A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Beyler antu.com'u takip edenler bilir ama diğer takımları tutan patiler bilemz diye yazayım dedim,olay şöyle; Nathan Redd adlı amerikalı eleman Türk arkadaşları sayesinden futbolu öğrenir ve Fenerbahçe'li olan bir arkadaşı tarafından Fenerbahçe aşkı aşılanır,gel gör ki eleman gün geçtikçe daha da bir fanatik olmaya başlar Fenerbahçe ve Türk Futbolu hakkında bilgiler edinmeye başlar ve sonunda şu güzel siteyi hazırlar,her gün girmeye çalışırım siteye gayet iyi çalışıyo eleman,geçende mail attım cvp gelmedi henüz ama sanırım gelir,buyrun sizde bir inceleyin, http://fenerbahceworldwide.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Futbolu elle oynayan milletin evladı işte, doğru yolu bulmuş ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ewt duymuştum bunu acayip adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yemiyo içmiyo fener haberi yetiştirio herhalde bloga daha yeni çıktı carlos formaları ne çabuk çektirmiş almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bildiğim kadarıyla hiç gelmemiş turkiye ye muhtemelen resimdeki o değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 buda müthiş türkçesi said: Cok tesekkurler, tekrar, Emre ve Hurriyet! [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 20:47 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 .......... biraz sert kacti galiba :) neyse isteyen fener opera yazar youtube den arar. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 21:23 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kimileri avrupa fatihi ama biz dünya fatihi olmuşuz.Bu arada adam iyice türk olmuş Hoşgeldiniz kasımpaşaya koptum ben ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 amerikalılar patates yiyo sırf normaldir cıksın bitkisel hayattan farkına varsın gerçeklerin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar