Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

widmore ve blackrock

penny nin babasi gunlugu alarak falan blackrocki ariyo, ordan adaya ulasmayi planliyo. hatta 2. bolumdeki ucagi bulan christiana I gemisi pennynin babasi tarafindan yollaniyo. find 815 oyununda aciklanmisti bunlar. talbot diye bi adamin cantasindan maxwell-group a division of widmore company diye dosya cikiyoda, bi yerdede is verenlerim gunluge sahip/yerini biliyo gibisinden konusuyodu.
ben sonuna takildim bolumun. adam notlari karistirirken, if things go wrong desmond hume is my constant yazmis. onu acaba desmond gecmise gidip zamanla oynadigi icin daha yenimi farkediyo karistirirken yoksa adamda zamanda stuck bi haldemi. yani bolum sonunda ya daniel inda zamanda takildigini gostermek istemisler yada desmondin gecmisi degistirdigini anliyoz (cunku adam sanki defteri karistirirken o yaziyi ilk defa goruyomus gibi kaldi ole)

Sosyal ağlarda paylaş

Daniel'in Notu Üzerine

ya işte durumu fark ediyor,benim sabitim desmond olsun diyor.Adadan çıkarsa gideceği yer gemi,gemide sabiti olabilecek tek kişi de desmond.Geçmişte de tanışıyor vs. vs. O notta sonradan belirdi büyük ihtimal.

Ben demiştim önceki mesajımda,bence bu uçak kazasından niye sadece "6 kişinin" kurtulduğunun sebebi.Bu sabit geyiği yüzünden çıktıktan sonra ölmüş olabilirler.

Yani gaz verip veya kurşundan geçirip tüm adayı öldüreceklerine böyle bir toplu imha yöntemi daha mantıklı geliyor bana :)Minkowski'mi ne sonuçta o da adaya gitti,geri geldi ve çıldırdı,öldü.Hepsi buna maruz kalacak bence.

Sosyal ağlarda paylaş

adaya gidiş şekli

bu arada en önemlisi neden adaya denizaltı ile gittiklerinin en sabit kanıtı bize sunulmuş. her bölümü 2 kere izlerim, bir çıktığında ingilizce birde Türkçe altyazılı. kesinlikle ilk seferde birşeyleri kaçırmış oluyorum. Bunda da denizaltı sırrı çıktı. Denizin üstünden veya havadan gittiklerinde hep o fırtınamsı şeye yakalanılıyor. Ama altından giderseniz bir şey olmuyor. Dharma ve bir ton insanın neden denizaltıyla gittiğini şimdi anlıyoruz. yani Locke harbiden nefret edilecek biri olmuş adada. haklılar bildiğin.

2. olarak sondaki gülümseme tamamen duygusallığı arttırmak için. çünkü bir zamanda yaşarken diğerinde hep dalgın oluyor. telefon etme sahnesinde ikisinde de yaşıyor. bu da dizinin piyasa kısmı oluyor :) ama güzel yani sonu hele o cut kurgu cümle tamamalama olağanüstü mükemmel bir şey.

Sosyal ağlarda paylaş

* Black Rock'ın kaptanının günlüğü Tavard Hanso tarafından Baba Wildmore'a satılıyor bu bölümde.

* İlk bulunan hatch'in duvarında, "Known final resting place of Magnus Hanso / Black Rock" yazıyor.

* Orientation filmlerini yapan doktorun bahsettiği kişi Alvar Hanso, Magnus Hanso'nun torunu.

Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
son bölümü seyretmeyenler hiç bakmasın.

http://www.delicezeytin.net.nyud.net:8080/?page_id=272

Abi bu site ne böyle hakkaten.

Bunu yazabilmek için birisinin senaryoyu çalmış olması lazım.

Edit: Ayrıca bunu yazan yabancı, birisi çevirmiş bizden :p
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
son bölümü seyretmeyenler hiç bakmasın.

http://www.delicezeytin.net.nyud.net:8080/?page_id=272

ehem şimdi ortalarda dolanan 328729834 tane lost senaryosu var.
bu yazının sonunda yazan olaylar gerçekten olursa diyebilceğimiz tek şey var bunu yazan adam gerçekten senaryoyu çalmış.

E OHA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...