eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Herkesi yaz yaz konu dışı dolar buradan konusşak daha iyi gibi ibrahim tatlısesin istanbuldan adaylığı sonrasında cem papila millevekili adayı olmuş chp zonguldak bjklıların oylarını bekliyoruz :D sedat bucak urfadan aday şimdilik ilginçler böyle edit: ha bide konya erbakan [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:13 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tam listeyi nerden görebiliriz. Gümüşhane MHP adayını öğrenmem lazım :P
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 -_- fransada falan milletvekilleri psikopat liselerden mezun olmuş adamlar aday oluyor burda hakemler, şarkıcılar. Bi bizden amerika var al birini vur ötekine. Amerikan halkına laf ediyoruz ama bizim de durumumuz farklı değil görüldüğü gibi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Fransa da zibil gibi parti yokki.Bizde her önüne gelen parti kuruyor.10bin ytl yatıran milletvekili oluyor. İyi de oluyor.En azından İbrahim Tatlıses i Cem Papila yı Sedat Bucak ı tanıyoruz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hulki cevizoğlu ankara 1. bölge adayı lan ankarada olsam ona verirdim oyumu kesin
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bende mi aday olsaydım. Yeni sistem gelecek! Gitar fabrikası açılacak! İnternet beleşmiş gibi olacak!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet hulki cevizoğlu önemli bir aday
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 onu bunu bilmem de hulki cevizoğlu bildiğim en megaloman adamlardan biridir, bi de konuştukça uyuyorum o adam yahu..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 saffet sancaklı izmirden aday MHP
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 blackchaos mhp gümüşhane henüz açıklanmamış
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Zonguldakli olsaydim AKP ye oy verirdim. Cem Papila yi aday gosteren partiye oy verecegime NAZI PARTISI ne veya APO nun partisine veririm.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 siyaset yasak değil mi birader? yok ona verirdim yok buna verirdim. gidin başka yerde propaganda yapın
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 uzan izmir.. =)) lol o adam izmirden aldığı o kadar oyu alabilecek mi acaba yine?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Tania Derveaux benim bölgemden aday olsa.. güzel olurdu yani..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ap yalan oldu sedat bucak dan millet vekili adayı yapmış adamlar ya hiç mi utanmadınız hiç mi sıkılmadınız oy için bukadar mı şerefsizlik olur
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 @fistan propaganda amaciyla soylemedim ama haklisin ozur dilerim. Ben Cem Papila yuzunden CHP den bir kat daha nefret ettigimi belirtmek istedim. BJK li olarak.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben marstan bağımsız aday olmak istiyorum! marsı bilim ve ilim yuvası yapacağız, her genç en geç 15 yaşında bilim dünyasına girmiş olacak!
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 siyasetle futbolu karıştırmak , işte türk seçmeni :=) Cem Papilanın hakemlik yanında mesleği nedir eğitimi nedir ?Bunlar söylenmemiş bile :=)) Böyle seçmene böyle iktidar yakışır.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Siyaset ile futbol birbirinden ayrilmaz ki karistiralim. Ayrica Papila hakemligi ile satilmis biri oldugunu kanitladi. Onu aday gosteren partiye yaziklar olsun. Onun yapacagi meslekten hayir mi gelir.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Siyaset ile futbol birbirinden ayrilmaz ki karistiralim. hehehe demek istiyorum
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ...... [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 23:02 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 saçmalamayın ya bi kere samsun maçındaki tüm kartlar doğru fanatiklik etmeyin siyaset bu ülkenin geleceği söz konusu
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 @fistan:siyaset yapmayın kardeşim mi ? az giriyorsun sen konu dışına heralde,paticik oldu siyaset be,lol.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sungur savran istanbul 2. bölgeden bağımsız milletvekili adayı. işçi mücadelesi (dergisi) hareketinin öncülerinden olan sungur savran devrimci işçi partisinin de kurucusu. (daha fazla bilgi için: ekşi sözlük video 1, 2) videolardaki toplantının enternasyonal ruhuna sahip olduğunu belirtmek için arjantin, italya, yunanistan dan komünist parti liderlerinin, rum kesiminden ise akel' in sol kanadını oluşturan bir grubun öncülerinden birinin konuşmacı olarak toplantıda bulunduğunu belirtmek gerek... [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:10 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar