Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

jacob kim?

Recurring Role: L. Scott Caldwell (Rose Henderson Nadler), Mira Furlan (Danielle Rousseau), Tania Raymonde (Alex Rousseau), Blake Bashoff (Karl), Sam Anderson (Bernard Nadler), Lance Reddick (Matthew Abbadon), John Terry (Dr. Christian Shephard), Marsha Thomason (Naomi Dorrit), Fisher Stevens (George Minkowski)

Hurley açık seçik Jack'in babasını görmüş işte. Jacob = Jack'in babası mıdır? yada onun vucuduna mı girmiştir bilinmez ama Hurley'nin gördüğü kesinlikle Christian Shephard'dır

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
ya bir adam için birbirinizi vuracaksınız az daha,en sonunda alakasız biri çıkacak tartıştığınızla kalacaksınız.

Bekleyin yeni bölümleri kafa yormayın :)

iyide işin zevki bu zaten dark sonunda yanlış cıkınca da vay anasına helal olsun hiçbirimiz bilemedik lol diyip gülücez halimize =) ileriye yatırım yapıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

iki sevgili işte adlarını unuttum fak

onları çok çabuk harcadılar ya,bir anda saçma bir şekilde girdiler ama güzel bir bölümle gittiler.Ölümleri koymadı,aslında 2. sezondan falan böyle yavaş yavaş soksalardı,her bölümde görseydikte öldüklerinde böyle anasını satayım diyip yas tutsaydık.

Sosyal ağlarda paylaş

hadi bakalım

jacob doğa üstü bişi bi kere, her kılığa girebilir. ama daha ilginci jacob jack olabilirmiş bi teoriden gördüğüm kadarıyla. kaynağını hatırlamıyorum.

3. sezon finalinde geri dönmeliyiz diye zırlıyordu kate'e. jack zamanda değişiklik yapabildiyse, kendi yaptığı yanlışları düzeltmek için, geri dönmüş olabilir adaya ayrı bi zamanda. locke u kurtaran jacob'du sonuçta "yapacak işlerin var" diyerek. adadaki insanları kullanarak jack yaptığı yanlışları düzeltmek istiyor olabilir. ulan mantıksız da değil. zaten dizide mantıklı bişi yok.

hayır işin kötüsü jacob annem çıksa şaşırmayacam artık bu dizide, o kadar. bi john a "help me" demek yerine bana deseydin lan diye atar yaparım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...