Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bişi daha diyim dizinin en kötü acılış bölümüydü sıfır tatmin. 9 ay bekle sonra 41 dk öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 aynen hiçbişi vermedi bize=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 spo resim eh jackin babası olabilir de olmayabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Nerde görünüyor bu siluet yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hurley evin camından iceri bakarken görünüyo olsa gerek. Jacob'ın evi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yep fotoda brightnesi falan acın biraz hoş screenshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 jacob Haa o sallanan sandalyedeki eleman. Ben onu iskelet sandıydım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 köpük gibi bir bölümdü bilmediğim birşeyi açıklığa kavuşturmak yerine daha çok bilinmezlik yok manyetik olay bilmemne ne oluyor sora gidiyor yok oluyor falan ... 4 sezonun en kötü girişiydi bu ,yavaş yavaş diminish mi oluyor ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 farinal hangi arada söledi ki?sölese belirtirler acıkca,hurley bişi demeden,John Locke bilmemesi gereken bir bilgiyi tekrarladı ya hata yaptılar,yada cok derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ss alıcam diye anam ağladı play stop play stop eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sölemedi sölemedi eminim,Locke la diyalogu "gruptan nasıl ayrı düştün" oldu.Ve %100 ilk sorusuydu.Hurleyde ilk defa bişi söleyecekti ona ayrıyetten gercekten içerdeki jack in babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gilean said: ss alıcam diye anam ağladı play stop play stop eheh ss'e de gereken ozen gosterilmedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok biri hoş ss demiş o yeter uğraşmaya eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hurley jacob'ın evinde sandalyedeki adama bakarken bi anda biri çıkıp korkutuyo ya, hani sadece gözü çıkıyo falan. o kim olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kimsenin gözüne benzetemedim valla. ama cidden jacob jackin babası sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 4x01 bakın bence Jacob en sonunda bir beden buldu ve kendisi bir ruh olarak içine girdi. böylece de jack in babasının bedenine girmiş oldu. ayrıca orada çıkan göz de bal gibi John Locke'un gözü. Arada geçen zaman John Locke'un başından ne geçti bilmiyoruz. en son Walterı kullanıp John Locke'u çukurdan çıkarmaya çalışmıştı Jacob. sonra John Locke'u kullanıp Jack'in babasının cesedini eve getirtip içine girmiştir. hurley-charlie meselesine gelince... bence charlie adada ölünce gerçek hayatta resurrect oldu:) (spawn point neresi ki acaba:D) bunu neye dayanarak söylüyorum? hurleyin yanındaki elemanın charlieyi görmesine ve hurley e attığı tokattan. tabi reslendikten sonra ona özel güçler falan gelmiş olabilir. ortadan yok olabilme skilli almıştır belki. (tıpkı hatch patladığında desmondun başına gelenler gibi) edit: yalnız bi daha baktım da, göz mikael in gözüne benziyomuş. tabi bu yukarıdaki teorimi biraz çürütüyo. yalnız jackin babası da ne biçim bi takım elbiseye sahipse kaç gündür orda ceset takımda kırışık yok:D dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 levie abi yanlız hurleynin hayal arkadaşı da tokat atabiliodu hatırlatırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 @gilean tamam da diğer adam nasıl gördü bunu? psikopat diye demiycen heralde?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o adam locke olamaz saçları gözüküyo. ben hafif desmonda benzettim aslında ama pek mantıklı diil onun olması. yeni bi karakter de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 beyler şu ömlerin boku çıktı yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 spo bu arada sandalyedeki bariz jack'in babası. ekşi sözlükte gördüm bu resmi; http://cache.lostpedia.com/images/a/a5/Cap08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 net photoshop o..hd yayında bile kastım be abi yok öyle bişi..ya da körüz o da mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ya photoshop olması muhtemel de, adamın kravatı gözüküyor yahu bölümde daha ne yani? kaç tane kravatlı adam var adada?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Krusty nin koyduğu resim sezon 4 reklamlarında vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 spoiler zaten ayakkabı, takım elbise ve yüz yapısından kim olduğu gayet belli. kesin cekin babası ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar