Gilean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hayda..installer yükledim windows xp gerekio dedi..bende 2000 var..yalan mı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 mirage, yapiyorsunda, bilgisayarin basinda degildim diyemiyorsun, cunku degilsen otomatik idle yapiyor zaten seni. yani eger busy isen bilmem ne isen o an bilgisayarin basindasin belli. yoksa diger turlu idle olman gerek. yani fake idle ozelligi gibi bisi lazim. away yaziyorsun, ama bilgisayarin basindasin belli yani idle gorunmuyorsa. bilmem anlatabildim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 not available ikende idle a dönüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 @nedanko Msnde de var o. patch yaptın mı mess.be'den ya da apatch.ikhost.com'dan, ya da msnger plus yükledin mi eğer bilgisayar başında değilsen idle yazıyor diğer türlü away yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Milletin msn'e geçme nedeni zamanında ICQ'nun Türkiye'de ki IP aralığını banlamasıydı. İnsanlar proxy'lerden girmekten bıkmıştı, msn çıkıverdi karşılarına. Sonra ICQ unutuldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 nedanko, zaten normal msn messenger hariç nerdeyse her program away ile idle'ı ayırabiliyor. msn'de fake idle nasıl yapılıyor ki? edit: Brigand bahsetmiş zaten. Olsun iki kere olsun ziyanı yok. :) [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 16:07 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yıllardır kullanırım hiç bırakamdım hep acık kaldı. 6 haneli maneli hepsi vardı eskiden almıştık tabi sonra hack meck derken kaybettik onları. 99840735. telefon numaramı örenemedim hala yıllar oldu ama icq numaramı ezbere bilirim. [spo] [/spo] her zamanda msnden kat kat daha iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bu arada ilginç bir şey: Almanya'da bizim üniversitede herkes ICQ kullanıyor. Almanca chat için ICQ açıyorum, Türkçe için msn. :D [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 18:16 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Benimki de 86371341 ekleyin pls sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 "ICQ'ya geri dönelim" kampanyası başlatsak mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 walla össden sonra ben yapacam böyle bişe kafaya koydum icq rulaz, ama bi 6 haneli icq numarası istiyom ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya icqunun sitesine girince nasıl oluyosa benim şifremi hatırlıo..halbuki o cookieler nasıl kalmış anlamadım ben bu kadar format üstü=) ama ben şifremi hatırlamıorum ve mail adresim neydi 5 yıl önce bilmiorum..ama login ekranında 4 haneli bi şifre gözüküo..nası görücem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Giriş ekranına girdikten sonra bunu adres çubuğuna yapıştır :) javascript:alert(document.getElementsByName('password')[0].value); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 abi bir çare blun bana=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Gir icq'ya optionstan email adresini değiştir ya da öğren emailini, sonra şifreni tekrar göndert... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 gözükmüo e-mail adresi icq.comda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 vay be icq 6 mı çıkmış? yeni bir icq pro çıkartmadığı ve neredeyse herkesin msn'e geçmesi yüzünden icq kullanmıyordum. mynet'le birşeyler yapıp icq-mynet çıkarttıktan sonra ise soğumuştum. icq 6 acaba nasıl. neyse, beni eklemek isteyen varsa 59 59 69 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 biara bu konudaki herkesi ekliycem üşenmezsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ICQ'yü kurunca çıkan pencerede "at least we got chicken" lafı edesim geldi. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 icqda illa 68 haneli numaranızı girmeniz gerekmio artık msndeki gibin username olarak email yetio die biliorum ben. yani benim kullandığım 5 te öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 user name yetiyor icq6da d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 icq grall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 81000 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Oha senin icq mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 vaay süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar