Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Efes...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hep aklımda olan birşeydi bu.Tuncay Özilhan Beşiktaş'lı keşke birleşseler diyordum.Fener Ülkerle birleşti tozunu attı ortalığın.
Bu sene gerek Beşiktaş yönetiminin başarısızlığı ve Ülkerle birleşme Beşiktaş ı baskette geçen seneye nazaran kötü yaptı.

Şimdi dev ortaklık gündemde.Geçenlerde Hıncal Uluç yazmıştı.Beşiktaşla Efes birleşsin TBL efsaneye dönsün diye.
Bu arada Gs vestel ile görüşüyormuş.

Tuncay Özilhan Fener Ülker ortaklığından sonra doğan gücü görünce Beşiktaş a sonunda teklif önermiş.
Fakat Tuncay Özilhanın annesinin vefatı nedeniyle şu an askıya alınmış proje 1-2 hafta içersinde netlik kazanacakmış.

Tuncay Özilhan ın
"Beşiktaş basketbol takımının geçen sezondaki durumu herkesten çok beni üzdü. Efes Pilsen birleşmesi olmasa bile Coca Cola, Adel, Kia, Mc Donald's, Alternatifbank gibi holdingimize bağlı firmalarından biriyle ortaklık yapılabilir. Bu ortaklığın neticesinde en azından Efes Pilsen gibi güçlü bir ekip oluşturabiliriz" dediği öğrenildi.

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 22:28 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Efes'in basketbol takımının birleşmesi sadece hayal olur benim gözümde.

Efes Pilsen Ülker,Tofaş gibi bir kulüp değil.
Avrupa'daki en başarılı kulübümüz ve tarihi gerçek başarılarla dolu bir kulüp,efsane ya daha ne olsun.

Herşeyiyle Efes Pilsen şuan Türkiye'nin en iyi basketbol takımıdır.Beşiktaş'i geçtik yurt dışından takım gelse birleştirmezler eminim,birleştiren denyodur,hıyardır,öyle birşeydir.

Ha ama diğer seçenekler mantıklı,büyük bir şirketle anlaşılabilir.Ülker'den daha iyi olacağı kesindir,ama Efes'le birleşme hayaldir herkes için,

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 00:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
muhtemelen yalan haber

ama olsa fena olmaz.

efesin adam gibi taraftarı yok. beşiktaşın da taraftarı futboldan çok baskete daha uygun bence ortalamanın üstü takımla akatlarda çok etkili oluyordu

ancak yine de efes böyle birşeye yeltenir mi bilmiyorum. sonuçta fenerbahçe ülker düzeyinde olmaz gibi geliyor bana çünkü orada ülker fenerbahçeye katıldı takımı yöneten fenerbahçe yönetimi. bizde birleşme olursa beşiktaşın bu yönetimi efesi de batırır
Mesaj tarihi:
ya efes'in herhangi bir takımla birleşmesi türk basketbolunun bitişidir benim gözümde.

Şuan Türkiye Basketbol Ligi'ni sadece Efes Pilsen sırtlamış durumda.İster Ülker neydi diyin,ister Fenerbahçe sırtlayacak,isterseniz Telekom Avrupa'da bla bla, diyin.

Hangi takım Efes gibi efsanelere imza atmıştır? Hangi takımımız Avrupa'da Efes kadar başarılı olmuştur ? Hangi takımımız Efes kadar yıldız diye adlandırdığımız oyuncu çıkarmıştır ?

Ülker tarihi boyunca Efes'in yarısı olamamıştır,olamayacakta zaten bundan sonra :)

Bu haber bana kalırsa tamamen bir hayaldir.

Şurası kesindir ki Beşiktaş'in yeni bir sponsora,herşeyden çok yeni bir yönetime ihtiyacı vardır.
Mesaj tarihi:
said:
said:
olsa bile ismi besiktas efes olmasın bence çok itici oldu isim nedense kulağa hoş gelmedi

fenerbahçe ülker çekici yani sdfdsf.

bu laftan bu anlamı çıkardın ya helal valla
Mesaj tarihi:
fenerbahce ülker ismi harika besiktas efes mi kötü dedim ben fenerbahce ülkeri oldum olası sevmedim fenerbahce olması gerek bence besiktas kola turka kötü gelmiyor kulağıma ama besiktas efes geliyor
Mesaj tarihi:
said:
ombakkombak
üye [şikayet et]
§ 05 Haziran 2007, Salı - 00:45 [ özel msj ]
Efes resmen Fener e yattı. 100. yılda Fenere yamuk yapıp taraftardan bira boykotu yememek için yattılar.
yok ya birleşemezler bira boykotu yememek için:)
Mesaj tarihi:
takımlar şirketlerle birleşmesin, sponsor olsun ama isim haklarını kesinlikle vermesin. hiç yakışmıyo 100 yıllık kuluplerimize basarı getirecek diye. stat ismini satarsın, tesislerin ismini satarsın ama kendi ismini satmamalısın.
Mesaj tarihi:
Birleşmesi Fener-ülker e nazaran tabiki daha zor çünkü Efes potada 30yılı aştı.
Büyük başarıları var Koraç kupası aldılar.Sayısız şampiyonluk.Çok köklü bir takım.Bu yüzden birleşirlersede Efes yönetimi devralmalıdır Beşiktaşı.
Yıldırım Demirören efesi bile satar belli olmaz bu adamın işleri.
Mesaj tarihi:
Ya mesela geçen haftalarda CNN Türk'te Efes Pilsen Basketbol Takımı'nın tarihi vardı.2 hafta 2 bölüm şeklinde yayınlandı.İzleyenleriniz varsa eğer bu takımın birleşmesi Türk Basketbolu'nun bitişidir yorumunu çıkarabilir,aynı benim gibi.

Mesela şeyi çok sevdim,alt ligde kuruluyor.Her sene üst lige geçiyor ve 5. senesinde sanırım 1. Lige çıkıyor ve çıktığı ilk sene şampiyon oluyor.Çıktığının 2. senesinde de birinciliğe giderken fedarasyon oyunlar oynuyor ve şampiyon olmalarını engelliyor resmen ve 2. yapıyorlar.Hatta lig bitmeden daha hiçbir şey belli olmadan 2.lik kupasını vs. veriyorlar.

bunu niye yazdım bende bilmiyorum,kısacası bu birleşme olmaz :)
Mesaj tarihi:
bana olabilir gibi geliyor bu birlesme efes artik yawaş yawaş basketbolu finanse etmeyi birakacak gibi, o kadar sene tek takım olarak temsil etmesine ragmen turkiyeyi hala taraftar kitlesi olusamadi duzgun maclarinda, son bi kac senedirde o kadar isim adam getirmiyorlar zaten.
Mesaj tarihi:
taraftar olmadan koraç'i aldılar ama,bana kalırsa taraftarsız gayet ilerleyebilir takım.Avrupa maçlarında her takımdan,her kitleden taraftar geliyor maçlarına genelde.Türkiye'de zaten taraftarsız bile başarılı bir takım.

Gerçi bu sene Efes-Telekom maçına gittiğimizde bunu fark etmiştim :) Toplamda 200 kişi falan vardı Efes tribununde,bizim tarafta ise 800 kişi mi neydik.Deplasman maçıydı bu Telekom için :)
  • Yeni Oluştur...