Necro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Babam sabah kalkar kalkmaz hediyesini sordu biz bu gün olduğunu bilmiyorduk tabii bizi yemiş 17sine geliyormuş ayıp. her neyse bir fikriniz varmı ne alıyorsunuz 44 yaşında bir adama ne alınmalı radyo yayını falan gibi şeylerle ilgileniyor varmı güzel bi kulaklık tavsiyeniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 baba uzaktayken pek bi acı veriyor... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 gömlek.kravat. fiks hediyem benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Benimde bu sene Fiyakalı bir hediye almam gerekiyor. Yatırım yapıcaz :D [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:36 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 -selam mustafa, naber şekerim. -iyi hayatim sen -iyi iyi, nolsun coluk cocuk vs vs, babalar gunu diyorum, iyi bişeymiş -evet ya cok iyi bişedir -hihim -eerm -tamam tamam kutlu olsun bakalim. zorla kutlatiyosun adama! -ehuhu saol hediye alabilir miyim bilmiyorum da ayni sehirde olmicaz, üzüyor bu iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Geçen 3'li pijama seti aldım, malum havalar ısındı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 22 senedir birşey almıyorum adama babalar gününde. Anneler gününde babam da anneme alıyor birşeyler, beraber kutluyoruz. Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Kalite bir Kravat ve Gömlek en güzel hediye ciftinden biridir.Bizde genelde ailecek ikisini tercih ederiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Pasta yapıcam babama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 17 haziran mı tarih, bizim pederin alakası yoktur böyle şeylerle ama insan yaşlanınca daha bir önemsiyor sanki unutursak trip atar şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bişiler yapmak lazım (bkz:pamela spence) (bkz:kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 anneler gününde anneme bişi almadıgım için babalar gününde de babama bişi almicam. bu sene böyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 babalar gününde bi takım veya kravat gömlek alınır. anneler günündede küçük ev aletleri genelde fritöz filan.belirtiyim dedim asdfds (eternal abim olur)onuda belirtiyi madsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 pasta yapıcam ona^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Doğumgünlerinde falan kendi elimle birşey yapıp veririm genelde protre mortre gibi şeyler olabilir ama bu babalar anneler günün falan sevmiyorum. Bunlar baba ya da anne günü değil guccü verme günü oluyor yavaş yavaş d: Ama yine de bir pasta falan yapabilirim. geçen sene mantı açmıştım sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kızların işi kolay.bi pastayla bitiriyolar işi.ben herangi istediği bişeyi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ben şöyyle iyi elişi bi tavla istiyodum ama bulamadım. Varmı bilen satılan yer netde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 E ben pasta yapıyorum bu ne demek şimdi d: sen de yap alla alla. bi cheesecake yapmasına üşeniyosunuz sdf [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 00:22 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Harika. Annemin doğum gününden sonra babalar gününü de unutmuşum. Allah cezasını versin final gibi be. Gerçi sanırım kendi de unuttu lol. edit: ben salağım, ama mazur görün. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 03:33 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gidin öpün sarılın guzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yanınızda olduğu için ne kadar $anslı olduğunuzu söyleyin bir de sarılın üstüne yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 en büyük bomba bende heralde ben- kimle konuşuyodun tlefonda? valide- birazdan eve bi kaç akraba gelcek onlarla konuşuyodum ben - niye geliyolar ki ? valide- ... ben- duymuyomusun niye geliyolar diyorum valide- bugün anneler günü .. ben-pwnd!!1 *kaçarak uzaklaşır arkadan gelen terliği evade eder* [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 05:40 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: gidin öpün sarılın guzelce Abi babam bu haftadan trip yapmaya başladı bile ne alıyosunuz diye sevgi falan formalite :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: yanınızda olduğu için ne kadar $anslı olduğunuzu söyleyin bir de sarılın üstüne yeter. Evet, aynisini yapmak isterdim. Maalesef insanoglu basina bu denli kötü birsey gelmeden veya sevdigi insani kaybetmeden, anlayamiyor sevdiginin degerini her zaman. Anladigi zaman da gec olabiliyor. Hediye formalite geregi yoksa sadece. Illa hediye diyorsaniz da, birlikte vakit gecirebileceginiz bir yerlere götürün. baba - ogul/kiz konusun, güzel vakit gecirin, ben bunu tavsiye edebilirim kendimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hediyesini verdim tişört almıştım yalandan sevindi galiba daha yokmu dedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar