Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gor ampulu bas oyunu! ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 forgiver arkadasım meydanla sınırlı kalmıyor derken ..evinde destekleyenlerden bahsetmiyorum .. senin koydugun resimde sadece caglayan meydanının yuzolcumunu almısın . mitingde insanlar sadece o meydanda değildi . ben ne sahneyi gorebiliyordum nede konusulanları duyabliyordum buna ragmen yuruyemiyordum yurumeyi bırak kolumu kaldırcak kadar yer bile yoktu .. etraftaki butun caddeler insan kaynıyordu ara sokaklar bile ... hiç mi bakmadın resimlere gazetelerdeki .. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Akpye oymu ? Eskiden olanları, eski kitablardan okudunuz mu ? Yoksa sadece köşe yazarlarını mı okuyorsunuz ? Yönlendirilmeyin. Bu Forum portalının büyük çoğunluğu yönlendirilen. Gazatede okuduklarınızı satmayın. Satılan olmayın. Araştırın ve okuyun eskiden olanları o zaman bunları konuşmak güzel gelicek mi yoksa anında küfür edesiniz mi gelicek. Cahillik üniversite bitirmekle atılmaz. Allah zihin açıklığı versin. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 11:48 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Oğlunun gemisini "gemicik" diyip geçen, çiftçisine provakasyon dahi dense ananı al git diyen, oy almak için son 2 aydır ezikler gibi diğer patileri halka şikayet etmekten başka birşey yapmayan ha birde elimizde ne var yok satan bir başbakan bence oyunuzu hak etmiyor. Bugün onlara diyen yarın siz birşey için başbakana gittiğinizde size de aynısı diyecek onutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bende gemicik istiyorum. nedirki gemicik , ,tavukcuk , mısırcık, yumurtacık, paracık, dolarcık, akpcik,talibancık,barzanicik,arapcık daha ne cıklar [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 11:51 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Noyanh, yolların dolu olduğu bende biliyorum, daha önce bahsetmiştim zaten herneyse 80 metre nerde 500 metre nerde, hem akp mitinginde toprak alan dışındaki alanların boş olduğuna dair bir resim mi var öle kabaca farkı ortaya koymak için koydum resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Kime vereyim peki? Hangi partinin birbirinden farkı var? Hemen her partinin iktidar ya da ortağı olduğu meclisleri gördüm, AKP'den bir farklarını göremedim. Birinci parti geleceği için de oyumu AKP'ye vereceğim. Böylece iktidarda bir tane saçma parti olacak, saçma da olsa kararları hızlı alacaklar; ülkede, saçma sapan bir adamın kaprisi yüzünden heran erken seçime gidilebilir havası olmayacak. AKP çok acemi işler yaptı; ama en azından 4 senelik bir tecrübeleri de var. CHP ve MHP'nin yıllanmış bazı politikacıları dışında devlet idaresinde tecrübeli ekipleri yok. Ayrıca AKP iktidarda uzun bir süre kalırsa, ülkeye şeriat gelecek düşüncesinde olanların normalleşeceğini düşünüyorum. Böylece, sağcı-solcudan sonra dinci-laik meselesini de aşarız. Fazla bir yol kalmıyor ondan sonra, elbet bu ülke de bir gün kalkınır. şu an AKP ye kaşı solda CHP ve MHP nin ne zaman tek başına ya da güçlü bir koalisyonla iktidara geldini gördünüzde hiçbi farkı yok diyebiliyorsun. Şu 4 senede AKP de zengin holding patronlarını daha fazla zengin yapmaktan başka hangi icraatini gördün . ekonomi hakkında pek bilgim olmasada şu an halkın çoğunluğun durumunun daha kötü olduğu aşikar. hayvancılık ve tarım bitmiş durumda. ekonomi devamlı gelişiyor diyorlarda kardeşim , ülkemin bu 4 senede dış borcu çığ gibi büyümüş , eldeki her sene milyarlarca dolar gelir getiren büyük kuruluşlar özelleştirme adında genelde araplara peşkeş çekilmiş , yeni bulunan bir çok maden yine yabancılara peşkeş çekilmiş. Terör hortlamış her gün savaşmadan şehit veriyoruz. daha sonra Irak'a da girememizin nedenini ali babacan diye satılmış bir adamın 1 milyar dolar için ülkenin güvenliğini sattığını öğreniyoruz. Atatürk köylü milletin efendisidir demişken şimdiki başımızdakiler ; başbakanımız köylüye ananıda al de git, meclis başkanı kendisine soru soran köylüye şerefsiz , sağlık bakanının elini sıkmayan üniversite öğrencisine senin anan baban ceddin vatan haini diye hakaret edip hapse attıran insanları hala başımızda görmek istemiyorsak evet biz körüz ya da aptalız . Belki sizin gibiler hakettiğiniz gibi bu insancıklarla yönetilmek istiyosunuz fakat ben daha edepli konuşmasını bile bilmeyen bu 4 yıl içinde şahsi malvarlıklarını kaç kat arttırdıları meçhul olan insanların türkiyeyi yönetmesini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 5 yıl daha AKP... Bilal yön değiştirmiş, artık havacılığa başlayacakmış... Alalım 1-2 uçakçık garibana... Hadi bir el verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 AKP'yi dolandırıcılıkla suçlayıp Koray Aydın gibi birini çıkaran MHP'ye oy vermek bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 chp ve mhp koalisyonu bu ülkenin göreceği son hükümet olur herhalde. ya yıkarlar türkiye'yi ya da iç savaş çıkar kesin. pozitif ve negatif kutup yanyana gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nasıl gelmez. tersler birbirini çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Asil birileri kendi hastalikli din anlayislarini milletin bogazina tikmaya calismakta israr ederse cikar ic savas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hic bir parti iyi degil benim gozumde su anda ama chp kotunun iyisidir. ayrica akp sadece calsa gene iyiydi, adamlar ulkeyi parca parca satti. adamlar en son otoyol ve kopruleri ozellestirmekten bahsediyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 "ulkeyi parca parca sattilar bohuuuuu" lafini duymaktan baydim artik. bide otoyolu satsinlar nolcak. adam otoyolu sirtlayip ulkesine geri mi donucek lol. unutmayin bir ulkede ne kadar az memur olursa o kadar iyi. kore ornegi iyi bir ornek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ama işte sen bu özel girişimleri denetleyen yasaları da çıkarmazsan bi anlamı kalmıyo. bu otoyol vs. in özelleştirilmesinin sonu boğazlarda, tedirginlikte ordan kaynaklanıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hangi yasalar cikmamis? cikmamissa hata var orda tabii de, ben duymamistim, acsana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 anamızı satıp gideriz biz de. Aman pardon ya anamızı alıp gideriz ülkeden? Nerden gidelim? Sayın APO'nun yanına mı gidelim İmralı'ya? Gerçi o da Türkiye oluyor. AB kucak açar mı ki bize, ama terörist de değiliz sıradan vatandaşız? Nerde yaşayacağız? Yok yok gidip bir bardak su içeyim. Rahatlarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yanlışım olabilir uzmanı filan değilim sonuçta kendim okuduğum yasalara göre anlayabildiğim kadarıyla yorum yapıyorum birazda. eğer yanlışım varsa düzeltin lütfen. son hali şuradaki 8. madde olan 4046 sayılı kanunun 22. maddesinde diyorki: said: "Madde 22. — Özelleştirme programına alınan kuruluşlarda (iştirakler hariç) ilgili kuruluş veya İdare tarafından istihdam fazlası personel belirlenmesi ya da bu kuruluşların kısmen veya tamamen satışı nedeniyle kamu tüzel kişiliğinin sona ermesi, devredilmesi, küçültülmesi, faaliyetlerinin durdurulması, kapatılması, tasfiye edilmesi halinde; bu kuruluşlarda programa alınma tarihi itibarıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi olarak veya sözleşmeli statüde çalışmakta olanlar ile iş kanunlarına tâbi olarak görev yapmakla birlikte toplu iş sözleşmesi hükümlerinden yararlanmayan genel müdür, genel müdür yardımcısı, teftiş kurulu başkanı, kurul başkanı, daire başkanı, müessese, bölge, fabrika, işletme ve şube müdürü, müfettiş ve müfettiş yardımcısı, müşavir ve başuzman unvanlı kadrolara atanmak suretiyle görev yapan personel, kamu kurum ve kuruluşlarına nakledilmek üzere yukarıda belirtilen işlemlerin tamamlanmasından itibaren onbeş gün içerisinde İdare tarafından Devlet Personel Başkanlığına bildirilir." yani anladığım üzere bütün kilit pozisyonları dilerse(ve toplu iş sözleşmesinden yararlanmıyorsa) çıkarma hakkına sahip yeni girişim. bence burda en azından bi müfettiş ve müfettiş yardımcısı devletin kadrolu çalışanı olmalı, bu kadar mutlak hakimiyet verilmemeli diye düşünmekteyim. tekrar dediğim gibi, düzeltin lütfen eğer yanlışım varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tehlikenin farkında mısnızsdsdjsgd forza şeriat ahahha said: 1- Oy verecek parti yok be aga. - yanlış akp var 2- Deniz Baykal CHP'yi yedi bitirdi. - en azından bölmeden yönetiyor 3- AKP birinci parti olacak, anketlerde bile %50'yi geçiyor. - akp birinci parti olcak şüpheniz olmasın, yüzde 44.3-46.7 - antimodes52: 22 temmuz seçimlerinden sonra bak nasıl bildim diye ego tatmin etmek için bir yüzde sallıyorum, bi mesaja daha bir yüzde yazmıştım ama onu aramaya üşeniyorum bu topicin başlığını unutmam diye bi de buraya yazayım dedim, link vermek filan kolay olur slm gençlik, gg olmus diğer partiler, oy verecek partileri görmek isterdik burada bold kısma dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Area 51 i arıyorum ben, bugün şüpheli şahıslara çok rastladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kısır kalırsınız işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 forgiver nokta atışı yapmış evet.helal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bravo. camiler kışlamız bu saatten sonra. minareler de şey olsun. nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar