PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sağ üstten direk google'da arama yapıyoruz ya, baktım bugün o silinmiş. Bir türlü google'ı ekleyemedim. Nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mozilla'nın default google search plugin'i bu; http://madyalman.googlepages.com/google.xml Aynı isimle windir:~Mozilla Firefoxsearchpluginsklasörü altına koyarsan çalışması lazım. Ayrıca kendi arama kriterlerini kullanmak istersen, şuradan xml standartlarına ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tollbar`in ustunde sag klik, customize. acilan pencerede serch kutucugu olmasi lazim, onu istedigin yere surukle birak. bir de addon var googlebar deyu. ben onu kullaniyorum cok daha rahat o ufacik kutucuktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 olmadı racta, bu arada ff1.5 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 manage search engines->restore defaults Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 google toolbar yükle :P Yada [spo] Bunu dene... [/spo] [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 15:52 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar