Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 @MrLevie Black rock rousseau'nun gemisi değil. o gemi başka gemi. ha tabi rousseau belkide blackrockla gelmiştir. lost bu herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 widmore ve blackrock penny nin babasi gunlugu alarak falan blackrocki ariyo, ordan adaya ulasmayi planliyo. hatta 2. bolumdeki ucagi bulan christiana I gemisi pennynin babasi tarafindan yollaniyo. find 815 oyununda aciklanmisti bunlar. talbot diye bi adamin cantasindan maxwell-group a division of widmore company diye dosya cikiyoda, bi yerdede is verenlerim gunluge sahip/yerini biliyo gibisinden konusuyodu. ben sonuna takildim bolumun. adam notlari karistirirken, if things go wrong desmond hume is my constant yazmis. onu acaba desmond gecmise gidip zamanla oynadigi icin daha yenimi farkediyo karistirirken yoksa adamda zamanda stuck bi haldemi. yani bolum sonunda ya daniel inda zamanda takildigini gostermek istemisler yada desmondin gecmisi degistirdigini anliyoz (cunku adam sanki defteri karistirirken o yaziyi ilk defa goruyomus gibi kaldi ole) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Daniel'in Notu Üzerine ya işte durumu fark ediyor,benim sabitim desmond olsun diyor.Adadan çıkarsa gideceği yer gemi,gemide sabiti olabilecek tek kişi de desmond.Geçmişte de tanışıyor vs. vs. O notta sonradan belirdi büyük ihtimal. Ben demiştim önceki mesajımda,bence bu uçak kazasından niye sadece "6 kişinin" kurtulduğunun sebebi.Bu sabit geyiği yüzünden çıktıktan sonra ölmüş olabilirler. Yani gaz verip veya kurşundan geçirip tüm adayı öldüreceklerine böyle bir toplu imha yöntemi daha mantıklı geliyor bana :)Minkowski'mi ne sonuçta o da adaya gitti,geri geldi ve çıldırdı,öldü.Hepsi buna maruz kalacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 blackrock Blackrock olayını açıklayabilir mi birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 adaya gidiş şekli bu arada en önemlisi neden adaya denizaltı ile gittiklerinin en sabit kanıtı bize sunulmuş. her bölümü 2 kere izlerim, bir çıktığında ingilizce birde Türkçe altyazılı. kesinlikle ilk seferde birşeyleri kaçırmış oluyorum. Bunda da denizaltı sırrı çıktı. Denizin üstünden veya havadan gittiklerinde hep o fırtınamsı şeye yakalanılıyor. Ama altından giderseniz bir şey olmuyor. Dharma ve bir ton insanın neden denizaltıyla gittiğini şimdi anlıyoruz. yani Locke harbiden nefret edilecek biri olmuş adada. haklılar bildiğin. 2. olarak sondaki gülümseme tamamen duygusallığı arttırmak için. çünkü bir zamanda yaşarken diğerinde hep dalgın oluyor. telefon etme sahnesinde ikisinde de yaşıyor. bu da dizinin piyasa kısmı oluyor :) ama güzel yani sonu hele o cut kurgu cümle tamamalama olağanüstü mükemmel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 son bölümü seyretmeyenler hiç bakmasın. http://www.delicezeytin.net.nyud.net:8080/?page_id=272 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ZaugnaKhaldun oha diyorum abi.. Neler yaziyor orada oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 teori super olsaymış. bi iki cümleyi tercüme etmemiş 2. sayfada süper komik duruyo ama hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 * Black Rock'ın kaptanının günlüğü Tavard Hanso tarafından Baba Wildmore'a satılıyor bu bölümde. * İlk bulunan hatch'in duvarında, "Known final resting place of Magnus Hanso / Black Rock" yazıyor. * Orientation filmlerini yapan doktorun bahsettiği kişi Alvar Hanso, Magnus Hanso'nun torunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ZaugnaKhaldun said: son bölümü seyretmeyenler hiç bakmasın. http://www.delicezeytin.net.nyud.net:8080/?page_id=272 Abi bu site ne böyle hakkaten. Bunu yazabilmek için birisinin senaryoyu çalmış olması lazım. Edit: Ayrıca bunu yazan yabancı, birisi çevirmiş bizden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Teori üzerine iyi de şöyle birşey var,gemidekiler 2010'dan geldi diyorlar ama bu bölümde gördüğümüz üzere gemideki tarih 2004, Başları güzeldi ama sonlarda cidden gereksiz bir teoriye dönüşmüş.Tabii olabilir,bu da çıkabilir bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Çok enteresan noktalara değinmişler ama bu kadar derin içerikli bir dizi olacağını sanmam. Benzer şekilde, aynı sitede, S04 öncesi bir Teori de var ki tamamen farklı. Aynı kişi / kişiler tarafından yazılmış mi bilemem tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 o verdiğiniz site ne yapmış öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Diyorum ya, Anca gelecek 2 sezonun senaryosunu çalan bir kişi böyle bir teori yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu teorinin doğru yanları olabilir fakat şimdi açıklayamayacağım bol miktarda açığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 önce yorumları okudum, bakmıyorum siteye :D sinir bozmasın, veya harbiden senaryoya ulaştılarsa spoiler olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bakma cidden, bakarsan bırakamıyorsun çünkü Lostpedia falan bunun yanında forumtr gibi kalır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bazı açıklar var evet o teoride. ama genel olarak çok düşünmüş arkadaş tebrikler. (orjinalini yazan yani, çeviren değil). ben daha az açıklı teori üretemedim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Black Smoke olayının son sezonda açıklanacağını söylemişti yapımcılar bi de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Lost 4x06 The Other Woman - ABC Promo 1 Lost 4x06 The Other Woman - Sneak Peek 1 LOST 4x06 The Other Woman Sneak Peek #2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu ayıcı kıza tilt oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yahu bu kadın kim? duyamadım gürültülü biyerdeyim açıklaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ZaugnaKhaldun said: son bölümü seyretmeyenler hiç bakmasın. http://www.delicezeytin.net.nyud.net:8080/?page_id=272 ehem şimdi ortalarda dolanan 328729834 tane lost senaryosu var. bu yazının sonunda yazan olaylar gerçekten olursa diyebilceğimiz tek şey var bunu yazan adam gerçekten senaryoyu çalmış. E OHA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ingiliz aksanini anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 teori üzerin teori çok fazla soruyu yanıtlamış. hala etkisindeyim. ama sonuçta ne var "kaderden kaçamazsın". hadhusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar