Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pasha bulabilirsen eğer hemen üye olup bütün davetiyelerimi istediğiniz kişilere verebilirim. yani beni invite eden 5 davetiye kazanıcak öyle hesaplasın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dheeyyy bende davetiye istiyoree [email protected] öpüyorae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mumu said: pasha bulabilirsen eğer hemen üye olup bütün davetiyelerimi istediğiniz kişilere verebilirim. yani beni invite eden 5 davetiye kazanıcak öyle hesaplasın ehe malesef yok ole bi dunya :) bizim serverda chat e bakan herkes harcamis davetiyeleri yada kendi arkadaslarina sakliyolar. malum yaz geldi millet tatile falan cikmaya basladi, serverlar bosalmaya baslarsa yeniden davetiye verilir heralde, o zaman yolliycam herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 server 1000 kişilik ne zaman girsem 100+ online var. güzel oran bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hala sıranın başındayım unutmayalım beni =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sürekli 15 şut - 4 şut falan oluyo ama yine de 4'de 1 tane atıp yeniyolar sinir oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 herifin teki şiir yazmış. I hate this game! I hate this game, I'm just giving up. I either can't score, or I can't shut up shop. I remember the day, it was easy to win. My keepers would save and my strikers would grin. The midfield was strong, the center-backs mighty. Now they're pushed over like girls in a nightie. Then just when you think this poor draw is the worst. Along comes the horrible corner goal curse. They think it's all over, it is for my team. Winning my league is now just a dream. I'm closing the doors, the fans giving in. No wait I just scored, let's go for the win. My captain is cruising, the team's on a roll. This season's not over, I still have the ball. Chance after chance, save after save. They can't stop me now; it's time to be brave. It's now 3 up top, all play in their half. He was never offside ref, you're having a laugh. He's blown for fulltime, my last chance has gone. It's really unfair, but good game and well done. I'm really quitting now, that's it, game over. I once loved this game, but now I just loath her. I should've won easy; it's the code that's to blame. Oh, who am I kidding, let's play one more game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ehua süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bunlar da çıkartacaklarsa çıkartsınlar, çıkarmayacaklarsa çıkartmasınlar.. summer 2008 bitiyor, daha tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 cuma günü mail atmışlar yeni gameword açılıyor beta için diye.. şimdi gördüm, dolmuş başvurular... peehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 invite ı olup da bana göndermeyen varsa, inşallah tüm adamları sakatlanır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Oynuyan arkadaşlar şimdi birşey sorucam 3. sezon bitti benim serverda (daha 1 sezon oynamama rağmen) Oyuncuların kontratı bitiyor. Kontratı biten oyuncularda kontrat yenileme üstünlüğü gibi birşey varmı ? Yoksa herkes istediği gibi teklif yapar yüksek yapana oyuncu gider gibimi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 stick suxxx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 auto extend dersen direkt uzatiyo, auto re-bid dersen en yuksek bidleyen oyuncuyu kapiyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Pasha said: auto extend dersen direkt uzatiyo, auto re-bid dersen en yuksek bidleyen oyuncuyu kapiyo malesef. auto extend'in getirisi götürüsü nedir peki ? Yoksa herkes auto extend derdi yenilemek istediği kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Günlük 50 bin sterlin basıp cart diye alıyorlar kontratı bitmiş adamı anlamıyorum nereden geliyo bu kuyunun suyu. gitti hamsik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 gameworld 8 de primetime fa de şampiyon oldum. geçen sezon pfa 1st division'ı şampiyon bitirmiştim, premier lige çıkar çıkmaz orda da şampiyon oldum. :) kupa finali bugından dolayı kupa kazanamadım ama daha. geçen sezon pfa trophy i bu sezon da pfa cup ı finalde kaybettim. ikidir başıma geliyor, evvelsi gün oyundan çıkarken pfa cup finalinin tarihi belli bile değildi, dün akşam bir girdim ki maç oynanmış ve kaybetmişim. üstelik de sabahın 7 sinde oynanmış maç, hesapta primetime fa de maçlar gece 10-12 arası oynanıyor... isyan ettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 süpermiş bu. yeni okudum :D invite varsa hani batıyorsa bi yerlerinize bana atın kurtarayım bu sancıdan sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben de girdim beta'ya bütün oyuncular kapılmış. d'alessandro alabildim gene de. alınık fast striker pm me :p online olan varsa yapalım maç katatonia athletic takımım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bir sürü server var hangisindesin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bull'da olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 şimdi anladığım kadarıyla dennis'teymişim. beta server. beta'dan sonra hangisine gideceğime karar veremedim. size de bi kaç sorum olacak. başlayacaklar hangi perk ile başlayacak? önce hangi skilli öğreniceksiniz ve taktiğiniz nedir? :) ben finance/management perk'i ile başlıycam. sonra learningden 2 level alıp finance'i bitirecem. tactic olarak defaulttlardan birini seçmeyi planlıyorum o yüzdenn tactics çok lazım değil en başta. onun yerine 10% ucuza oyuncu alırım daha ii die düşündüm. tactic olarak da 5 3 2 att. wing back kullanarak 2 MC 1 AMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben de invitation istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 paralı bu oyun nedİr nekadardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya şu başlığı sabit'ten çıkarın lütfen .Çok mesaj olmadığın için Yeni mesaj yazıldımı anlıyamıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar