supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 pve nin olayi bu, more boss more kill more loot. eq1 de koymuslardi sleeper die oldurulemez boss, noldu gaz yapti guildler birlesti daldilar loot bile cikmadi sora ertesi gun SoE ozur diledi kesilecegini dusunmemistik ozur dileriz die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: Rumors says that Nihilum got the Main Hand part of the 2 pieces legendary weapon set Warglaive of Azzinoth. Strange is that they are denying it, and why would they do so ? All that is known so far is that the weapon is linkable on Magtheridon realm, which is impossible in theory if the weapon never dropped on realm. bide böyle bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 valla bende anlamadim. birkac ss var bu itemi nasil linkleyebilirler ki drop olmadan? [spo] [/spo] [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 02:26 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Twin blades of azzinoth var mı şimdi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 warmık yokmu bilmemde helal olsun bu arada forumları okudum,ahoq,hutner,eessence of soulsda damage list,1. sıradaymıs,helaaal,((beastmaster )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ehaha class koymuslar sworda hunter weapon o bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 oyunun bütün tadı kaçtı ya..sanırım en başta rp serverı seçmekle o kadar kötü bi eçim yapmamışım. pvpde olsam karşıma illidan droplu adamlar çıksa kafayı yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 illidan'ın öleceğini sağır sultan duymuştu zaten o wav dosyası aracılığıyla, geçmiş olsun diyoruz kendisine. jaina'lar, tyrande'ler thrall'lar filan ölüyor illidan mı ölmeyecek? kaldı ki hikaye gerektirirse "aslında kesilemedi" der devam ettirirler. wow'da her kesilen hikayede ölseydi ohooo adam kalmazdı. hoş gerçi baldırıçıplak raid diyoruz ama 25 kişi. wc3'te 25 tane ghoul göndersen keserler yani lvl 10 heroları. mantıksız denemez pek aslında. ha burada esas olay tbc'nin raid gidişatı ne olacak sorusudur, archimonde da böyle iki günde yatarsa içerik kalmıyor böyle public relations vitrini guildler için. zul'aman'la filan doyurulmayacağına göre ne yapacaklar ben onu merak ediyorum. lakin mevcut içeriği görebilen oyuncu kitlesi zaten çok sınırlı, pompaladılar bayağı ama nasıl devam ettirecekler bakalım görünürde yer kalmadı talan edecek gibi outlands'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 "hoş gerçi baldırıçıplak raid diyoruz ama 25 kişi. wc3'te 25 tane ghoul göndersen keserler yani lvl 10 heroları. mantıksız denemez pek aslında." Wacraft3 mü bu yaw. AYrıca 25 ghoulun 1, immolationlık işi var. KEsilmesi şahsi fikrim gayet normal. Bunun için nihiluma içine ettiler adamlar oyunun falan dememek gerekli. Blizzard eski taktiğini uygulasaydı 500 tane bug, saçma sapan şeyler koyasydı kesemezlerdi. Ayrıca Black Temple'ın Hyjal'dan evvel bitmeside normal çünkü benim bildiğim Hyjal'da warcraft 3 ün sonunu yaşıyoruz. Yanlış bilgim varsa düzeltin lütfen. Sadece merak ettiğim nokta şu; acaba bu illidian Encounter'ı guildleri Lady Vajh veya Kael Gerzeği kadar zorladı mı? Warcraft dünyasına göre İllidian'ın daha fazla zorlaması lazım. SS lerin hiçbirine bakmadım. DEnildiği giib Maiev yardımcı olduysa combatın mantık olarak aşırı kasıntı geçmemesi gerekir. Blizzard kimseye 2 sn de kesin demiyor. Nihilum belki bug kullandı, belki sahtekarlık yaptı belkide alınlarının teriyle kestiler, hızlı koşan çabuk yorulur sözü başlarına gelirse yok olur giderler. Bu sefer 1 hafta son boss Down görmeyiz 1 ayda görürüz. Gelecekte kim giderse gitsin yenileri gelecektir. Blizzard sallamadn devam edecektir. Millet nihilumun kestiği SS leri göçrmek için para vermiyor oyuna. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 06:06 tarihinde, Asphodel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Oyunu bırakmamın nedeni fazla hardcore olup bana uymamasından ziyade, herşeyin kısa sürede kesilip şıp şıp indirilip kill loot repeat olayına geçmesi. Ha , biz asla kısa sürede kesemeyeceğiz , nihilum'a tebrikler diyorum , ve onların gerçekten iyi bir iş başardığına inanıyorum, adamlar alın terleriyle uğraşlarıyla vs bir yığın emekle kesiyorlar , lootu alıyorlar , öncülük yapıyorlar ünlü oluyorlar vs, hakediyorlar gerçekten bunu. Ama koskoca illidan öldü be abi, artık hikayedeki o büyüleyici, ''oha be illidan geldi vay be nasıl olacak acaba'' diye iç kıpırdatan heyecan olayı kalmadı. Herşey sönüp gidiyor artık, bu haberin olacağınıda tahmin etmiştim zaten, nihilum artık felaket bir şekilde coştu, blizzard bile doğru düzgün başedemiyor baksanıza. Yani şahsi fikrim bu, ama asla nihilumu kıskandığım falan yok, adamlar hakediyorlar sonuçta, bukadar öğrenmişlerse bukadar kasmışlarsa , alın teri dökmüşlerse bir zahmet world first olsunlar :) Tabi oyunu bıraktım, şu an mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hikayeye gore akama ve maieve in yaninda 25 kisi gelip kesiyor diyolar Arthasin kesemedigini akama ve maiev nasil kestiriyor anlamadim. Yani bu adam fatal bi dmg yedi frostmourne dan gebermedi hehe Yanlis oldu olmesi... Helal olsun Nihiluma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Demek wow dünyasında da düşmez kalkmaz bir Allah hehe. Eee Sargeras'ı ne zaman kesiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Adamlar ya inanılmaz zor yapıcak bossları yada görüldüğü gibi maymun olucak bosslar 2-3 haftada en zor denilen instancelarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: Arthasin kesemedigini akama ve maiev nasil kestiriyor anlamadim. iyi de arthas orda de get senle mi ugrascam modunda direkt. illidan yere düştükten sonra dönüp arkasına bakmıyor bile :) illidan arthasın yanında hele hele lich kingin yanında baya bi zayıf kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Vay be, kestiler demek. De çok kısa oldu be, son patch'de bok ettiler demek olayı. ibne blizzard. Are you prepared diyorlar bir de, lan daha dün cinematic vardı, peh peh. Neyse, de arkadaş o efsane silahları sokarlar adama, ne o öyle ? O tarz silahlar olmamalı, karşıyım. Alımı zor, hazmı zor diyeceksiniz de, Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker için de zor diyorduk, son dönemde baya popülerdi, aynı sonu olursa otururuz kalınına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ne farketcekki adam 2k critlemicek 2300 critlicek öleceksen gene ölecek ama acı çekmicen sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Benim gözümde atari oyunundan farkı yok şuan atari sevdiğimden oynuyorum, oyunada artık üsten bakıyorum heryeri labirent olarak görüyorum her odanın sonunda boss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 eeeh bir hunter olarak salterlerim atti legendry calisiyor adamlar iyi guzel ulan warrior ve roguelardan baska classlarda var bu oyunda hadi atiesh i yaptini ashbringer sozunuz var ulan uvey evlatmiyiz biz vash iste bow kullaniyor direk bari uzun bir questline yapip bi legendery bow koysaydiniz ya ulan item yapilirken hicmi beyniniz calismiyor baska classlarda var bu oyunda diye shamana ve huntera legendery yok bumudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tf kullanan hunter ve paladin görüldükten sonra çok iyi yapmışlar diyorum. ayrıca hunterın neden var olduğu konusunda yeni bir tartışma yaratabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 asıl tartışma o duel silahllar ile üstünüze koşan rogue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 arkadaş 2.80 yapmışlar bir de, 1.90 yap şunu bişi yap, sinirlerim bozuldu sabah sabah. hunter olayına da katılmıyorum, en azından bu silah için. ha ileri de belki kallavi bişi çıkabilir, ama bu silah'ı hunter alıp ne yapacak, rp server'da sw içinde gezilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 2.80 ama, Equip effecti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 O weaponlar protlasın roguenun elinde stun lockda ölmeler başlar eskisi gibi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Tabiki, zaten amacı da o :p Eskiden WF + Sulfuras ile clothlar nasıl cebelleşiosa, bu da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar