sonunda yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar