Masteis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bundan önce kız arkadaş mevzularımı anlatmıştım fakat ayrıldığımızı yazmak istesemde yazamadım düşündüm artık küfretceksiniz... Sevgili Erkut, yani ben. Kimdir bu gariban? Hmm... Düşünmeye pek gerek yok. Tek kelime ile sadece oyuncak diyebiliriz. Arada bir eğlencelerimiz olur, 3 araba dolusu insan bi yerde konaklar alırız içkilerimizi sabahlar eğleniriz kafamızıda oluruz. Herşey güzel geçer, çok sevdiğim bir ortamdır. İlk kez aşık oldum ve hala aşığım yada aşıktım şuan duygularım karman çorman. Kimdir o? İsmi seval... Güzelliği değil saflığı özeldi, o sessizliği. Masumiyeti... Ayrılmıştık, kendi istemedi diye. Kabul ediyorum bendede suç vardı ama sorun şu ki daha çok o istemedi çünkü çok fazla tip peşinde koşan bi kızdı. Şöyle bir gerçek var, karşımda ki kişi beni ömür boyu sevse tipti carttı curttu ayrımcılık etmem bende severim. Tipe önem vermem. Ama o bunu anlamıyor, arkadaşlarıda vaktinde beni uyarırdı o kız bu konularda biraz odun diye. Neyse olayın kısa hikayesi şu : Gene böyle bir party düzenleniyor, sevalle son kez konuşma gereği duydum belki geri döner diye. Ama sonuç HAYIR oldu. Onun arkadaşları benle konuşurken kendisinin çok aptal biri olduğunu söyledi ki benim gibi bir sevgiliye sahip olmalarınıda çok istediklerini söylediler(ki beni değil bu arada kankamlar). Herkes bilir sevale olan sevgimi, büyüklerim bile bilir yani bilmeyen yok... Ve 4 yıllık arkadaşım, canım diye sevdiğim arkadaşım geldi ve dediki sevalle konuşuyoruz fakat zoruna gitmiyor dimi falan yaptı. Yok dedim sildim ben sevali sorun olmaz artık dedim(yalan söyledim nasıl silebilirim?). İyi dedi, ardından gene geldi ve dedi ki onla bir gecelik ilişki yaşıcam. Durdum sinirlendim ne bok yerseniz yiyin dedim umrumda değil. Ardından ağladım neden bilmiyorum. Babam öldüğünde ağlamamış biriyim, ama o an ağladım kendimi çok kötü hissettim. Şu güne kadar yediğim kazıklardan mı yoksa 4 yıllık arkadaşımın pezevenk, sevdiğiminde bir or.spu olduğunu anlayınca mı? İçki içmeyi aslında pek sevmem ama o an öyle bi gariptim ki gözlerimi açıp kapayınca elimde boş bir bardak buluyordum ve tekrardan dolduruyordum. kavga çıkartmayı düşündüm sonra gene erkut moduna girdim değmez dedim. zaten ne geldiyse başıma hep değmez diyip acıdığımdan geldi başıma... Neden ben? Benden kötü durumda olanlar var biliyorum fakat neden ben? Neden o kişilerin arasında bende dahil oluyorum? gerçekten çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kötü durum cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 En acıtanlardan en sevdiklerinden yedigin darbelerdir.Bizde yedik zamanında.Akıllandık ( en azından oyle oldugunu umuyorum).Bundan çıkartılcak en yuzeysel sonuç kimseye gerektiginden fazla deger vermicen , versende kesinlikle gostermicen.Gosterirsen bole kafana ederler afedersin. Takma desem olmaz , unut desem boş.Geçen zamanını guzel bi meşkaleyle doldur diyim en iyisi.Kafanı yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 neden sen hmm adin erkut oldugundan olabilir umut sarikaya karakteri adi gibi erkut erkut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 1-2 böyle bişey oluyo, çok acıyor. Sonra ilerde bişeycik olmuyor. Bağışık oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 şimdi sen sırf bunu yaşadın diye hayatında kimseye önem vermemeyi ve bu şekilde üzülmemeyi deneyebilirsin. gerçekten empati yapınca bunu yapmanda hiç bir sakınca yok gibi gözükse de yarın öbürgün bi kızla tanışacaksın ve ona değer vermek istemiceksin. ama o bütün saflığıyla seni sevicek, hayatının kadını olacak belki de ama sen bunu göremeyebileceksin. o yüzden unut gitsin demek ve bunu anlayışla karşılamak zor ama öyle. unut gitsin. ondan önce ne isen öyle olmaya çalışmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: İlk kez aşık oldum bundan işte. 4-5. kere de sormazsın zaten bu soruları. 10-12 de aşk meşk yalanmış onu da anlarsın ama arada nasıl 10-12 oldu onu sorarsan testislerini aldırmanı tavsiye ederim. bu arada sevalle bir gecelik ilişki yaşamayı düşünen arkaşın adresini ver ben bile ayar oldum ipneye burdan. amma hata sende, çakacaktın ağzına burnuna bu elemanın seval aşkına. ne sinir kalır ne stres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bu sevallerde var bir sorun. Ben de birisinden baya bir çekmiştim. İsmi görünce bile bir "noluoz lan" moduna girdim harbiden. Valla ilişki konusunda artık pişmiş ve dibi tutmuş birisi olaraktan söyleyebilirim ki, yapacağın bişi yok. sadece senin başına gelmiyor. Bir sürü kişinin başına geliyor. Senin bahtsızlığın burada ilk defa aşık olduğun birisinden böyle bir hareket görmen olmuş. Ne o arkadaştan ne seval denen kişiden hayır gelmiceği aşikar. Değmiyor ama insan yine de üzülüyor. Kasma kendini boşa üzülmeyeyim diye, ikisinide görmessen 1 aya bişiyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 o değil de baban üzülürdü o göz yaşlarına. diyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 harbiden seval sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 şimdi kalktım, midem bulanıyor başım dönüyor ve kusmak istiyorum. berbat bir içindeyim. yorumlayan herkese teşekkür ettim. ilk kez aşık olmak konusunu şöyle açıklayayım, kızlarla aramda geçenler hep nasıl oldu diyim böyle dost, arkadaş türündeydi. Yardım ederim, yardım ederler, muhabbet ederiz dertleşiriz vs.vs. Bir kız peşinden hiç koşmadım, hiç bir kıza aşırı yakın olmadım. Ne olduysa bu sevalle oldu. üzülürüm üzülürüm 4 yıllık arkadaşımın ağzının dağılacağına üzülürüm. dün baya bir düşündüm herkesin dediği doğruydu ben salaktım. 3 kuruşluk birisine 5 kuruşluk değer verirsen o seni 1 kuruşa satar diye. Aynen öyleymiş. Gereğinde sesimi çıkartmazdım ayıp ediyorsun lafını mı ederim derim kalp kırmaz iyilik yapardım. şimdi anlıyorum ki milletin ağzına etmek lazımmış. kavga çıkartmayı sevmem şu ana kadar adam gibi 5-6 kavgam oldu onlardada başım belaya giriyordu gene çıksın hiç istemiyorum çıkartmaya çalışanıda sözle durdurmaya çalışıyorum ama hata yapıyormuşum. ağızlarına 3-4 çakıp susturmayıda bilmek varmış. içimde ki bir çok his nefrete dönüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ortamı alevlendirmek gibi olmasında 4 yıllık arkadaşın dediğin adam eğer böyle bir şey düşünebiliyorsa, sen onun için 4 yıllık arkadaş değil olsa olsa "4 yıldır ortamlardan tanıdığım çocuk" falan olabilirsin. Arkadaş arkadaşa bunu yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Nefret etmeye başlamak iyidir. Ama söyleyebilirim ki nefret ile aşk arasında çok ince bir çizgi vardır. Dikkatli olmak lazım. Bir de kavga olayları sende hiçbişi çözmicek yani. Gidip "arkadaş" sıfatındaki yaratığın azını burnunu dağıtsan sende anlık bir rahatlamaya yol açıcak. Ama şu konuda haklısın, insanlara iyi davranan değil, kötü davranan gözde oluyor. Anlamış değilim bu mantığı halen ama ne yazık ki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 O arkadasi cok iyi bir dovmek lazim. Tek basina da yetmez ama birkac "arkadas"ini topla, cidden agiz burun birakmayin. Bu ne lan ayiptir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 azını burnunu kır elemanın.Sonrada zoruna gitmiyor deil mi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 gelip sana nasıl sorar seval'le bilmem ne yapcam diye yoksa bi insan. sende git naparsan yap nasıl dedin anlayamadım. kişiliğinin zayıflığından kaynaklanıyor bunlar gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 damardan olabilir de baya sinirlendim "abi senin annenle baban ayrıydı dimi, izninle annenle temasa geçicem de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ezikmiyim? evet. kişileri kırmak istemiyorum, ses çıkartmam genelde fakat kükremekte istemiyorum kükredim mi benden kaçıyorlar. Kızla aram çok berbattı bi an onada sinirliydim ağzımdan çıkıverdi. Ama bu olay sözle bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kükre kaçmasından korkma insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kızı hala sevdigini soylemeliydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 arkadaşları iyi seçmek lzm tabi seçtikten sonrada senin sevdiğin hoşlandıgın taze ayrıldığın insanlarla bırak cıkmayı, yanyana yürümemesi için arana mesafe koyucaksın hatice mi ayşe mi neyse çevrendeki butun arkadaşların onun senle oldugunu bilmesi ve uzak durması için onceden tavrını koyucaksın böyle durumlarda.4 sene boş arkadaşlık yapmışınız yani kız konusuna gelince.o kız la cıktıgın süre boyunca seni defalarca aldattıgını söyleyebilirim.acı ama gerçek kükre kaçsınlar.nasılsa geri gelirler.ama sen hıı mıı yaparsan kimse ciddiye almaz.agız burun kırmak gerekiosa git kır.aşık oldugun kız için kavg aetmiceksen ne zaman kavga ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bence sevdiğin insanları seçerken "masumiyet" vs gibi kriterlerine daha fazla dikkat et. masum insan yoktur,ama dürüst insan vardır.önemli olan adam gibi olanına bağlanmaktır,dikkat etmek gerek. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 düşenin dostu olmaz. arkadaş ortamına çeki düzen vermelisin, gerekirse o ortamdan kendini soyutlamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 herkesle konuştum... ve şuana kadar 4 kişi bana aynı şeyi söyledi. Hayatından 2 gurursuz insanı çıkartmış oldun bence mutlu ol dediler. Kavga etmek onların seviyesine düşürür, 2 laf sok çık dediler. Vuramazsam o çocuğa içimde kalır. ne yapcağımı şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 o arkınla bütün ilişiğini kes bence, ararsa açma mesaja cevap verme, görürsen görmemezlikten gel vs. eski kız arkınla ilgilide onu bi daha arama sorma, hiçkimseyede sordurtma o napıo diye çünkü eninde sonunda öğrenir senin onu sordurduğunu. bırak ne hali varsa görsün, sende kurtulduğuna şükret. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah bizleri böyle insanlardan korusun. İnşallah sende en kısa zamanda gerçekten kurtulmuş olduğunun bilincini kavrarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar