Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Gamespot profillerimizi yazalım buraya, birbirimizi friend liste felan ekleriz belki. http://www.gamespot.com/users/QAOSbringer/ [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 09:21 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çok işsiziz be bonec. http://www.gamespot.com/users/Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 işsizlikle ne alakası var yav. imdb, youtube sayfalarını felan dağıtıyor millet. biz de paticikte modaya uyalım dedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 click gerçi complete membershp i bu ay iptal ettim bi süre basic takılcam zaten kaç zamandır girmiorum adam gibi gamespota.en son bi sc 2 için girdim. oraya giden parayı da minyatür e aktardım zate ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.gamespot.com/users/ghauldin edit: yorum yazmayı unutmuşum bişi yok, boş gibi [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:15 tarihinde, nightstalker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 friend olayı nasıl oluyor burada =) ayrıca bonec bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: friend olayı nasıl oluyor burada =) track this person diyorsun, eğer o da seni track ederse, friend oluyorsunuz birbirinizin. Norak ile Nightstalker'ı trackledim mesela Silphatos ile Capulcu zaten listemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 want listemde epey bir oyun oldu ama hiç biri Türkiye'de satılmıyor sanırım, bulamadım. artık yurtdışından felan satın alacağız. collection 138'a çıkmış. türkiye'de ilgimi çeken her oyunu gördükçe alıyorum artık. mesela guild wars vardı bi ara her yerde. şimdi bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://www.gamespot.com/users/kingsword_basic/ ama doğrusu hiç uğraşmıyorum listelerle filan, öyle sap gibi aşağı yukarı profilim.. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:48 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Gamespot profili olan başka var mı? Ekleşelim felan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne işe yarıyo ki ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 orjinal oyunlarımızı karşılaştırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bende var, fakat patch icin filan kullaniyorum, anlamam pek, girip de bakmam. ayrica superim, ondan vermiycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Pluton said: ne işe yarıyo ki ? =) gruplara bakıyoruz, oyun incelemeleri ve blog yazıları yazıldığında haberimiz oluyor, arkadaş sayımız artıyor vs. o tip şeyler işte... ha bi de +rep veriyor sanırım, gamespot'ta level'ın artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bone said: Pluton said: ne işe yarıyo ki ? =) gruplara bakıyoruz, oyun incelemeleri ve blog yazıları yazıldığında haberimiz oluyor, arkadaş sayımız artıyor vs. o tip şeyler işte... ha bi de +rep veriyor sanırım, gamespot'ta level'ın artıyor. hemen geliyorum o zaman +rep 'e boğun beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 benim vardi bir zamanlar bakayim duruyor mu? bulursam yazarim birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 buldum http://www.gamespot.com/users/zgrw/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 [gamespot] haydi bakalım ekledim ben de hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar