Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Evet başlıktan belli... Ad: Şehir: İlçe Adres: Başlayın patiler =)
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 istanbul / beşiktaş sinanpaşa pasajı
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yüksel kırtasiye nin olduğu bina satıldı diye biliyorum. orası 1-2 aydır kapalı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kadıköy'de Joy. Barlar sokağının bi üstündeki sokakta..
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Durotan dükkan adı ver orada. Sinanpaşa da nerede var?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ankara'da eski orjinal oyunları bulabileceğimiz bir yer olsa güzel olurdu. e-bay'le uğraşmak zorunda kalıyoruz.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yüce, Kadıköy'de var kapanmadıysa eğer hala. Sanatçılar Sokağı'na giriyorsun bahariyeden, ilk dörtyolu geçiyorsun, geçtikten hemen sonra sağda siyah bir dükkan var. Tılsım'dı sanırım adı. Eski bilgisayar oyunlarından ps oyunlarına; anime mangaya kadar her şey var aradığın. Çalışma saatleri biraz abzürddü diye hatırlıyorum ama.
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ikinci kat tamamen cd'ci dolu, çoğunda da eski oyunlar mevcut. gerçi ne aradığına bağlı biraz.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kapanmadıysa gayrettepe migrosun yanında bi pasaj var, hemen mecidiyeköye dogru inerken, orda eski bi oyun dükkanı vardı eski oyun listeleri vardı diskete yazıyolardı... ama 3-4 senedir gitmedim... yolum düşerse bakarım nolmuş orası haber ederim size :p
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 banada lazm öle arşivci biri, cok eskiden bi adam bulmustum maille fln habelesiyodum adamda tonlarca oyun vardı ama bikac ay once mail attım cvp vermedi işi bıraktı galiba, aradıgınız ciddi her oyun vardı adamda resmen
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eski advantureları arıyorum bende gabriel knight falan, kafa toplamam lazım advanture oynayıp hatta elinde arşiv olan varsa haberleşirsek çok sevinirim. kapanmadan önce bakırköy/magic -istanbul derdim ama kapatıldı. [spo][email protected][/spo] [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 00:42 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ]
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Elimde eski adventurelar'dan; Monkey Island 1 2 3 Grim Fandango Sanitarium Broken Sword 1 2 Full Throttle (bu nerelerde bilmiyorum tam) var. Ayrıca Grim Fandango rulz. İstanbul'dayım gerçi 25 Haziran'dan sonra Ankara'da olucam inşallah isteyen varsa paylaşalım coşalım. MSN: [email protected]
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Grim Fandango'ya talibim cd =) bu arada bayaadir arastiriyorum ama Industry Giant 2 lazim bana! cd kutusu duruyor ama cdler ortada yok, deliricem oynamak istiyorum tekrar o oyunu ya, elinde olan istanbl icinde arakdaslar varsa benimle pmden haberlesebilirse sevinirim, cogaltip kargoyla bana gönderin lütfen öderim kargonun parasını neyse =/
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 industry giant 2 olmasi lazim bende 1 ve 2 de var ama su aralar kargoya verebilecek durumda degilim belki haftaya musait olurum bi hatirlat :)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eskiden, çok eskiden yani bandırmada cd-oyun satan yokken istanbula geldiğimizde alıyorduk, sirkeci de rainbow diye bir yer vardı hala açık mı bilemicem istanbullu olanlar sirkeciye uğradıklarına dükkan yerinde duruyor mu bakıversinler bir zahmet :) ordan az oyun almamıştım ben o zaman kopya cd ler bile muntazam oluyordu lan kitapçıklı falan.
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 rainbow hala acik ama oyun dedigin su an istanbulda 1.5 bilemedin 2 senelik oyunlari bile eski muamelesi yapip kimse elinde tutmuyor Bende eski oyun birkactane var day of the tentacle monkey island 1-2-3 Indiana jones 1-2 The Dig Phantasmagoria Crusader 1-2 Grim fandango Full throttle Benealth Of A Steel Sky Jedi Knightlar Dark Forces Legend Of kyrendia 1-2-3 Bunlarin hepsi cd ve talkie versyonudur ve daha bilimum eski oyun
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 vay be rainbow ne dükkandı ya gittiğimizde toptan oyun alıp geliyorduk :) bir de oyun hakkında yeterli bilgin yoksa eğer oyunun arkasındaki resimlere bakaraktan güzel mi yoksa dandik bir oyun mu olduğu hakkında tahminlerde bulunuyordu insan doğal olarak o özelliğin bi yerde master oluyor resmine baktığın oyun hakkında " ahanda bu süper oyun" diyebiliyordun. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 08:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
joshua Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 kadiköyde rexx in orada joy bilgisayar var her oyun var orda. yeni eski farketmez. hatta yeni oyunlar hemen geliyor half life 2'yi ilk gün almıştım mesela
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 @duratan, ikicni kat cdci dolu ve bi tanesinde bile eski oyun yok en eskisi b bilemedin 2 yıllık.
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 warcraft 2 ve gta 2 buldum. daha eskisi aklıma gelmiyo şimdilik.
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sinanpasanin 2. katindaki cdcilerde tanidik var istediginiz oyunu eski yeni farketmiyor yapar adam sabah soylersin aksama hazir olur
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Kadıköy Tılsım derim ben de, siparişini ver alalım gidip Güneş'le. Gelir alırsın ^^
khalad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Eski oyunları kopya almaktansa orjinal almayı tercih ederim. Bimeks tazrı yerlerde aşırı ucuza satılıyor eski oyunlar 10 ytl civarı bence onlara bir bak derim en azından arşivde yapmış olursun.
metal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ankarda cebecide ankarock market te görmüştüm ellerinde vardi eski oyunlardan bazıları.. (Dikimevi metrosundan inince aşada teknosanın karşısındaki iş hanında) [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 11:53 tarihinde, metal tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar