Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICQ 6

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

mirage, yapiyorsunda, bilgisayarin basinda degildim diyemiyorsun, cunku degilsen otomatik idle yapiyor zaten seni. yani eger busy isen bilmem ne isen o an bilgisayarin basindasin belli. yoksa diger turlu idle olman gerek.

yani fake idle ozelligi gibi bisi lazim. away yaziyorsun, ama bilgisayarin basindasin belli yani idle gorunmuyorsa. bilmem anlatabildim mi :)
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko, zaten normal msn messenger hariç nerdeyse her program away ile idle'ı ayırabiliyor. msn'de fake idle nasıl yapılıyor ki?

edit: Brigand bahsetmiş zaten. Olsun iki kere olsun ziyanı yok. :)

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 16:07 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır kullanırım hiç bırakamdım hep acık kaldı.

6 haneli maneli hepsi vardı eskiden almıştık tabi sonra hack meck derken kaybettik onları.

99840735.

telefon numaramı örenemedim hala yıllar oldu ama icq numaramı ezbere bilirim.
[spo] [/spo]

her zamanda msnden kat kat daha iyidi.

Sosyal ağlarda paylaş

ya icqunun sitesine girince nasıl oluyosa benim şifremi hatırlıo..halbuki o cookieler nasıl kalmış anlamadım ben bu kadar format üstü=) ama ben şifremi hatırlamıorum ve mail adresim neydi 5 yıl önce bilmiorum..ama login ekranında 4 haneli bi şifre gözüküo..nası görücem bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

vay be icq 6 mı çıkmış?
yeni bir icq pro çıkartmadığı ve neredeyse herkesin msn'e geçmesi yüzünden icq kullanmıyordum.
mynet'le birşeyler yapıp icq-mynet çıkarttıktan sonra ise soğumuştum.

icq 6 acaba nasıl.

neyse, beni eklemek isteyen varsa 59 59 69 99
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...