Brigand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=25235&cat=210&dt=2007/06/04 En baştaki fiyatlar eski fiyatlar sanırım. Haziranda yeni tarife gelecek diyor. OMG WTF!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 iptal ettirseydim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 wuuu ya şimdi benim limitli adsl bunu limitsize çevirirsen 256kb ne kadar ödemem gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.ttnet.net.tr/yaz_firtinasi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bunun altından kesin bişeyler çıkacak ya alt yapıyı göçerttiler şu an ben mantıklı bi kampanya olarak görmüyorum bunu yani şu anki abonelerimiz umrumuzda deil yeni gelicek abonlere ucuzlugun kralını yapıyoruz fln ??? nedir bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben olsam hemen yeni telefon hattı çektirirdim, ona da bu tarifelerden biriyle abone olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kampanya bittikten sonra ne kadar ücret ödeyeceğim? Kampanyamızdan yararlanan müşterilerimize 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren yürürlükteki ADSL tarifesi üzerinden ücretlendirme yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şimdi şu anki hattı iptal ettirip 2048'e geçsek, Ocak'a kadar kullanıp sonra onu iptal ettirip eski tarifeye geçsek ne oluyo yani tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eski üyeler ne olacak? Onlar alıştı gerçi enayi yerine konmaya, bişey olmas onlara :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eski üyeler hiçbir taraflarında değiller ki,önemli olan paranın akış yönü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yeni hat değil de, eski hattını iptal ettirip yeniden başvurulabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Arda, taşınıyoruz abi, o yüzden eskisini zaten iptal ettireceğiz. Diyorum ki TT hazır milleti keklemek için atlamışken, biz kekleyebilir miyiz? Tazminat falan koymuşlar mı yani onun için, 6 ay kullanıp sonra iptal ettirmeye karşı, onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Çok sakat kampanya. Adamlar 2 yıllık anlaşma yaparsan bu fiyattan kullandırırız diyor, bir de üstüne sadece 2008'e kadar diyor. Yani en fazla 6-7 aylık süre ile bu fiyattan kullanılmış oluyo adsl... 2008'e girince olacaklar tam muamma :) fiyatları kim bilir ne yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 fiyatları bişi yapmalarına gerek yok, 54 ytl ye kanıp 2 mbit alan biri 6 ay sonra eski tarifeye döndüğünde 18 ay boyunca içinden çıkamayacağı bir batağa saplanacak, nasıl bir oyundur bu, kredi kartı yüzünden intihar edenlerden sonra bir de bu yüzden intihar edenler olur eğer bu salak kampanya karalanıp yeteri kadar duyurulmazsa sahtekarlıkları. imlak [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:34 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evt 6 ay indirimli 18 ay sağlam fiyat. bu kampanya sakat baya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bizim gibi enayiler 30 ödeyecek onlar 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Devlet vatandaşını zaten kazıklıyor. Kazık üstüne kazık atıyor. Vatandaş da birbirine kazık atıyor. Kazık üstüne kazık... Mis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 seni kazıklayabilir miyim prawler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Devlet Buffy mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Asteroth üye [şikayet et] § 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:02 [ özel msj ] Şimdi şu anki hattı iptal ettirip 2048'e geçsek, Ocak'a kadar kullanıp sonra onu iptal ettirip eski tarifeye geçsek ne oluyo yani tam olarak? 24 ay kullancam diye sözleşme imzalıyosun. iptal ettiremezsin, mecbur ödeyeceksin 24 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 aslında 3 ay ödemezsen iptal oluyor adsl.. sözleşmede bununla ilgili birşey var mıdır? şimdi diğer telefon hattına 2048lik açtırsam üç ay ödesem son üç ay ödemesem 1 ocak 2008 tarifesine uğramadan iptal olmuş olacak hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ödemekz zorundasın. 24 ay sözleşme yapıyosun. muhtemelen ödemezseniz veya iptal ederseniz indirimli kullandığınız aylardaki farkı isterler sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 1) 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz 2) 1 Aralık 2007'ye kadar müşteriler tarife paketlerini değiştiremeyecekler, 1 Ocak 2008'den itibaren 24 aylık abonelik taahhütü sonuna kadar indirim süresince kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife paketlerini değiştirebileceklerdir 3) ampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca müşteriye yapılan indirimler ve modem ücreti (kablolu modem için KDV dahil 75 YTL, kablosuz modem için 150 YTL) geri alınacaktır. ee ne anladım bu işten telekom 1 koyup 3 alıyor kullanıcı 3ün1ini alıyor bence 6ay ucuz ondan sonraki 18ay da acısını çıkarcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 3 ay ödemeyince iptal oluyor ama parasını da alıyorlar sanırım mahkeme hede hodo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 İndirim bitince tarife de değiştiremiyosun demek, çok akıllı bunlar. Kesin yasal değildir bu sözleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar