DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Irak a yapılmış saldırı ? pardon bi dakika ıraka yapılmış saldırı bu adamları rahatsızmı ediyor ? şimdiye kadar alışmış olmalırını beklerdim. ne bilim,şu an ikiside ıraka ssaldıran son gücün bir tarafını yalamakla meşgulde. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 10:43 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 @ attackhan ee abd dayanamadı çekilmek zorunda ama geride güvendiği bir ülke bırakması lazım güvendiği bir ordu :) ee peki uluslararası alanda ne dicek ben çıktım yerimi Türkiyeye mi bırakıyorum?kimse kabul etmez valla onun yerine ben çekiliyorum, Türkiye de sıcak takip hakkını kullanıp girdi valla benle ilgisi yok hatta ben girme dedim dicek.bu konu belki milyon defa tartışılıyordur karargahta ne kadar ileri gidecez kaç km girecez vs vs vs çünkü dün emekli bi asker açıklama yaptı tam temizlik için 150km içeri girmek lazım dedi + 150km de genişlik var alanın büyüklüğünü düşünün yani 22,500 kilometrekarelik bir alanı mı kontrol etmek için girecez yoksa 30 40km girip göz korkutup tampon bölge mi oluşturcaz onu bilmiyorum :F ama eminim eğer TSK harekatı yapmakta kararlıysa abd ile konuşulmuştur gününü fln belirlemiştir TSK[abd ile konuşup birlikte değil,ben girecem ayağını denk al demiştir] + girmek için hükümetin yetki vermesini bekliyor hükümet yetki vermiyor heralde 22temmuzda gircek:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ABD nin tam destegine ragmen Israil Lubnan dan 40 gunde cikmak zorunda kaldi. Bizim de kalici olarak girme sansimiz yok ben size soyleyeyim. Cunku yabanci sitelere girin bakin Yabanci Basin bu olayi Turkler Kurdistan i isgale hazirlaniyor diye lanse ediyorlar. Biz girince once BM Guvenlik Konseyi ateskes isteyecek. ABD veto etmezse karar alinacak. Eger karara uymazsak bu sefer Irak durumuna dusecegiz. ISrail olayinda ABD kararin cikmasini 40 gun engellemisti. Sonunda karar cikinca mecbur geri cekilecegiz cikar yolu yok. K.Irak a mudahele icin iki secenek var: Ya ABD yi ikna edeceksin, Ya Dunya kamuoyunu ikna edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Güzel yorumlar beyler ama konu zaten dünyayı birbirine düşürmekten geçiyor bu arda lütfen kıbrıs yazmayın cinlerim çıkıyor(devletsiz ... .... ... töbe yarabbim..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 PKK BM tarafindan resmen terorist olarak taninmis bir orgut lubnan ise bagimsiz bir ulke elmalarla armutlari karistirmayin lutfen isral olayi ile bu bir degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 @Viktor Biz de PKK ya girmiyoruz kardeşim PKK diye bir toprak yok. Biz de Irak a giriyoruz. İsrail=> Hizbullah (Terör Örgütü olarak tanınıyor) => Lübnan a girdi. Lübnan ile değil, Hizbullah ile savaştı. Türkiye=>PKK (Terör Örgütü Olarak Tanınıyor) => Irak a girdi. Irak ile değil PKK ile savaşacağız. Durum bire bir aynı durum. Sana göre olmayabilir ama Uluslararası Hukuk açısından aynı. anlayabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hayir degil israil lubnanla ikili temasi secmedi onbasim kacirildi diye bodozlama daldi iceri turkiye ise aylardir mucadele ediyor irak a bak su sorunu sen hallet diye adam etmiyor yataklik yapiyor resmen benzer olay suriye ile olmustu kaciniz hatirliyor apoyu sakliyorlar diye savas ciakricak noktaya gelmsiti olayda en sonunda amerika gizliden devreye girip apoyu cikartti ordan lubnandaki olayla burdaki kesinlikle bir degil hizbullah/filistin meselesiyle pkk ayni sey degil cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Sana gore ayni degil adamlara gore ayni. ISrail de 50 senedir filistinlilerin saldirilarini durdurun durdurmazssaniz ben girerim diyor. onbasi meselesi sadece bardagi tasiran damla idi. Diyalog cabasi orada da var ama savas cikmayinca basina yansimiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 israil saldırıları durdurun diyip beklemiyor ama..kendisi hizbullah diye 84028746486482834902 tane insan öldürüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 adamalra gore bakarsak pkk ya terorist degil "rebel" diyorlar israille olay kesinlikle ayni degil bikere israil filsitinde isgalci BM cekil demis filistin in varligini kac ulke tanimis yok ben cekilmiycem diyor birsuru savas sucu isliyor ben turkiyenin daha savas sucu isledigini hatirlamiyorum askerimiz icinde pkk li vardir diye binalari yikmadi veya plaji basip sivilleri oldurmedi herseye adamalrin noktasindan bakicaksan yonetmiyelim ulkeye verelim elelrine onlar bildikleri gibi yonetsin ulusal cikar ne demektir onu ogrenmeni tavsiye ediyorum acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ahahah RTE varken ulusal çıkar abd ye yağ çekmektir ben herzaman söluyorum bize asker kökenli bir yönetim ve başbakan lazım bu ülkenin disipline ahlaka ve yalakalıktan uzak bi vizyona ihtiyacı var artık avrupaya bizim ülkemizin laik olduğunu herkesin kara çarsaflara bürünmediğini bi şekil anlatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Irak'tan Türkiye'ye nota Irak, Türkiye'ye Kuzey Irak'a top ateşi iddasıyla nota verdi. Irak yönetimi Kuzey Irak'a top ateşi yapıldığı iddiasıyla, Türk Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırarak, nota verdi. Irak Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Erbil ve Dohuk'a yönelik bombardımanın halk arasında panik yaratması nedeniyle Türkiye'nin Bağdat'taki maslahatgüzarına bir protesto notası verildi. Bildiride, Türk topçusunun ateşi sonucu ağır hasar meydana geldiği ileri sürüldü. Dışişleri Bakan Yardımcısı Muhammed el Hacı Mahmud, bombardımanın derhal durdurulmasını istedi ve bu tür hareketlerin iki ulus arasındaki güveni sarsıp dostluğu olumsuz yönde etkilediğini bildirdi. " kaynak: hurriyet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Saddam bıle gozume sırın gozukmeye basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 arada güven mi varmış ki, olmusuz yönde etkilensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Top ateşi ne zamanmdır var ama dün artık bsaına yansıyınca nota vermek zorunda kaldılar. Onu da vermeseler iyice küçük duruma düşeceklerdi. Nota uluslararası yaptırımların en hafifidir. Birisi bizm topraklarımıza top ateşi açsa nota ile yetinmeyiz. Nota vermesi Irak ın tırstığını gösterir diklendiğini değil. Zaten olay basına yansımadan nota bile veremediler. Dün ATV haber yayındayken top seslei duyuluyordu arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: @Viktor Biz de PKK ya girmiyoruz kardeşim PKK diye bir toprak yok. Biz de Irak a giriyoruz. İsrail=> Hizbullah (Terör Örgütü olarak tanınıyor) => Lübnan a girdi. Lübnan ile değil, Hizbullah ile savaştı. Türkiye=>PKK (Terör Örgütü Olarak Tanınıyor) => Irak a girdi. Irak ile değil PKK ile savaşacağız. Durum bire bir aynı durum. Sana göre olmayabilir ama Uluslararası Hukuk açısından aynı. anlayabildin mi? dOSTUM NE ALAKASI var israilinde amerika gibi işte boktan sebepleri var.... İsrailin veye masonların dünyadaki amaçlarını zaten bilmeyen yoktur... Sen sadece hizbullah için girdiğine inanıyormusun israilin eğer inanıyorsan diyecek lafım yok.. o Adamlar baştan katil bi kere.. Başında nefret ediyorlar müslümanlardan filistinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ulan cok komiksiniz ya amerika yedi sulalelerinin irzina gecerken nerdeydiler? amerikanin attigi leblebi cekirdekmiydi bide kabile liderlerinden biri sey demis "hicbir yabanci gucun irak a girmesine izin vermeyiz" hocam, bunu soylerken arkada duran amerikali ne ayak? lol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 AA - WASHİNGTON - ABD Dışişleri Bakanlığı sözcülerinden Tom Casey, önceki günkü basın toplantısında, Iraklı Kürt lider Mesud Barzani'nin, Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı savaşmayacağını söylediği yönündeki bir soruya şu yanıtı verdi: "Size söyleyebileceğim, Mesud Barzani ve Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin, PKK ile savaşta bizimle ve Türk hükümetiyle çalışmaya kamuoyu önünde söz verdiğidir." ABD Dışişleri Bakanı Condeleeza Rice AP'ye yaptığı açıklamada, Washington yönetiminin, Türkiye'nin sınırlı müdahalesini durdurmak için yapabileceğinin çok az olduğunu ifade etti. Rice, 'sınır ötesine kuvvetli bir hareket, hiç kimse için iyi değil' dedi. bu haber bana şu karikatürü hatırlattı; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 loool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kedi de barzaniye benziyor zaten. ulan kediye de benzettik adamı. adam dava falan açmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 su karikaturu ilk gordugum zaman kıvranmıstım gulmekten simdi benzetmeden dolayi kivraniyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 peki olsa nolur. atıyorum girdik kuzey ıraka şimdi biz. bu celali barzani filan atıp tutuyo gibi. gibi değil öyle yani. içeri sokcan iki tabur ne nota kalır ne güven, özveri, tecrübe. anında tırsarlar. keşke biraz da dirayetli yöneticilerimiz olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Siz burda medyaaaaaaamsi konu$urken. zaten operasyon yapılıyor. hergun bomba patlatılıyor giriliyor. 50-60 kişilik özel timler paso içerde. Öle tanklı tunklu savaşa girersen kaybedersin. heriflerin ne tankı var ne bişeyi. düzenlı orduları bile yok denilebilir. Oraya girersen gerilla savaşı yaparsın. yapmazsan tanklarla girersen, ölmeye mecbursun. herifler gece cıkıcak patlıcaklar orda burda. uzaktan bombalatıyolar bombalanan yerlere özel tim operasyon yapıyor olay budur. Amerika bahane arıyor zaten falan gibi söylemişler yarıldm daşldaş. hiç mi mantıgınız yok. Herifler senın bugun ne yediğini bile söleyebilir sana. Adım adım izliyorlar zaten. Aslında çok garanti bir ülkeyiz. Kimse bize savaş açmak istemez. Mutlaka koruyacak 2-3 devlet çıkıyor konumdan dolayı. Ama gel görelim. Amerika çinin köpeği. biz amerikanın. Çinde para var enerji yok. Çinle başa cıkabılmek içinde amerika Enerji arıyor. Türkiyedede Enerji yok hedefleri biz değiliz yani. Amerikan şirketlerinin kagıtlarının hepsi neredeyse çinlilere ait. Hepsi aynanda satılırsa Amerika gg zaten. Aynı sekilde Türkiyedeki kağıtlarda Amerikalılara ait. Herkes kendi dötünden korkuyor. Kuzey ırağa biz elektrik ve su veriyoruz. İstediğimiz andada kesebiliriz. aa sorry diyerekten.Büyük bi savaş olacağını hiç sanmıyorm. Zaten öyle bi savaşada gerek yok. Yolla uçakları misket yollasın bitsin. 2-3 tane de füze. aynen amerikanın yaptığı gibi sokarsan askeri patlarsın her gün. Kısacası siz burda konuşurken operasyon bitiyor kanımca. özel timler gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar